Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Seizdra píše:
Yes! konečně někdo chápající. Bože díky![]()
![]()
Já jsem to taky pochopila jako sarkasmus a ironii. A divím se, že to někdo vzal vážně. ![]()
Já zakladatelku chápu, osobně být 20 let s jedním chlapem (klobouk dolů), tak se mi začne líbit i Roman Skamene ![]()
@Callie píše:
Já zakladatelku chápu, osobně být 20 let s jedním chlapem (klobouk dolů), tak se mi začne líbit i Roman Skamene
@lucineeccka píše:
Má pravdu, ne? Na co hodnýho, milýho…chlapa, když bude ošklivej, chudej a s blbym autem??![]()
přesně, to může být milenec, ale manžel rozhodně ne ![]()
@kozisek píše:![]()
![]()
Oceňuji, že téma nebylo založené anonymně, jinak doporučuji froté ručníky
Mě to s Bonjovim docela pomáhá
@Callie píše:
Já zakladatelku chápu, osobně být 20 let s jedním chlapem (klobouk dolů), tak se mi začne líbit i Roman Skamene
@K.Black píše:![]()
tak já ti ho půjčím na týden
Už je na cestě na autobus, užij si ho drahá
teď s tím pupkem, viď?
![]()
@Callie píše:
neboj, Srstka, až po 30
tak to já budu věrná i ve své hlavě
![]()
@Cuarentena píše:
Já jsem to taky pochopila jako sarkasmus a ironii. A divím se, že to někdo vzal vážně.
No já se taky divím, že to mohl někdo vzít vážně… A ještě TAKHLE moc vážně, jakože nejsem asi psychivky v pořádku ![]()
@Seizdra píše:
No já se taky divím, že to mohl někdo vzít vážně… A ještě TAKHLE moc vážně, jakože nejsem asi psychivky v pořádku
Podle mě zakladatelka tím zkusit to mohla myslet, jakosi s ním vůbec zkusit začít.. Nebo vy fakt obvykle předpokládáte, že když někdo napíše, že je zamilovanej do druhého, tak že s ním už něco má? ![]()
No buď to riskneš a zkusíš to. Nebo se budeš užírat tím, co by kdyby, nebo se na to vykašleš a přejde tě to. Když si zvolíš to první, tak ale počítej s tím, že můžou přijít komplikace. Na druhou stranu, žijeme len raz
Tak hodně štěstí a hlavně to neber moc vážně ![]()
Obávám se pokud je už zamilovaná už teďka a třebas ještě s ním nic nemá, tak to dost těžko nebude brát vážně.
Holka tady bych pochopení nehledala, já sama si začala se ženatým, ale už je skoro tři roky rozvedený a se mnou.