Zase mě uráželi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
278
2.1.22 11:34

@ZuzaM Protože dělat si srandu z ostatních je přeci větší legrace :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
2.1.22 20:23
@jahodacervena píše:
@Bubla Bůčková Teď je otázka, proč by podle tebe měl každý snášet, že si z něho dělají srandu? Já se třeba ráda bavím o zajímavých a nových věcech, prostě mám ráda hlubokou konverzaci o něčem smysluplném, ale ne každý na to je, někdo hold raději ze sebe a ostatních dělá šaška no… :hug:.

Hold :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
8.1.22 01:47
@Anonymní píše:
Tak jako kazdy rok, svatky, coz znamena navstevy rodiny - z matcine strany.
Ja a moje sestra, je nam 20, ona pracuje (jen s vyucnakem) a ja se snazim udelat maturu a jit na vysokou.

Jakmile jsme dosly, hned se šilo do me, ze kam jako na vysokou, na 5. podlazi?
To jsem ignorovala ale pak zacli proc mam umele rasy, proc se tak maluju, a dalsi rypaci kecy jako proc jsem porad nezadana a bavili se jen o zlych vecech.
A mezitim moji sestre nerekli ani slovo, jen se ptaji jak je v praci (pracuje v hadrách), kolik ma vyplatu a normalne se sni bavili, ze tam ma partu kamaradu, atd

Ja jsem od mala hrozny introvert, jen sedim a posloucham ostatni, nerada se zapojuju do konverzace a jakmile do me rypaji, kazdym rokem to same, zaboli me to a uzavru se - nesmeju se, s nikym nemluvim a jedu co nejdrive domu.

A pak me samozrejme mamka urazi tim, ze nedokazu si ani uzit akci s rodinou, ze takhle rypou do kazdeho a ze si musim zvyknout, jenze to neni pravda, ja jsem ta obet a to pokazde!
Rada bych nikam nechodila ale zas by skoncila semnou polovina rodiny a to by bylo peklo.
Nevim co delat, nedokazu to jen vstrebat kdyz me podcenuji a nedokazu se ani bavit, ikdyz mam alkohol. :(

Řešte s psychologem. Jste snadný terč do kterého se dobře trefuje. Naučte se bojovat sama za sebe, vytvořit si místo v rodině (popřípadě v práci), znát svoji hodnotu, vyjádřit a stát si za svým názorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
8.1.22 07:05

@truelly Jo to je ta zkur. vená zavistivá česká povaha, s tim se v Německu nesetkaš. Tady v ČR jsem v posledni laboratoři měla potíže jen kvuli tomu, že jsem uměla vic než kolegyne, ktere to tady placaj na kolene jak se da. Už jsem nechtela poslouchat věci typu… jsi moc ambiciózní, přechytralá, že vsechno vim.. a to jsem se držela zkratka.. tak jsem to tady zapichla a delam svuj obor v Německu, kde si mě váží a naopak se jeste učim!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
8.1.22 11:21

@Královna Kosmíru Tak na sobě mají taky pracovat, člověk se učí celý život. Někteří si alr myslí, že jsou dokonalí a někdo jako ty je pro ně holt hrozba a snaží se tě stáhnout na svoji úroveň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
8.1.22 13:12
@jahodacervena píše:
@Královna Kosmíru Tak na sobě mají taky pracovat, člověk se učí celý život. Někteří si alr myslí, že jsou dokonalí a někdo jako ty je pro ně holt hrozba a snaží se tě stáhnout na svoji úroveň.

Jo je to tak.. obzvlášť ve zdravotnictvi to jede extrémně rychle a je to celoživotní vzdělávací proces..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová