Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@malá_holka píše:
a třeba baby nebudou chodit jinam, až se vy chlapi někteří naučíte sexovat, na šlapce se toho asi moc nenaučíte. jo a taky se do toho počítá starost o babu a vztah, kytky, večeře, výlety, kina, procházky, společný zažitky, tahání nákupu, ukkízení doma, nemít pos. aný trenky a když jo, tak si to perte sami, čistotnost, umět uvařit, být opora, hodně se mazlit a objímat. jenže to je pro některý moc práce, tak jdou radši za štětkou, co nemá umytou p.del nodost smutný, ale takovej chlap je vlastně k politování.
A nechcete toho nějak moc? Po vás se chce, ať jenom nebrbláte a sundáte gaťky. A vy hned tolik nároků ![]()
@Mango_Lassi Takovým způsobem? no tak se modlí ať ti domu nenatahne AIDS kapavku nebo tak něco…to pak bude sranda co?? ![]()
@zoidberg píše:
A nechcete toho nějak moc? Po vás se chce, ať jenom nebrbláte a sundáte gaťky. A vy hned tolik nároků
To není seznam všech požadavků na muže. To je úvodník. ![]()
@zoidberg Tak pokud je chlap dřevák a neumí sexovat ještě má problém se před tim umejt tak ty gatky ta ženská bude stahovat někde kde to bude za něco stát…
@malá_holka píše:
a třeba baby nebudou chodit jinam, až se vy chlapi někteří naučíte sexovat, na šlapce se toho asi moc nenaučíte. jo a taky se do toho počítá starost o babu a vztah, kytky, večeře, výlety, kina, procházky, společný zažitky, tahání nákupu, ukkízení doma, nemít pos. aný trenky a když jo, tak si to perte sami, čistotnost, umět uvařit, být opora, hodně se mazlit a objímat. jenže to je pro některý moc práce, tak jdou radši za štětkou, co nemá umytou p.del nodost smutný, ale takovej chlap je vlastně k politování.
Pokud by tyto tebou uvedené věci muž splnil, tak pak bys s ním byla trvale zcela spokojená a do konce života na něm nechtěla nic měnit a vylepšovat? Případně co všechno ještě dalšího by musel přesně splňovat, aby bylo dosaženo takového stavu?
A myslíš, že by to platilo i obecně? Že kdyby všichni muži měli tebou uvedené vlastnosti jako splněnou automatiku, tak by všechny ženy s nimi byly zcela spokojené, chodily by s tím, že ti chlapi, to je paráda co, na nich prostě není co a proč najít špatného a co na nich zlepšit, to je dokonalost sama? ![]()
@malá_holka píše:
No to je presne to co pisu, ta slapka vyjde financne i namahou radove levneji nez manzelka.
Spousta chlapku stejne doma nema moc sexu, ale ocekava se od nich tolik a jeste urcite vice nez jmenujes, to je jen takovej zaklad, co te ted napadl. Pak te napadne urcite jeste 10krat tolik veci. ![]()
Sam to znam, zensky se nikdy nezavdecis, je jedno kolik namahy ci penez do ni das, vzdycky bude chtit neco vice.
Naprosto chapu, ze nekdo da prednost tem slapotam.
@Anonymní píše:
@Mango_Lassi Takovým způsobem? no tak se modlí ať ti domu nenatahne AIDS kapavku nebo tak něco…to pak bude sranda co??
To může přitáhnout i bez norníka. Jinak děkuju za reklamu, hned jsem si šla přečíst čerstvé recenze
Mám kamarádku, která se tím kdysi živila. Co mi vyprávěla, tak většina zákazníků jsou normální chlapi s manželkou nebo přítelkyní.
Nejčastější důvody, proč za ní chodili byly dva. První vyzkoušet něco, co jim jejich partnerka nenabídne (orální/anální sex). Ale ten úplně hlavní prý byl stereotyp. Můžete být super modelka s nádherným poprsím, sexovat jako bohyně, ale za čas se stejně omrzíte. Bavila jsem se o tom i s kamarády v dlouhodobých vztazích a mají to tak všichni, někteří řeší milenkou, někteří bordelem a ti svatí to nějak přetrpí.
Prostě a jednoduše po nějaké době začne být chlap znuděný a hledá něco nového. Recept proti tomu? Neznám ![]()
@Jirka765 píše:A co kdybys to to kopyto naučil ty , když jsi tak chytrej . Tipla bych , že většinu chlapů tantra moc neoslovuje .
Ale norník a masher jsou i na běžné masáže. Masáž není nevěra, a když se ty kopyta, co mají doma nenaučí ani pořádný prstoklad/tantra masáž, tak se nemůžou divit. Tady jde o zdraví mužů.![]()
![]()
@Jirka765 píše:
Profesionální tantra masáž je bezpečná stejně asi jako jízda MHD… Ale každodenní péči o partnera si můžete nastudovat na Hegre-art.
Třeba pak nebudou chodit jinam.
A kde studuješ ty?
@zoidberg píše:
A nechcete toho nějak moc? Po vás se chce, ať jenom nebrbláte a sundáte gaťky. A vy hned tolik nároků
kolega výše by asi nesouhlasil…proti nenáročným tvého typu nic proti.
@Mart81 píše:
Pokud by tyto tebou uvedené věci muž splnil, tak pak bys s ním byla trvale zcela spokojená a do konce života na něm nechtěla nic měnit a vylepšovat? Případně co všechno ještě dalšího by musel přesně splňovat, aby bylo dosaženo takového stavu?A myslíš, že by to platilo i obecně? Že kdyby všichni muži měli tebou uvedené vlastnosti jako splněnou automatiku, tak by všechny ženy s nimi byly zcela spokojené, chodily by s tím, že ti chlapi, to je paráda co, na nich prostě není co a proč najít špatného a co na nich zlepšit, to je dokonalost sama?
mně by stačila čtvrtina ![]()
@Katydr ..Prostě a jednoduše po nějaké době začne být chlap znuděný a hledá něco nového. Recept proti tomu? Neznám
to platí i pro ženy… negativum vztahu
@Venetia píše:
mně by stačila čtvrtina
No jo. Přes ty posraný trenky se zkrátka člověk nepřenese. To je zabiják vztahu. ![]()
@Mart81 píše:
Pokud by tyto tebou uvedené věci muž splnil, tak pak bys s ním byla trvale zcela spokojená a do konce života na něm nechtěla nic měnit a vylepšovat? Případně co všechno ještě dalšího by musel přesně splňovat, aby bylo dosaženo takového stavu?A myslíš, že by to platilo i obecně? Že kdyby všichni muži měli tebou uvedené vlastnosti jako splněnou automatiku, tak by všechny ženy s nimi byly zcela spokojené, chodily by s tím, že ti chlapi, to je paráda co, na nich prostě není co a proč najít špatného a co na nich zlepšit, to je dokonalost sama?
Ne, pak by byl zase problém typu „můj muž se chová jako hospodyňka, vůbec mě nepřitahuje jako chlap“
Znam, cetla jsem ho naposledy asi před rokem, je to zajimava sonda do duse chlapa. Blivno mi jako zene není, nijak se me to osobne nedotyka. Souznim s @Mart81 (zejména s jeho 2 příspěvky ze zacatku) ![]()
@Mart81 píše:
No jo. Přes ty posraný trenky se zkrátka člověk nepřenese. To je zabiják vztahu.
nevím… je jedno, kdo pere..ale pokud se mi něco nepovede, nápravu zajistím sám..takže pos@rané trenky v prádle mají určitou vypovídající hodnotu