Ženy znáte norníků pruvodce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
joy.division.control
29.5.18 08:37
@opozice píše:
Pěkný den, jak na tom dnes jste ženy? :mrgreen: :mavam:

Pekny den i tobe :mavam: Ja jsem na tom skvele, kamoska mi zrovna napsala, ze by chtěla byt tak krasna a sexy jako ja :lol: (sama je prekrasna). A chlap mi napsal, ze jsem mnamkozni, ze me sezere a spolkne celou a chce se se mnou mazlit hodiny a všechno… :P

• Citovat
  • Upravit
28075
29.5.18 08:38
@4ever píše:
Taky hodně dávno, ale zůstal mi z těch knih v mysli jen takový pocit - vina smíchaná se sentimentem a pocitem, že „muži“ prostě nemohli jinak, i když to nebylo správné. Nic přesně uchopitelného.
říkám si, proč ti muži jsou v "" :mavam: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
29.5.18 08:40
@joy.division.control píše:
Pekny den i tobe :mavam: Ja jsem na tom skvele, kamoska mi zrovna napsala, ze by chtěla byt tak krasna a sexy jako ja :lol: (sama je prekrasna). A chlap mi napsal, ze jsem mnamkozni, ze me sezere a spolkne celou a chce se se mnou mazlit hodiny a všechno… :P

no, co si lépe přát. Šikulka od první doby co jsi se tu objevila. :mrgreen: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
29.5.18 08:45
@4ever píše:
@Mart81 28.05.18 v 19:41 Ta úvaha se mi líbí, jen pátý bod mi přišel trochu remarqueovský.

Ta úvaha je vic nez dobra a na Remarquea jsem si vzpomněla taky :mavam: @4ever @Mart81

• Citovat
  • Upravit
28075
29.5.18 08:46
Ta úvaha je vic nez dobra a na Remarquea jsem si vzpomněla taky :mavam: @4ever @Mart81

já si nevzpomněl, protože jsem ho nečetl. není čas. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
29.5.18 08:48
@opozice píše:
no, co si lépe přát. Šikulka od první doby co jsi se tu objevila. :mrgreen: :mavam: :mavam:

Sikulka? Ok, je to smesny, ale rozhodne to udela lepsi den…muj teda :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
joy.division.control
29.5.18 08:49
@opozice píše:
já si nevzpomněl, protože jsem ho nečetl. není čas. :mrgreen:

ja v mladi jo :mavam:

• Citovat
  • Upravit
28075
29.5.18 08:50
Sikulka? Ok, je to smesny ale rozhodne to udela lepsi den…muj teda :mrgreen: :mavam:

víš, co je dobrý, co jsem ocenil, že jsi nezapomněla podotknout, že tvoje kamarádka je pěkná jako ty!!! :mrgreen: Mohl bych si mslet, že taková není a to by vyznělo jako nějaký kec. Mimochodem, mám v bazénu 26 st. a bude to stoupat. Tedy ta teplota vody. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
29.5.18 08:58
@opozice píše: říkám si, proč ti muži jsou v "" :mavam: :think:

Přečti si Na západní frontě klid. Bylo jim 19, možná 20? (ted bych dala ten smajl, něco jako:peace)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
29.5.18 09:00
@4ever píše:
Přečti si Na západní frontě klid. Bylo jim 19, možná 20? (ted bych dala ten smajl, něco jako:peace)

jo takto, no nedospělí muži, :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
29.5.18 09:01

Zvu vás na kafčo. Kdo se přidá? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
29.5.18 09:04
@opozice píše:
jo takto, no nedospělí muži, :mrgreen: :mavam:

Si to precti a budes mit po smichu :mavam:

• Citovat
  • Upravit
28075
29.5.18 09:08
Si to precti a budes mit po smichu :mavam:

tohle není můj žánr na čtení, film bych snesl. Člověk má číst příjemné věci a ne o tom, jak někde se umírá. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
29.5.18 09:11
@opozice píše:
tohle není můj žánr na čtení, film bych snesl. Člověk má číst příjemné věci a ne o tom, jak někde se umírá. :think:

Aha, ja zas ctu především „nepříjemne“ knizky. Tak aspoň film https://www.csfd.cz/…lid/prehled/

• Citovat
  • Upravit
28075
29.5.18 09:20
Aha, ja zas ctu především „nepříjemne“ knizky. Tak aspoň film https://www.csfd.cz/…lid/prehled/

do svých 19-20 roků jsem četl hodně. I ve slovenštině. Potom už nebyl na čtení čas a dnes už také ne. Říkám si, až v důchodu, ale když to vidím, že důchodci nemají čas na nic, tak ani potom na to nedojde. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí