Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@krtek7489 píše:
Hele a jezdila jsi s lexosem autem? Radeji si poradne precti, co jsem napsala ty superzeno![]()
![]()
Ty jo co ti je?
… občas jsem tě registrovala a nebyla si taková, tedy aspoň jse tě takovou nečetla. Možná by to chtělo trošku polevit, přijdeš mi napjatá.
@Ellusa píše:
Neřeš, nebo se to zase zvrhne mimo
![]()
. Zakladatelce je toto opravdu k ničemu
Asi máš pravdu, jen mě to překvapilo, taková reakce.
@krtek7489 píše:
@Dundee2 Vis co, ja proste musela fungovat. Sice jako stroj, ale fungovat, postarat se o male dite, o mamku. On mi totiz krome manzela umiral na rakovinu i tatka, ktery mi pak zemrel 11 dni po manzelovi. Nikdo, kdo to neprozil, at mlci. Byla to takova skola zivota, jakou si nikdo nedokaze predstavit. A pod praskama bych tezko mohla jezdit autem, obehat vse kolem pohrbu, kolem umirajiciho tatky, vozit dite do skolky a jeste chodit do prace. Prasky te akorat oblbnou a paralyzuji. Takze radit nekomu, kdo se MUSI postarat o 5 deti, aby se nadopoval psychofarmaky, mi prijde trochu hloupe. Tot vse. Zvladnout to musi, zivot jde. Proste to tak je, at se to nekomu libi nebo ne. A pro ostatni pipky. Fascinuje me, jak mate prehled jak a co kde pisuA to sem uz prakticky nechodim, ted jsem tu po tydnu. Delate take neci jineho, nez ze krafete na epipi?
je vidět, že s léky tohoto typu nemáš vůbec osobní zkušenost.. ubezpečuju tě, že i s AD se dá - pokud se berou správně, fungovat a nevymyjí ti mozek… to je předsudek kvůli kterému se pak lidé co AD potřebují za svoji léčbu stydí.. smutné
@admin píše:
Dobrý den,
promazala jsem diskuzi od hádavých příspěvků, zejména od @jjelena a @fashion_victim83. Mírněte se prosím. Diskusi čte zakladatelka, vemte proto v potaz, že vaše dohady jí situaci neuehčují.Více empatie…
Díky za pochopení,
admin Monika
Tohle je fakt super, já se zakladatelky zastanu, bráním jí proti útoku jiné uživatelky a odnesu to?
Přiznávám, že v jednom z příspěvků jsem nebyla zrovna slušná, ale házet mě do jednoho pytle s tou druhou??? A co @krtek7489, ta může v diskuzi zůstat
@jjelena Taky mě to dostalo, ale co už, sprostá slova se nevyplácí.
![]()
@Ellusa píše:
@jjelena Myslím, že můžeš úplně s klidem v diskuzi taky zůstat. Též jsem dostala před pár dny veřejnou přednášku na jiné diskuzi za to, že jsem se bránila, a ta, která byla, slušně řečeno, nezdvořilá, pak jen tytyty do SZ
![]()
, tak jsem se podivila, vysvětlení jsem nedostala. Nemá smysl se rozčilovat.Spíš by mne zajímalo, co zakladatelka, jak to zvládá, jestli je něco nového
![]()
asi tak
Myslím, že zakladatelka ted asi už na emimino zas nemá myšlenky, to bylo takové to prvotní svěření se. Myslím, že už možná starším dětem řekla, co se stalo
. Myslím na ní ![]()
@Dundee2 asi jsem dost mimo, ale řeknete mi někdo co zznamená to OT? Vidím to všude a nechápu ![]()
@Dojcanis píše:
@Dundee2 asi jsem dost mimo, ale řeknete mi někdo co zznamená to OT? Vidím to všude a nechápu
OT - off topic - mimo téma
@Dojcanis píše:
@Dundee2 asi jsem dost mimo, ale řeknete mi někdo co zznamená to OT? Vidím to všude a nechápu
taky jsem to nevěděl - neb pro mne OT znamená obrněný transportér
![]()
ale když to na mne začala používat adminka, tak jsem se jí zeptal.
OT = off topic neboli mimo téma (nebo ten obrněný transportér
) člověk se holt učí celý život
@jjelena píše:
Tohle je fakt super, já se zakladatelky zastanu, bráním jí proti útoku jiné uživatelky a odnesu to?Přiznávám, že v jednom z příspěvků jsem nebyla zrovna slušná, ale házet mě do jednoho pytle s tou druhou??? A co @krtek7489, ta může v diskuzi zůstat
taky mě smazali kvůli reakci na Faschion atd., a to jsem na obhajobu paní zakladatelky napsala, že mohla psát s chybama proto, že mohla plakat nebo mít právě uklidňující prášky. Ta ženská je podle mě nemorální a měla by se zdržet rejpání ve smyslu, že má paní nízké vzdělání. No ne?!!
Takže administrátoři, mažte její nevhodné příspěvky, děkuji.
@Dundee2 píše:
taky jsem to nevěděl - neb pro mne OT znamená obrněný transportér![]()
![]()
ale když to na mne začala používat adminka, tak jsem se jí zeptal.OT = off topic neboli mimo téma (nebo ten obrněný transportér![]()
![]()
) člověk se holt učí celý život
Já myslela ze OT - Osobní.. A to T jsem nevěděla co znamena ![]()
@AgatkaZ píše:
@Dojcanis to nebylo mysleno jako osocovani, spis konstatovani, ze zakladatelka bude mit ztizene hledani prace. Chyb je tam opravdu neskutecne, jak v podpisu tak v textu.
Mozna nema naladu na to, aby psala bez chyb anebo ne take mozne, ze pres slzy nevidi, je to trapny, ze v takovy situaci koukas na chyby. Nikdo neni dokonaly, a chtela bych videt tebe, jak bys psala, kdybys byla v jeji situaci. ![]()