Ženy znáte norníků pruvodce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
káťa
29.5.18 19:05
@opozice píše:
jakým věcem? A dovedeš ty věci opětovat? :mrgreen:

Myslím, že dovedu.
Pro mě je nejdůležitější, abysme byli s chlapem spřízněné duše, parťáci, kteří si rozumí, mají stejný smysl pro humor a na hlavní aspekty života a budoucnosti mají stejný pohled a názor, jsou si zkrátka navzajem stejnou krevní skupinou…
To je hlavní. A pak samozřejmě vztah k dětem a zvířatům, majetku, vzdělání, férovost a sebevědomí a asi x dalších věcí…
Není toho málo, ale myslím, že co jsem požadovala, to jsem nabízela a získala. Takže nějakou nadváhu nebo podvahu neřeším, samozřejmě by mě sexuálně nepřitahoval vyloženě tlusťoch nebo vychrtlous…

• Citovat
  • Upravit
28075
29.5.18 19:07
@Venetia píše:
taky tomu nedavam abnormalni dulezitost..smerem nahoru klidne muze priletet jiskra…smerem dolu tezko :D

teď budu trochu protivný. Jestli to není o tom, že berete s Káťou to, na co máte. To by ten příspěvek vysvětlovalo. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
29.5.18 19:08
@opozice píše:
hm, jak to víš, kdo a v jakém věku kam chodí? Nebo jaké složení v tom bordelu je. :mrgreen: O takovýchto informacích většinou věděli vratočučové, kteří pouštěli do šantánů hosty.

Vyhazovače v bordelu jsem nedělal. Navíc dnes, s kamerami a dálkově ovládaným vchodem si myslím, že jich dost ubylo. Měl jsem a mám příležitost z fungování různých podniků leccos pochytit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
29.5.18 19:11
@káťa píše:
Myslím, že dovedu.
Pro mě je nejdůležitější, abysme byli s chlapem spřízněné duše, parťáci, kteří si rozumí, mají stejný smysl pro humor a na hlavní aspekty života a budoucnosti mají stejný pohled a názor, jsou si zkrátka navzajem stejnou krevní skupinou…
To je hlavní. A pak samozřejmě vztah k dětem a zvířatům, majetku, vzdělání, férovost a sebevědomí a asi x dalších věcí…
Není toho málo, ale myslím, že co jsem požadovala, to jsem nabízela a získala. Takže nějakou nadváhu nebo podvahu neřeším, samozřejmě by mě sexuálně nepřitahoval vyloženě tlusťoch nebo vychrtlous…
že ty jsi to opsala ode mě z jiné diskuze. :mrgreen: Ty jsi něco přeskočila. A to to seznamování, kde nejsou ještě děti, kdy ještě nejste spřízněné duše, kamarádi, ale v té době se hledáte. Podle čeho se vlastně ti „noví“ seznamují? Určitě dle vizáže a potřebné inteligenci. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
29.5.18 19:14
@opozice píše:
teď budu trochu protivný. Jestli to není o tom, že berete s Káťou to, na co máte. To by ten příspěvek vysvětlovalo. :mavam: :mavam:

Budeš se divit, ale já mám zrovna fakt hezkého chlapa s krásnou postavou…voják z povolání, sportovec, a ještě k tomu mladší než ja. Ale i kdyby měl nějaká ta kila + nebo -, nevadilo by mi to…bude to znít staromódně, ale pro mě je fakt nejdůležitější, jakej je…

Příspěvek upraven 29.05.18 v 19:17

• Citovat
  • Upravit
107637
29.5.18 19:17
@opozice píše:
teď budu trochu protivný. Jestli to není o tom, že berete s Káťou to, na co máte. To by ten příspěvek vysvětlovalo. :mavam: :mavam:

Tak jsem byla celkem zachovala v tomto smeru :D… a jak jsem mela cest poznat chlapy, ted jsem k sobe uprimna postava byla dost vyraznou vyhodou v me vekove kategorii… na nezajem vsech vekovych kategorii jsem si opravdu nemohla stezovat. S tim ostatnim uz to bylo ponekud horsi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
29.5.18 19:19
@káťa píše:
Budeš se divit, ale já mám zrovna fakt hezkého chlapa s krásnou postavou…voják z povolání, sportovec. Ale i kdyby měl nějaká ta kila + nebo -, nevadilo by mi to…bude to znít staromódně, ale pro mě je fakt nejdůležitější, jakej je…

nezní to staromodně je to fakt. Nedávno jsem šel po ulici a slyším starší babky jak si říkají spolu na adresu jednoho páru, který šel kolem…Těm to ale sluší spolu… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
29.5.18 19:25
@opozice píše: že ty jsi to opsala ode mě z jiné diskuze. :mrgreen: Ty jsi něco přeskočila. A to to seznamování, kde nejsou ještě děti, kdy ještě nejste spřízněné duše, kamarádi, ale v té době se hledáte. Podle čeho se vlastně ti „noví“ seznamují? Určitě dle vizáže a potřebné inteligenci. :mavam:

To je právě u mužů a žen rozdílné, ačkoliv ten prvotní vjem může být stejný. Muž uvidí sexy holku a mozek odejde. Žena uvidí sexy chlapa a některé taky mozek uteče, většinou ale žena počká, až se muž projeví verbálně a to někdy stačí k tomu, aby žena ztratila zájem. Muž stále bez mozku nevidí a neslyší. Tak nějak to bude. To je ta příroda.

• Citovat
  • Upravit
28075
29.5.18 19:27
@Kobliha51 píše:
To je právě u mužů a žen rozdílné, ačkoliv ten prvotní vjem může být stejný. Muž uvidí sexy holku a mozek odejde. Žena uvidí sexy chlapa a některé taky mozek uteče, většinou ale žena počká, až se muž projeví verbálně a to někdy stačí k tomu, aby žena ztratila zájem. Muž stále bez mozku nevidí a neslyší. Tak nějak to bude. To je ta příroda.

ale houby, o blbky taky není zájem, ať je jakákoliv. Za sebe. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
29.5.18 19:43
@opozice píše:
ale houby, o blbky taky není zájem, ať je jakákoliv. Za sebe. :mrgreen: :mavam:

Možná za tebe… :zed: :zed: Ale moc tomu nevěřím. :D :D Blbka je snadno ovladatelná a moc nevyskakuje. Žena která inteligencí a schopnosti muže převažuje je neoblíbená. není to pravda?

• Citovat
  • Upravit
28075
29.5.18 19:46
@Kobliha51 píše:
Možná za tebe… :zed: :zed: Ale moc tomu nevěřím. :D :D Blbka je snadno ovladatelná a moc nevyskakuje. Žena která inteligencí a schopnosti muže převažuje je neoblíbená. není to pravda?

takové jsou? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
29.5.18 19:49
@opozice píše:
takové jsou? :mrgreen:

Tam, kde ty se pohybuješ na takovou nenarazíš. To je fakt. :think:

• Citovat
  • Upravit
28075
29.5.18 19:50
@Kobliha51 píše:
Tam, kde ty se pohybuješ na takovou nenarazíš. To je fakt. :think:

to je pravda, tam jsou v 99% chlapi, baby na to nemají koule. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
29.5.18 20:00
@opozice píše:
to je pravda, tam jsou v 99% chlapi, baby na to nemají koule. :mrgreen:

Vždyť to říkám. Ty se lépe učily, proto tam nejsou.

• Citovat
  • Upravit
28075
29.5.18 20:02
@Kobliha51 píše:
Vždyť to říkám. Ty se lépe učily, proto tam nejsou.

kde tedy jsou? Na PÚ? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria