Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
taky tomu nedavam abnormalni dulezitost..smerem nahoru klidne muze priletet jiskra…smerem dolu tezko
teď budu trochu protivný. Jestli to není o tom, že berete s Káťou to, na co máte. To by ten příspěvek vysvětlovalo.
![]()
@opozice píše:
hm, jak to víš, kdo a v jakém věku kam chodí? Nebo jaké složení v tom bordelu je.O takovýchto informacích většinou věděli vratočučové, kteří pouštěli do šantánů hosty.
Vyhazovače v bordelu jsem nedělal. Navíc dnes, s kamerami a dálkově ovládaným vchodem si myslím, že jich dost ubylo. Měl jsem a mám příležitost z fungování různých podniků leccos pochytit. ![]()
@káťa píše:že ty jsi to opsala ode mě z jiné diskuze.
Myslím, že dovedu.
Pro mě je nejdůležitější, abysme byli s chlapem spřízněné duše, parťáci, kteří si rozumí, mají stejný smysl pro humor a na hlavní aspekty života a budoucnosti mají stejný pohled a názor, jsou si zkrátka navzajem stejnou krevní skupinou…
To je hlavní. A pak samozřejmě vztah k dětem a zvířatům, majetku, vzdělání, férovost a sebevědomí a asi x dalších věcí…
Není toho málo, ale myslím, že co jsem požadovala, to jsem nabízela a získala. Takže nějakou nadváhu nebo podvahu neřeším, samozřejmě by mě sexuálně nepřitahoval vyloženě tlusťoch nebo vychrtlous…
@opozice píše:
teď budu trochu protivný. Jestli to není o tom, že berete s Káťou to, na co máte. To by ten příspěvek vysvětlovalo.![]()
Budeš se divit, ale já mám zrovna fakt hezkého chlapa s krásnou postavou…voják z povolání, sportovec, a ještě k tomu mladší než ja. Ale i kdyby měl nějaká ta kila + nebo -, nevadilo by mi to…bude to znít staromódně, ale pro mě je fakt nejdůležitější, jakej je…
Příspěvek upraven 29.05.18 v 19:17
@opozice píše:
teď budu trochu protivný. Jestli to není o tom, že berete s Káťou to, na co máte. To by ten příspěvek vysvětlovalo.![]()
Tak jsem byla celkem zachovala v tomto smeru
… a jak jsem mela cest poznat chlapy, ted jsem k sobe uprimna postava byla dost vyraznou vyhodou v me vekove kategorii… na nezajem vsech vekovych kategorii jsem si opravdu nemohla stezovat. S tim ostatnim uz to bylo ponekud horsi ![]()
@káťa píše:
Budeš se divit, ale já mám zrovna fakt hezkého chlapa s krásnou postavou…voják z povolání, sportovec. Ale i kdyby měl nějaká ta kila + nebo -, nevadilo by mi to…bude to znít staromódně, ale pro mě je fakt nejdůležitější, jakej je…
nezní to staromodně je to fakt. Nedávno jsem šel po ulici a slyším starší babky jak si říkají spolu na adresu jednoho páru, který šel kolem…Těm to ale sluší spolu… ![]()
@opozice píše: že ty jsi to opsala ode mě z jiné diskuze.Ty jsi něco přeskočila. A to to seznamování, kde nejsou ještě děti, kdy ještě nejste spřízněné duše, kamarádi, ale v té době se hledáte. Podle čeho se vlastně ti „noví“ seznamují? Určitě dle vizáže a potřebné inteligenci.
To je právě u mužů a žen rozdílné, ačkoliv ten prvotní vjem může být stejný. Muž uvidí sexy holku a mozek odejde. Žena uvidí sexy chlapa a některé taky mozek uteče, většinou ale žena počká, až se muž projeví verbálně a to někdy stačí k tomu, aby žena ztratila zájem. Muž stále bez mozku nevidí a neslyší. Tak nějak to bude. To je ta příroda.
@Kobliha51 píše:
To je právě u mužů a žen rozdílné, ačkoliv ten prvotní vjem může být stejný. Muž uvidí sexy holku a mozek odejde. Žena uvidí sexy chlapa a některé taky mozek uteče, většinou ale žena počká, až se muž projeví verbálně a to někdy stačí k tomu, aby žena ztratila zájem. Muž stále bez mozku nevidí a neslyší. Tak nějak to bude. To je ta příroda.
ale houby, o blbky taky není zájem, ať je jakákoliv. Za sebe.
![]()
@opozice píše:
ale houby, o blbky taky není zájem, ať je jakákoliv. Za sebe.![]()
Možná za tebe…
Ale moc tomu nevěřím.
Blbka je snadno ovladatelná a moc nevyskakuje. Žena která inteligencí a schopnosti muže převažuje je neoblíbená. není to pravda?
@Kobliha51 píše:
Možná za tebe…![]()
Ale moc tomu nevěřím.
![]()
Blbka je snadno ovladatelná a moc nevyskakuje. Žena která inteligencí a schopnosti muže převažuje je neoblíbená. není to pravda?
takové jsou? ![]()
@opozice píše:
takové jsou?
Tam, kde ty se pohybuješ na takovou nenarazíš. To je fakt. ![]()
@Kobliha51 píše:
Tam, kde ty se pohybuješ na takovou nenarazíš. To je fakt.
to je pravda, tam jsou v 99% chlapi, baby na to nemají koule. ![]()
@opozice píše:
to je pravda, tam jsou v 99% chlapi, baby na to nemají koule.
Vždyť to říkám. Ty se lépe učily, proto tam nejsou.
@Kobliha51 píše:
Vždyť to říkám. Ty se lépe učily, proto tam nejsou.
kde tedy jsou? Na PÚ? ![]()
Myslím, že dovedu.
Pro mě je nejdůležitější, abysme byli s chlapem spřízněné duše, parťáci, kteří si rozumí, mají stejný smysl pro humor a na hlavní aspekty života a budoucnosti mají stejný pohled a názor, jsou si zkrátka navzajem stejnou krevní skupinou…
To je hlavní. A pak samozřejmě vztah k dětem a zvířatům, majetku, vzdělání, férovost a sebevědomí a asi x dalších věcí…
Není toho málo, ale myslím, že co jsem požadovala, to jsem nabízela a získala. Takže nějakou nadváhu nebo podvahu neřeším, samozřejmě by mě sexuálně nepřitahoval vyloženě tlusťoch nebo vychrtlous…