Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Myssicka píše:
To bych raději nerozebírala
Aha, tak dobrá. Chtěl jsem jenom napsat, že všichni chlapi nemusejí bejt zákonitě takový. I když nikoho za to neodsuzuji. Já jsem naštěstí nemusel nikdy za sex platit.
@Veselý mrzout píše:
Aha, tak dobrá. Chtěl jsem jenom napsat, že všichni chlapi nemusejí bejt zákonitě takový. I když nikoho za to neodsuzuji. Já jsem naštěstí nemusel nikdy za sex platit.
já taky ne, v několika případech dokonce baby balily mě. ![]()
@Veselý mrzout píše:
Však jsem psala, že mám špatné mínění o většině, ne o všech. Někteří také platit nemusí a platí. Jako já jdu ke kadeřnici, i když se můžu ostříhat sama, tak ten někdo jde za šlapkou. Udělat si radost, udělat „něco pro sebe“
@Kobliha51 píše:
Kdyby nebylo žen, které to nabízí, přibylo by chlapů, kteří si to prostě vezmou. I tak je jich dost. Kdyby nebylo pitomců, co za to platí, nebylo by těch žen, co se prodávají. Proč nevyužít toho, že chlap vidí kus masa a mozek odejde pryč? Povídat by mohl Petr Nečas, Clinton a další politici a prominenti, kteří si ptákem zničili karieru, protože jsou to prostě zvířátka.![]()
Chcete říci, že ty prostitutky jsou samaritánky a prodávají své tělo, aby jiné ženy nebyly obětmi násilníků? a v podstatě jsou to nominantky na nobelovku v ekonomii, jak ždímají ty zvířecí chlípníky… ![]()
Moje máti vždy říkala, že za to, jak chlap vypadá může jeho žena. S postupem času si říkám, že měla pravdu. Pokud ženě na svém chlapovi záleží, „stará“ se o něj. Jsou ženy, že jim je to jedno a dle toho taky ten jejich vztah vypadá. V manželství musí jeden podržet toho druhého v čemkoliv. V praxi to někdy tak není. Žijí spolu v setrvačnosti a i kdyby se pověsil na stromě, je to těm protějškům jedno.
![]()
@Pidlák Povidlový píše:
Chcete říci, že ty prostitutky jsou samaritánky a prodávají své tělo, aby jiné ženy nebyly obětmi násilníků? a v podstatě jsou to nominantky na nobelovku v ekonomii, jak ždímají ty zvířecí chlípníky…
už ve mě nejednou nastal nápad, vyzkoušet ty placené mrchy, co dovedou. Zatím si vystačím s norníkem, kde se píší podrobně reference, jaké ty baby jsou a říkám si, jestli by to nebylo zbytečné vyhazování peněz. ![]()
@opozice píše:
Moje máti vždy říkala, že za to, jak chlap vypadá může jeho žena. S postupem času si říkám, že měla pravdu. Pokud ženě na svém chlapovi záleží, „stará“ se o něj. Jsou ženy, že jim je to jedno a dle toho taky ten jejich vztah vypadá. V manželství musí jeden podržet toho druhého v čemkoliv. V praxi to někdy tak není. Žijí spolu v setrvačnosti a i kdyby se pověsil na stromě, je to těm protějškům jedno.![]()
Ha ha ha. Ohol se - neoholim, pak mě to štípe. Nech si usmiknout ty bradavice - nenechám, mně nevadí. Nech si udělat ten umělý zub - nenechám, ta díra není vidět. Bez se umýt - myl jsem se včera. Výhoď ty děravý ponožky - nevyhodím, to je zespodu, to nikdo neuvidí. A tak dále a tak dále. A kdo nechce dělat chlapovi matku, ten se na to vy.ere!
@Myssicka píše:
Ha ha ha. Ohol se - neoholim, pak mě to štípe. Nech si usmiknout ty bradavice - nenechám, mně nevadí. Nech si udělat ten umělý zub - nenechám, ta díra není vidět. Bez se umýt - myl jsem se včera. Výhoď ty děravý ponožky - nevyhodím, to je zespodu, to nikdo neuvidí. A tak dále a tak dále. A kdo nechce dělat chlapovi matku, ten se na to vy.ere!
proč s ním tedy jsi? To je o komunikaci, pokud mě žena na něco upozorní, stejně jako já ji, tak to není o matce a synovi, to jsi šlápla vedle. Já můžu taky říci, tohle se nehodí atd a je to, jako otec a dcera, píšeš z hladu. ![]()
@opozice píše:
proč s ním tedy jsi? To je o komunikaci, pokud mě žena na něco upozorní, stejně jako já ji, tak to není o matce a synovi, to jsi šlápla vedle. Já můžu taky říci, tohle se nehodí atd a je to, jako otec a dcera, píšeš z hladu.
To je spíš o povaze, někteří chlapi jsou asi dost zabejčení a nehne s nimi nic.
@Klopotkova píše:
To je spíš o povaze, někteří chlapi jsou asi dost zabejčení a nehne s nimi nic.
no takové na mysli nemám, to stejné je u vás bab. Mohla by shodit nějaké to kilo, ale kašle na to a je jí to jedno, jak vypadá. Dát dva litry za voňavku, to radši si stříkne nějakou pičulku. Tohle jsou ti, co jsem napsal. Žijí spolu ze setrvačnosti a je jim jedno, jak ten druhý vypadá. ![]()
@opozice píše:
no takové na mysli nemám, to stejné je u vás bab. Mohla by shodit nějaké to kilo, ale kašle na to a je jí to jedno, jak vypadá. Dát dva litry za voňavku, to radši si stříkne nějakou pičulku. Tohle jsou ti, co jsem napsal. Žijí spolu ze setrvačnosti a je jim jedno, jak ten druhý vypadá.
Ty máš nějakou negativní zkušenost s obtloustlou ženou, žE tady o nich docela často píšeš?
![]()
@Klopotkova píše:
Ty máš nějakou negativní zkušenost s obtloustlou ženou, žE tady o nich docela často píšeš?![]()
nemám je rád, jinak žádné špatné zkušenosti. To rád platí jen o sexu, jinak mě nevadí. Nikdy bych si nezačal s ženou, která je ne tlustá, to už je za hranou, ale už i s nadváhou. Já si říkám, co nabízím, to chci také. ![]()
@opozice píše:
no takové na mysli nemám, to stejné je u vás bab. Mohla by shodit nějaké to kilo, ale kašle na to a je jí to jedno, jak vypadá. Dát dva litry za voňavku, to radši si stříkne nějakou pičulku. Tohle jsou ti, co jsem napsal. Žijí spolu ze setrvačnosti a je jim jedno, jak ten druhý vypadá.
Ne, to jsem psala obecně. Jinak ne všichni chlapi jsou vizitkou ženské.
@opozice píše:
nemám je rád, jinak žádné špatné zkušenosti. To rád platí jen o sexu, jinak mě nevadí. Nikdy bych si nezačal s ženou, která je ne tlustá, to už je za hranou, ale už i s nadváhou. Já si říkám, co nabízím, to chci také.
A víš o tom, že je u nás víc obézních mužů než žen?
@melasa píše:
A víš o tom, že je u nás víc obézních mužů než žen?
mně je to jedno, já se po chlapech nedívám.
Mimochodem, kdo to kdy spočítal. Já když se rozhlédnu, pěknou štíhlou 172/64 abych hledal s dalekohledem. ![]()