Ženy znáte norníků pruvodce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
587
28.5.18 19:41
@opozice píše:
v tomto bych se jich zastal. Nikdo neví jaké mají problémy a jak se s nimi musí vypořádat.

To bez debat. Každopádně pořád si stojim za tím, že na tohle prostě musíš mít povahu. Pochybuju, že každá je schopná v nějaký svízelný situaci jít a začít roztahovat nohy za prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
28.5.18 19:43

@Mart81
To snad ani nebylo potřeba. Vůbec mě to nezajímá a ani nedojímá. Znásilnění páchají prasata. Ende.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
28.5.18 19:44
@PetrBk píše:
To bez debat. Každopádně pořád si stojim za tím, že na tohle prostě musíš mít povahu. Pochybuju, že každá je schopná v nějaký svízelný situaci jít a začít roztahovat nohy za prachy.

Jistě, zrovna tak jako jim mezi ty nohy vlézt a zaplatit za to, že jsem byl ten den třeba pátý. :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1878
28.5.18 19:44
@opozice píše:
v tomto bych se jich zastal. Nikdo neví jaké mají problémy a jak se s nimi musí vypořádat. A to, že je to nejjednodušší zdroj výdělku není pochyb. :think:

Naprostý souhlas. I podle toho, co na em převládá, souhlasím s tím, že mají závažné problémy a potřebují nejjednodušší zdroj výdělku, neboť na víc prostě nemají. Proč to neříct na rovinu, když to stejně všichni vědí. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
28.5.18 19:46
@PetrBk píše:

ted nemluvím za sebe, já dno nepocítil, jen znám lidi, že pocítili. A zaplatit, nebo něco koupit, co nutně potřebují, musíš jim poradit, jak na to. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
28.5.18 19:48
@Kobliha51 píše:
Jistě, zrovna tak jako jim mezi ty nohy vlézt a zaplatit za to, že jsem byl ten den třeba pátý. :pankac: :pankac: :pankac:

copak já vím, já to nikdy nepočítal, :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
28.5.18 19:51
@Kobliha51 píše:
@Mart81
To snad ani nebylo potřeba. Vůbec mě to nezajímá a ani nedojímá. Znásilnění páchají prasata. Ende.

Podle mně má člověk vždy největší strach z toho, co nechápe. Z neznáma. To je dobře vidět v hororech - jakmile je příšera delší dobu dobře vidět, přestane být strašidelná.

Každopádně respektuji váš přístup - muži jsou většinově zvířátka poháněná chtíčem. Což je mimochodem jeden z důvodů, proč jsme jako druh přežili ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1878
28.5.18 20:00
@Mart81 píše: ....... Každopádně respektuji váš přístup - muži jsou zvířátka. ;)

Muži jsou především obětí týrání a genderového násilí, atd… To, jak se chovají není často jejich vina. Těžko se přes noc na 18-té narozeniny sami vychovají a vstřebají všechna traumata z dětství. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Kobliha51 No jo no pánové mají mozek v kalhotech

• Citovat
  • Upravit
1878
@Anonymní píše:

viz příspěvek výše. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
28.5.18 20:02
@Anonymní píše:

nj, když vy ženy máte mezi nohami diamant. :mrgreen: Apropo - to jsi objevila Émeriku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
28.5.18 20:09
@Jirka765 píše:
Muži jsou především obětí týrání a genderového násilí, atd… To, jak se chovají není často jejich vina. Těžko se přes noc na 18-té narozeniny sami vychovají a vstřebají všechna traumata z dětství. :zed:

Jenže pokud začneš uplatňovat tuto logiku zbavení viny jednotlivce díky výchově, můžeš jít stále hlouběji, generaci za generací… Ve výsledku pak nic jako vina neexistuje a nejsou ani žádné oběti, protože se na to už díváš z nadhledu, ve kterém ty pojmy ztrácí smysl.

Však si to stačí promítnout před očima. Jednotlivci a jejich konání se ti změní v rody, rody v celý druh, druhy v evoluci živých bytostí… Nekonečný proud, který se vyvíjí a reaguje na předchozí, jako když sleduješ řeku a chceš řešit vinu konkrétní vlnky na stanoveném místě. Nemáš ani náhodu, ani vinu, ani trest. Jen řetěz příčin a následků. Voda teče.

Udělat to polovičatě, že zbavíš jednotlivce viny, ale pokusíš se to přehodit na jiného jednotlivce (rodiče), je takové dost účelové. ;)

(brzdím, najel jsem na styl, který tu asi nebude přínosem)

Příspěvek upraven 28.05.18 v 20:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.18 20:11
  • Citovat
  • Upravit
9371
28.5.18 20:15

Z pohledu antinatalismu za vse mohou rodice. Kdyby clovek neexistoval, nic by neprovedl. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.18 20:25

@Sandokanos No co vidím tak většinou jsou ženy udržované ale chlapy to je masakr…a když vidím že takovej chudák má vedle sebe pěknou babu a on se ještě otáčí za jinýma tak bych to mlátila…čeští chlapi jsou vcelku zanedbání…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky