Ženy znáte norníků pruvodce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1734
28.5.18 00:45
@Mart81 píše:
Možná. Ale pokud byste tam přečetla dost vláken, tak si všimnete, že řada z těch mužů jsou smutní, osamělí a touží po lásce, takže se zamilují i do té poslední šlapky a to i přes to, že denně dá 20 ti dalším. A někteří si pak takové ženy i berou ať už s tím, že jsou smířeni s její profesí nebo s tím, že se ji snaží od toho odvést.

Jsou muži, pro které je placený sex to nejintimnější, co v životě zažijí. A jsou i takové ženy. Lidé, kteří nic podobnějšího lásce nikdy neměli a to už od narození. Je snadné se nad nimi pohoršovat a zvracet.

Mnoho mužů je velmi ubohých, někdy v sobě mají touhu zašpinit se, vyválet se v bahně a tak jdou cíleně po tom nejhorším co je. Ale i to zvířátko potřebuje lásku a štěstí a ta může vykvést jak mezi knězem a jeptiškou, tak mezi norníkem a šlapkou. :)

Příspěvek upraven 28.05.18 v 00:32

Ale no tak, neprehanel bych… Typicky zakaznik privatu bude zenaty chlapek stredniho veku, ktery ma doma malo sexu, nebo chce neco, co ta jeho nedela. Ze by se z toho zeny ponaucily? Neee, to vubec, budou jen nadavat na muze. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
28.5.18 00:48

Je to nejstarsi remeslo, uplne v kazde dobe se dost zen takto zivilo. Nakonec i vztah je casto jen obchod. Zena jde do toho s tim, ze si bere nekoho schopneho, kdo se postara o ni a potomstvo a muz ceka zenu, ktera se postara o jeho potreby.
Ale rozhodne by dost chlapku usetrilo cele jmeni, kdyby sli do tech slapot misto manzelek. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
28.5.18 00:49
@růžový achát píše:
@Mart81 Je to romanticky napsáno 8)

Tak bonus na dobrou noc. „rozhovor“ šlapky a jejího milého. :)

https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myssicka
28.5.18 00:51

Stránky znám, hodně jsem se tam nasmála asi před dvěma lety, když byla ta kauza se šlapkou z Ukrajiny, co měla HIV, jak tam pánové mezi sebou zjišťovali, o koho jde a měli do jednoho stažené řitě. Co mě ale nepobavilo, byly jejich nadávky na její adresu, jak si to ta špína může dovolit, že mají ženu a děti, tak co když by je nakazili. Nějaká sebereflexe, že je to jejich blbost, že neměli spát se šlapkou a bez gumy, tam úplně chyběla.

Vtipné bylo, když si stěžovali, v nějakém jiném vlákně, že tahle a tahle byla nějaká moc chladná a že ji jde jen o prachy :lol:. To se jeden nestačí divit. Holt křupani si nemůžou jenom vrznout, ale potřebují ještě komedii, jak jsou nejlepší na světě a jak to byl nejúžasnější sex. :poblion: tenkrát jsem na to koukala poprvé a naposledy, už takhle mám o většině můžu špatné mínění, nechci si ho kazit ještě víc.

• Citovat
  • Upravit
1734
28.5.18 00:53
@Mart81 píše:
Tak bonus na dobrou noc. „rozhovor“ šlapky a jejího milého. :)https://www.youtube.com/watch?…

Pro zenskou takoveho vzhledu a schopnosti by si zamotal hlavu nejeden z nejvyznamnejsich muzu. Jsou v historii bezny pripady, ze nejaky naslednik trunu zdrhnul se slapotou a vzdal se vseho apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
28.5.18 00:54
@Sandokanos píše:
Ale no tak, neprehanel bych… Typicky zakaznik privatu bude zenaty chlapek stredniho veku, ktery ma doma malo sexu, nebo chce neco, co ta jeho nedela. Ze by se z toho zeny ponaucily? Neee, to vubec, budou jen nadavat na muze. :mrgreen:

Tak jasně, ale ti si šlapky obvykle neberou za manželky. I když - výjimky se najdou. V pohraničí má každá šlapka aspoň jednoho, ale spíš několik „mein Schatzi“ - klientů, kteří ji navštěvují dlouhodobě a mají s ní do určité míry placený milenecký poměr, kupují jí dárky, píší si s ní SMS a podobně.

Vydržovat si prostitutku jako milenku společně s několika dalšími muži je ekonomicky dosažitelnější, než ji mít jen pro sebe. A oproti klasické milence je to o dost bezpečnější - přeci jen, je to profesionálka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
28.5.18 01:00
@Sandokanos píše:
Pro zenskou takoveho vzhledu a schopnosti by si zamotal hlavu nejeden z nejvyznamnejsich muzu. Jsou v historii bezny pripady, ze nejaky naslednik trunu zdrhnul se slapotou a vzdal se vseho apod.

V době, kdy slušné dámy byly vedené k počestnosti a zbožnosti a prodělávaly církevní výchovu, mohla být mladá šlapka na úrovni první žena, která se vůči němu chovala jako opravdová nezávislá milenka, uměla se obléknout a svádět a sex si užívala a vyznala se v něm. Takže se není moc co divit, že v takovém pokrytectví byl sňatek z rozumu a lásku a rozkoš pánové hledali v bordelu. ;)

Konečně od šlapek postupně počestné dámy převzaly řadu dovedností, líčení i oblečení, jak se mravy uvolňovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
28.5.18 01:01
@Mart81 píše:
Tak jasně, ale ti si šlapky obvykle neberou za manželky. I když - výjimky se najdou. V pohraničí má každá šlapka aspoň jednoho, ale spíš několik „mein Schatzi“ - klientů, kteří ji navštěvují dlouhodobě a mají s ní do určité míry placený milenecký poměr, kupují jí dárky, píší si s ní SMS a podobně.Vydržovat si prostitutku jako milenku společně s několika dalšími muži je ekonomicky dosažitelnější, než ji mít jen pro sebe. A oproti klasické milence je to o dost bezpečnější - přeci jen, je to profesionálka.

No vidis a kdyby se o jeho potreby radne starala manzelka, tak ani nemusi navazovat takovyhle „vztahy“ se slapkama. Spousta chlapku proste chce jen uspokojit nejaky ty potreby a nemusi ojet vsechno. Ono je to i lepsi mit nekoho s kym je sehrany a nestridat to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
28.5.18 01:16
@Sandokanos píše:
No vidis a kdyby se o jeho potreby radne starala manzelka, tak ani nemusi navazovat takovyhle „vztahy“ se slapkama. Spousta chlapku proste chce jen uspokojit nejaky ty potreby a nemusi ojet vsechno. Ono je to i lepsi mit nekoho s kym je sehrany a nestridat to.

Možná. Ale přijde mi, že je dost chlapů, kteří to v jednom balení nehledají. Programově si vyberou za manželku „dobrou partii“, vhodnou manželku a matku v ideálním případě, stupínek ke kariéře a majetku v tom případě horším, ale nikdy od ní nečekají, že bude třeba vášnivá milenka a v posteli jim splní vše. Na to pak mají právě milenky nebo rovnou šlapky - které buď tu vášeň mají nebo ji dokáží zahrát.

Přijde mi to jako taková obdoba žen, které si najdou hodného, spolehlivého, vždycky ji miloval kamaráda a pak touží po zlém a drsném ex, se kterým se nedalo žít, ale orgasmy byly parádní. Nebo dokud nepotkají někoho, s kým si prožijí lásku.

Muži to pojímají trochu jinak a svým způsobem je šlapka pro manželku a rodinu menší hrozba, než klasická milenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
28.5.18 01:28
@Sandokanos píše:
No vidis a kdyby se o jeho potreby radne starala manzelka, tak ani nemusi navazovat takovyhle „vztahy“ se slapkama. Spousta chlapku proste chce jen uspokojit nejaky ty potreby a nemusi ojet vsechno. Ono je to i lepsi mit nekoho s kym je sehrany a nestridat to.

To by právě ty zeny nesměly být vedeny k pocestnosti, ale mít výchovu třeba na způsob gejsy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
28.5.18 01:32
@Mart81 píše:
Možná. Ale přijde mi, že je dost chlapů, kteří to v jednom balení nehledají. Programově si vyberou za manželku „dobrou partii“, vhodnou manželku a matku v ideálním případě, stupínek ke kariéře a majetku v tom případě horším, ale nikdy od ní nečekají, že bude třeba vášnivá milenka a v posteli jim splní vše. Na to pak mají právě milenky nebo rovnou šlapky - které buď tu vášeň mají nebo ji dokáží zahrát.

Přijde mi to jako taková obdoba žen, které si najdou hodného, spolehlivého, vždycky ji miloval kamaráda a pak touží po zlém a drsném ex, se kterým se nedalo žít, ale orgasmy byly parádní. Nebo dokud nepotkají někoho, s kým si prožijí lásku.

Muži to pojímají trochu jinak a svým způsobem je šlapka pro manželku a rodinu menší hrozba, než klasická milenka.

Muze to byt ruzny. Ale zakladni problem vidim v tom, ze plno zen se prestane o sebe starat, nebo resi jen nehty a vlasy. Ale jinak se treba vyzerou. Potom je problem, ze delaji fajnovky a vyhybaji se „prasecinkam“, pro nemaly procento zen je neprijatelny i oralni sex dneska. 8o Potom kazdoden i starosti a hlavne rodinny zivot totalne znici vasen. Kdyz po chlapkovi vecer manzelka krici, ze neco neuklidil a dela z toho vedu, tak asi tezko bude za 20 min. nalada na sex. A rano zase brzy vstavat, decka do skoly atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
28.5.18 05:08
@Jirka765 píše:
Hospodyně mají e-mimino a my norníka, mashera atd. Jinak by to mohla být diskriminace, kdyby se muži neměli kde bavit o zážitcích a nových objevech. :roll: A taky jim to šetří peníze a čas, takže mohou mít více zážitků. :mrgreen: Vy taky máte bazar na em. apod.Příspěvek upraven 28.05.18 v 00:14

My? No ty ne, ty jsi evidentne typicka hospodyne :lol:.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
28.5.18 05:32
@růžový achát píše:
@Klopotkova tvl a ty zvracíš z kojících maminek :P :P :P :P :P

Vytrhuješ věty z kontextu a píšeš tak, jak se Ti to hodí. Přestaň mě tady stalkovat.

• Citovat
  • Upravit
587
28.5.18 05:37

No jasně že znám. Cca 2 roky zpátky. Jakožto zoufalý panic, jsem toto forum poměrně aktivně četl, abych si našel nějakou, se kterou bych si konečně vrznul. Jak bych to jen řekl. Dejme tomu, že ne každá v tomhle oboru se hodí na zácvik. A opravdu některé zaučovat nechtějí. Proto jsem to pročítal. Zkusit najít nějakou s přístupem. Takže ty zkušenosti těch borců byly fajn, jak se o nich něco dozvědět. Pak mi problesklo hlavou něco ve stylu “Tvl, takhle ne” :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
28.5.18 06:14
@PetrBk píše:
No jasně že znám. Cca 2 roky zpátky. Jakožto zoufalý panic, jsem toto forum poměrně aktivně četl, abych si našel nějakou, se kterou bych si konečně vrznul. Jak bych to jen řekl. Dejme tomu, že ne každá v tomhle oboru se hodí na zácvik. A opravdu některé zaučovat nechtějí. Proto jsem to pročítal. Zkusit najít nějakou s přístupem. Takže ty zkušenosti těch borců byly fajn, jak se o nich něco dozvědět. Pak mi problesklo hlavou něco ve stylu “Tvl, takhle ne” :mrgreen:

:mavam:, jak teď pokračuješ s ženami?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí