Ženy znáte norníků pruvodce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107637
28.5.18 20:27
@opozice píše:
nj, když vy ženy máte mezi nohami diamant. :mrgreen: Apropo - to jsi objevila Émeriku.

Kdyby jsme tam. opravdu měly diamant…To by byla teprve honka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
28.5.18 20:28
@Anonymní píše:
@Sandokanos No co vidím tak většinou jsou ženy udržované ale chlapy to je masakr…a když vidím že takovej chudák má vedle sebe pěknou babu a on se ještě otáčí za jinýma tak bych to mlátila…čeští chlapi jsou vcelku zanedbání…

nesmíš se pohybovat v hospodách IV. cenové skupiny. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.18 21:48

@opozice No tak tam se opravdu nepohybuji…potkáváme to dnes a denně na ulicích atd…

• Citovat
  • Upravit
5918
28.5.18 21:55
@Venetia píše:
Kdyby jsme tam. opravdu měly diamant…To by byla teprve honka :D

Co jiného by také mužům zbývalo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
28.5.18 22:36
@Jirka765 píše:
Já si tedy nedovedu představit muže, který by i na běžné masáži odmítl HE. :roll: Nebo, kterému by se nelíbila celá profesionální tantra masáž např. s celotělovým orgasmem. :roll: Spíš je nikam nepouštíte. :D

tak jestli má dost peněz :mrgreen: Jsem dneska manželovi říkala že se blíží den dětí a že v sobotu na jídlo chce jít i Vali tak říkal že peněženka asi zapláče :mrgreen: :mrgreen:, no co 12 bude brát další výplatu ale to mám zase já narozeniny :mrgreen: :mrgreen:, ale říká že on není náročný stačí když mu zůstane na nějaké to pivo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1878
29.5.18 05:19
@Markéta80 píše:
tak jestli má dost peněz :mrgreen: Jsem dneska manželovi říkala že se blíží den dětí a že v sobotu na jídlo chce jít i Vali tak říkal že peněženka asi zapláče :mrgreen: :mrgreen:, no co 12 bude brát další výplatu ale to mám zase já narozeniny :mrgreen: :mrgreen:, ale říká že on není náročný stačí když mu zůstane na nějaké to pivo :mrgreen:

Já jsem už psal, že je nikam nepouštíte a berete jim všechny peníze. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
29.5.18 07:13

Pěkný den, jak na tom dnes jste ženy? :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
29.5.18 07:40

@Jirka765 neberu ale přece mu neřeknu, ne všechny peníze si nech. Já to vše poplatím sama :mrgreen: To by nechtěl a asi si myslel že jsme se totálně zbláznila. ten kdo má finanční rezervu jsme totiž já :mrgreen: :mrgreen: Proč bych ho nepouštěla, neni moje dítě aby se ptal jestli může na pivo :lol: Kolikrát mu řeknu jestli nezajde na pivo a on že raději bude doma, že s emu nikam nechce :lol: :lol: Někdo rodinu financovat musí když já jsem doma ;), ale z rezervy jsme ted mohla zaplatit komplet cenu za štěně :palec: @opozice já výborně, za chvilku odvedu malou do školky tak tady bude klid, manžel jde na odpolední :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
29.5.18 07:42
@Markéta80 píše:
@Jirka765 neberu ale přece mu neřeknu, ne všechny peníze si nech. Já to vše poplatím sama :mrgreen: To by nechtěl a asi si myslel že jsme se totálně zbláznila. ten kdo má finanční rezervu jsme totiž já :mrgreen: :mrgreen: Proč bych ho nepouštěla, neni moje dítě aby se ptal jestli může na pivo :lol: Kolikrát mu řeknu jestli nezajde na pivo a on že raději bude doma, že s emu nikam nechce :lol: :lol: Někdo rodinu financovat musí když já jsem doma ;), ale z rezervy jsme ted mohla zaplatit komplet cenu za štěně :palec: @opozice já výborně, za chvilku odvedu malou do školky tak tady bude klid, manžel jde na odpolední :lol:
ááá jéééé dopoledne sami. :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
29.5.18 08:00

@opozice :lol: to se musí využít, to zase není tak často :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
29.5.18 08:06

@Mart81 28.05.18 v 19:41 Ta úvaha se mi líbí, jen pátý bod mi přišel trochu remarqueovský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
29.5.18 08:11
@Markéta80 píše:
@opozice :lol: to se musí využít, to zase není tak často :mrgreen:

fakt ne? Mladí lidi a nešoustají každý den? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
29.5.18 08:26
@4ever píše:
@Mart81 28.05.18 v 19:41 Ta úvaha se mi líbí, jen pátý bod mi přišel trochu remarqueovský.

Děkuji. Remarquovský myslíš, že přes veškerou snahu a oběti to jde nakonec vniveč? Hořce sladký? Moc jsem toho od něj nečetl, tak si nejsem jistý. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
29.5.18 08:30

@opozice sex je často ale prázdný byt zase tak často není, nebo je manžel v práci :mrgreen: Často je někdo z dětí doma, dnes ráno zase malá že nechce do školky a manžel jen jdi :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
29.5.18 08:35
@Mart81 píše:
Děkuji. Remarquovský myslíš, že přes veškerou snahu a oběti to jde nakonec vniveč? Hořce sladký? Moc jsem toho od něj nečetl, tak si nejsem jistý. :)

Taky hodně dávno, ale zůstal mi z těch knih v mysli jen takový pocit - vina smíchaná se sentimentem a pocitem, že „muži“ prostě nemohli jinak, i když to nebylo správné. Nic přesně uchopitelného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí