Zdravý jídelníček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14309
31.12.13 19:43

@eneerka
Je to zbytocne doslazovat jogurt..staci tam dat kusok ovocia ako si pisala..alebo javorovy sirup..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
31.12.13 19:48
@miisenka píše:
@eneerka
Je to zbytocne doslazovat jogurt..staci tam dat kusok ovocia ako si pisala..alebo javorovy sirup..
:palec: To je moc dobry :) Nebo jogurt a med ;) Samo ze trochu medu :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
1.1.14 16:45

Ano, dávám si lžičku třtinového cukru a stále žiju! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
1.1.14 16:46

Jo a ještě mám ze zdravé výživy datlový sirup, ale ten mi přijde, že to tolik neosladí, no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
1.1.14 16:54
@Andyss píše:
Ano, dávám si lžičku třtinového cukru a stále žiju! :mrgreen:

to o to pokoj, neni jedovaty..ale radis tu, jidelnicek na zhubnutie a potom tu das takuto koninu.. :zed:
Prd sa tomu rozumies a robis macherku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
1.1.14 17:50

@miisenka Lžička třtinového cukru je přibližně 6 g cukru. Povolené množství cukru na snídani je 20 g. Nejsem sice matematik, ale ať počítám jak počítám, stále je tam slušná rezerva. S cukrem se to nemá přehánět, ale úplně jej vynechat taky přece není nutné.
Nerobím „macherku“ jen jsem odpovídala několika lidem, kteří mi napsali do zprávy, že by měli o můj jídelníček zájem. Nikomu jsem ho nevnucovala.
Ale samozřejmě si moc ráda počkám na tvůj dokonalý jídelníček, pokud vůbec existuje. On kritizovat umí každý, víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
1.1.14 18:07

@Andyss
Utried si dojmy a pojmy..povolene mnozstvo sacharidov je treba 20g, ale nemozes to brat v podobe zbytocnej energie v podobe cukru.. :zed:..to neni zmysel zdraveho jedalnicku..
Nema zmysel sa Tebou zaoberat..radis pekne somariny, ale treba niekoho skasnes.. :zed:
Edit:
Ja nemam dokonaly jedalnicek..ja mam jedalnicek pre mna..a ano kritizovat budem, lebo je co..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
1.1.14 18:19

@miisenka A ty tomu rozumíš na jaké úrovni, jestli se můžu zeptat? :mrgreen: Nevím, jestli ti to někdo řekl, ale sacharidy tvoří většinu naší stravy a i té zdravé. Celkový podíl sacharidů by měl tvořit něco kolem 60 %. Proto ano, těmi 20 gramy opravdu myslím CUKRY. To znamená, že když si třeba vezmu tu moji jáhlovou kaši, v té je 65 % sacharidů, ale třeba jen 10 g cukrů. Vždycky je tam přece údaj sacharidy celkem a Z TOHO cukry. Sacharidy jsou přece zdrojem energie a snídaně má být bohatá na sacharidy, aby měl organismus z čeho čerpat během dne. 20 gramů sacharidů je proto na snídani opravdu nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
1.1.14 18:50

@Andyss
Na urovni 1.LFUK..ale to neres.daj sj treba krystalovy cukor na snidani, mne to je fuk..
Ja ale narazam na to, alo tymto radis hubnut, na nic ine..a 20g sacharidov na snidani-s tym si prisla Ty, ne ja..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
1.1.14 19:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
2.1.14 09:47

@miisenka To já si někdy ráda osladím stévií bílý jogurt, nebo přidávám do
ovesné kaše. Dělám s ní i zdravé palačinky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
2.1.14 10:00

@eneerka
Ked som mala cukrovku v tehotenstve tak som z nej i zavin pekla, i puding..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
2.1.14 10:13

@miisenka Pro diabetiky je to super i na pečení to máš pravdu :). Naučila jsem se i nahradit mouku tak, že koupím a rozemelu na prach ovesné vločky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
2.1.14 10:27

@eneerka čím to meleš? Já to mám furt hrozně hrubé - mouku mi to nepřipomíná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
2.1.14 11:41
@eneerka píše:
@miisenka Pro diabetiky je to super i na pečení to máš pravdu :). Naučila jsem se i nahradit mouku tak, že koupím a rozemelu na prach ovesné vločky. :palec:

tak to som neskusala, ale znie to dobre..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková