Zemřel mi syn

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marie432875
8.4.18 11:07

Nedokážu napsat nic, co by i snad pomohlo, nikdy jsem nic takového nezažila a budu cely život doufat, ze to nepoznám. Se smrti jsem se ale taky setkala. Pokud bys někdy našla sílu neco číst, doporučila bych knihu Moje milá smrti od Veroniky Hurdové. Nerikam, ze je samospasná, ale me osobně hodne pomohla podívat se na smrt smirlivěji a bez zloby. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
15129
8.4.18 11:08

Upřímnou soustrast, je mi to moc líto :hug: Život je nespravedlivy :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.4.18 11:15
@Anonymní píše:
Ahoj všichni. Dnes nad ránem zemřel můj andílek, desetiletý chlapeček na vážnou nemoc, se kterou tři roky bojoval. Máme ještě dcerku, sedmiletou, která je z toho hotová, stejně jako my ostatní. Nemůžu vejít do jeho pokojíčku, který je ve stejném stavu jako předtím, nemůžu vidět jeho oblíbené křeslo, na kterém sedával, nemůžu vyjít na zahradu ani nikam jinam, kam jsme chodili společně. Nevím jak se s tím smířit a nevím jak žít dál… Je tady nějaká maminka, která to zažila a může mě nějak uklidnit..? Mám pocit že pro mě už všechno skončilo… Prosím o respektování anonymu, velmi citlivé téma…

Hrůza. Upřímnou soustrast a hodně sil :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
8.4.18 11:20

Upřímnou sostras :( me same se to nestalo…ale mamce umřel syn kdyz mu bylo 5 let na rakovinu mozku…ja sama bych nic takoveho nezvládla ale ona to zvládla… potom si vzala s dětského domova mě… mame tu Furt jeho fotky, jeho hračky, i oblečky, ted cekam chlapečka, a je rada ze si stim muze hrat jeji budouci vnuk :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
8.4.18 11:22

Rada bych vyjadrila take uprimnou soustrast. V jednom prispevku jsem si vsimla, ze se zajimas o budhismus a podobne veci. Na Tvem miste bych se asi o tuto viru oprela a brala z ni silu. Mas jeste dcerku, ktera Te potrebuje. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.4.18 11:22
@Lucianaa099 píše:
Upřímnou sostras :( me same se to nestalo…ale mamce umřel syn kdyz mu bylo 5 let na rakovinu mozku…ja sama bych nic takoveho nezvládla ale ona to zvládla… potom si vzala s dětského domova mě… mame tu Furt jeho fotky, jeho hračky, i oblečky, ted cekam chlapečka, a je rada ze si stim muze hrat jeji budouci vnuk :srdce:

To byla asi dvojnásob šťastná, ne? Že se narodí klučík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
8.4.18 11:25

Upřímnou soustrast :hug: :( Je mi to moc líto :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
8.4.18 11:26

@Russet ano je ráda :srdce: a zase se ji vrací vzpomínky jake to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.4.18 11:27
@Lucianaa099 píše:
@Russet ano je ráda :srdce: a zase se ji vrací vzpomínky jake to bylo

Tak bolet to asi ještě bude. Je to hrozný. Děti by neměmy odcházet takhle brzo. Sama mám syna a nedokážu na to ani pomyslet :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brumbera
8.4.18 11:31

To mě moc mrzí. :-( :srdce: :srdce: :srdce: Na modrém koníků je maminka, jejíž syn zemřel také po dlouhé léčbě - onkologicke. Otevřené o tom píše, sdílí obrazky a možná by ti pomohlo ji na kontaktovat. Mohu ti poslat její nick soukromou zprávou.

• Citovat
  • Upravit
1415
8.4.18 11:32

http://www.dlouhacesta.cz/…e-vzpominky/
Nebojte se vyhledat odbornou pomoc :-)
Je to smutné, ale malý už se netrápí a je mu hezky. Máte tu ještě zbytek rodiny :-) Dcerka vás bude potřebovat… A třeba časem ještě přibude sourozenec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
8.4.18 11:35

@Russet nechapu jak to zvladla… ja bych to nezvládla, kazdy den se modlím at je muj maly zdravý :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35412
8.4.18 11:35

Upřímnou soustrast, je mi to ohromně líto :( Držte se :hug: Zmíněná uzavřená skupina je plná skvělých holek :srdce: Jsme tam všechny po ztrátě děťátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.4.18 11:38

Není na světě nic, co by mohlo zmírnit tu nesmírnou bolest. Přijmi mou upřímnou soustrast. Vyhledej pomoc, nebraň se tomu, nech si nasadit léky, které to otupí a pomohou ti to přežít. Zrovna tak potřebuje pomoc dcerka a manžel. Není na světě nic horšího, než čím teď procházíte vy. Posílám hodně hodně sil :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
8.4.18 11:44

Upřímnou soustrast celé rodině. :,( :hug: Zůstane navždy s vámi ve vašich srdcích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová