Žárlíte na své děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
92
25.1.19 12:01

Zakladatelce rozumím a chápu ji - partnerce též občas sdělím, že kdyby nebylo nás, tak tu syn není…Ale nežárlím na něj. Chyba je dle mě v partnerech, když začnou zanedbávat své partnerské a milenecké role či rovnou přecvaknou do nekompromisní role rodiče.

A jinak si nemyslím, že je správné, když se razí, že „dítě především“, resp. „kult díťete“. Prostě partnerka tu byla dřív, bude tu i potom, co dítě půjde za svým štěstím a bez našeho vztahu by tu dítě nebylo. Tedy partneři se musí i nadále „ujišťovat“, že spolu byli a jsou z důvodu, že chtějí, a né proto, že chtěli a mají dítě (což je často smutná realita :( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107559
25.1.19 17:03
@Kriss Tina píše:
Tak budeš mít konečně víc pozornosti pro sebe.
Po těch letech už se spíš odcizi a nepodaří se navázat. Vztah nejde odložit na někdy potom.
@Anonymní píše:
Ne, nestojím o to, aby se ke mně choval jako k dalšímu dítěti, ale přijde mi normální, že jsou k sobě partneři pozorní. Když vím, že přijde pozdě z práce a neměl se ten den kde najíst, dotáhnu domů nákup a uvařím mu, i když jsem třeba unavená a zrovna dvakrát se mi nechce, nebo udělám jeho oblíbené jídlo, které je složitější a náročnější, jen abych ho potěšila. Nebo když je unavený, postarám se o všechno doma a nechám ho odpočívat a další a další. To jsou na první pohled maličkosti, ze kterých se ale skládá tak složitá věc, jakou podle mě vztah dvou lidí je. A já prostě sem tam očekávám něco v podobném duchu i od něj.

V tom případě uber na své straně, jen dávat se nikdy nevyplatí, bere se to jako samozřejmost. Měla by být ve vzájemných projevech pozornosti rovnováha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
25.1.19 17:10
@Anonymní píše:
V každém případě jsem za vás všechny moc ráda, že jsou vaše partnerské vztahy bez jediného mráčku.

Nemám partnerský vztah bez mráčku, ale na svoje děti by mě nenapadlo žárlit ani chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107559
25.1.19 17:10
@axelina píše:
tenhle pocit jsem ještě nezažila že bych žárlila na moje děti…spíš je mi jich líto protože tatka se jim moc nevěnuje

Jak to? Nepsalas, že máte vztah založený na rodičovství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
25.1.19 17:29
@Venetia píše:
Po těch letech už se spíš odcizi a nepodaří se navázat. Vztah nejde odložit na někdy potom.

myslím si totéž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
crempus
25.1.19 20:16
@Evulina píše:
Tak to bude tou menses. Jsou domorodé národy, kde menstruující žena je obletovaná v chýši, nechají ji v klidu, nic nemusí. To by asi bodlo každé z nás.. Je fakt, že jsem na začátku ms taky taková „těžkotonážní“ a nejradši bych ulehla nebo si dělala něco svého, koníčky a tak a ukrutně se mi nechce zachovávat to pracovní tempo, které zachovávat musím..Uvidíš, jak to vše budeš vidět, až ms skončí.

No akorát tu menstruující ženu občas něco sežere…
Protože aby měla opravdu „klid“..vykopnou jí do chýše mimo vesnici..prej..

• Citovat
  • Upravit
3224
25.1.19 21:03

@Venetia takhle jsem to určitě nepsala ale že nechci brát dětem tátku to je pravda… tatka když je doma tak se dívá na TV ale prostě je doma a třeba syn si mu sedne na klín na chvilku a koukaj spolu…nebo nás někdy někde vyzvedne, někam doveze… prostě v tom všedním dnu ten otec figuruje ač třeba se jim nikterak moc nevěnuje…toje duležitý myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150017
25.1.19 21:04
@crempus píše:
No akorát tu menstruující ženu občas něco sežere…
Protože aby měla opravdu „klid“..vykopnou jí do chýše mimo vesnici..prej..

Oni ji hlavně vykážou, ne aby si oddechla,ale protože ji mají po dobu menzes za nečistou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí