Ženy znáte norníků pruvodce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17308
28.5.18 08:56
@malá_holka píše:
a třeba baby nebudou chodit jinam, až se vy chlapi někteří naučíte sexovat, na šlapce se toho asi moc nenaučíte. jo a taky se do toho počítá starost o babu a vztah, kytky, večeře, výlety, kina, procházky, společný zažitky, tahání nákupu, ukkízení doma, nemít pos. aný trenky a když jo, tak si to perte sami, čistotnost, umět uvařit, být opora, hodně se mazlit a objímat. jenže to je pro některý moc práce, tak jdou radši za štětkou, co nemá umytou p.del no :nevim: dost smutný, ale takovej chlap je vlastně k politování.

A nechcete toho nějak moc? Po vás se chce, ať jenom nebrbláte a sundáte gaťky. A vy hned tolik nároků :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.18 09:02

@Mango_Lassi Takovým způsobem? no tak se modlí ať ti domu nenatahne AIDS kapavku nebo tak něco…to pak bude sranda co?? :lol:

• Citovat
  • Upravit
5918
28.5.18 09:10
@zoidberg píše:
A nechcete toho nějak moc? Po vás se chce, ať jenom nebrbláte a sundáte gaťky. A vy hned tolik nároků :roll:

To není seznam všech požadavků na muže. To je úvodník. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.18 09:10

@zoidberg Tak pokud je chlap dřevák a neumí sexovat ještě má problém se před tim umejt tak ty gatky ta ženská bude stahovat někde kde to bude za něco stát…

• Citovat
  • Upravit
5918
28.5.18 09:17
@malá_holka píše:
a třeba baby nebudou chodit jinam, až se vy chlapi někteří naučíte sexovat, na šlapce se toho asi moc nenaučíte. jo a taky se do toho počítá starost o babu a vztah, kytky, večeře, výlety, kina, procházky, společný zažitky, tahání nákupu, ukkízení doma, nemít pos. aný trenky a když jo, tak si to perte sami, čistotnost, umět uvařit, být opora, hodně se mazlit a objímat. jenže to je pro některý moc práce, tak jdou radši za štětkou, co nemá umytou p.del no :nevim: dost smutný, ale takovej chlap je vlastně k politování.

Pokud by tyto tebou uvedené věci muž splnil, tak pak bys s ním byla trvale zcela spokojená a do konce života na něm nechtěla nic měnit a vylepšovat? Případně co všechno ještě dalšího by musel přesně splňovat, aby bylo dosaženo takového stavu?

A myslíš, že by to platilo i obecně? Že kdyby všichni muži měli tebou uvedené vlastnosti jako splněnou automatiku, tak by všechny ženy s nimi byly zcela spokojené, chodily by s tím, že ti chlapi, to je paráda co, na nich prostě není co a proč najít špatného a co na nich zlepšit, to je dokonalost sama? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
28.5.18 09:28
@malá_holka píše:

No to je presne to co pisu, ta slapka vyjde financne i namahou radove levneji nez manzelka. 8o Spousta chlapku stejne doma nema moc sexu, ale ocekava se od nich tolik a jeste urcite vice nez jmenujes, to je jen takovej zaklad, co te ted napadl. Pak te napadne urcite jeste 10krat tolik veci. :think:
Sam to znam, zensky se nikdy nezavdecis, je jedno kolik namahy ci penez do ni das, vzdycky bude chtit neco vice.
Naprosto chapu, ze nekdo da prednost tem slapotam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
28.5.18 09:31
@Anonymní píše:
@Mango_Lassi Takovým způsobem? no tak se modlí ať ti domu nenatahne AIDS kapavku nebo tak něco…to pak bude sranda co?? :lol:

To může přitáhnout i bez norníka. Jinak děkuju za reklamu, hned jsem si šla přečíst čerstvé recenze

• Citovat
  • Upravit
610
28.5.18 09:36

Mám kamarádku, která se tím kdysi živila. Co mi vyprávěla, tak většina zákazníků jsou normální chlapi s manželkou nebo přítelkyní.

Nejčastější důvody, proč za ní chodili byly dva. První vyzkoušet něco, co jim jejich partnerka nenabídne (orální/anální sex). Ale ten úplně hlavní prý byl stereotyp. Můžete být super modelka s nádherným poprsím, sexovat jako bohyně, ale za čas se stejně omrzíte. Bavila jsem se o tom i s kamarády v dlouhodobých vztazích a mají to tak všichni, někteří řeší milenkou, někteří bordelem a ti svatí to nějak přetrpí.

Prostě a jednoduše po nějaké době začne být chlap znuděný a hledá něco nového. Recept proti tomu? Neznám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
28.5.18 09:40
@Jirka765 píše:
Ale norník a masher jsou i na běžné masáže. Masáž není nevěra, a když se ty kopyta, co mají doma nenaučí ani pořádný prstoklad/tantra masáž, tak se nemůžou divit. Tady jde o zdraví mužů. :zed: :D :roll:
A co kdybys to to kopyto naučil ty , když jsi tak chytrej . Tipla bych , že většinu chlapů tantra moc neoslovuje .
@Jirka765 píše:
Profesionální tantra masáž je bezpečná stejně asi jako jízda MHD :think:… Ale každodenní péči o partnera si můžete nastudovat na Hegre-art. :palec: Třeba pak nebudou chodit jinam. :roll:

A kde studuješ ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
28.5.18 09:42
@zoidberg píše:
A nechcete toho nějak moc? Po vás se chce, ať jenom nebrbláte a sundáte gaťky. A vy hned tolik nároků :roll:

kolega výše by asi nesouhlasil…proti nenáročným tvého typu nic proti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
28.5.18 09:48
@Mart81 píše:
Pokud by tyto tebou uvedené věci muž splnil, tak pak bys s ním byla trvale zcela spokojená a do konce života na něm nechtěla nic měnit a vylepšovat? Případně co všechno ještě dalšího by musel přesně splňovat, aby bylo dosaženo takového stavu?A myslíš, že by to platilo i obecně? Že kdyby všichni muži měli tebou uvedené vlastnosti jako splněnou automatiku, tak by všechny ženy s nimi byly zcela spokojené, chodily by s tím, že ti chlapi, to je paráda co, na nich prostě není co a proč najít špatného a co na nich zlepšit, to je dokonalost sama? ;)

mně by stačila čtvrtina :D

@Katydr ..Prostě a jednoduše po nějaké době začne být chlap znuděný a hledá něco nového. Recept proti tomu? Neznám

to platí i pro ženy… negativum vztahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
28.5.18 09:53
@Venetia píše:
mně by stačila čtvrtina :D

No jo. Přes ty posraný trenky se zkrátka člověk nepřenese. To je zabiják vztahu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
28.5.18 09:57
@Mart81 píše:
Pokud by tyto tebou uvedené věci muž splnil, tak pak bys s ním byla trvale zcela spokojená a do konce života na něm nechtěla nic měnit a vylepšovat? Případně co všechno ještě dalšího by musel přesně splňovat, aby bylo dosaženo takového stavu?A myslíš, že by to platilo i obecně? Že kdyby všichni muži měli tebou uvedené vlastnosti jako splněnou automatiku, tak by všechny ženy s nimi byly zcela spokojené, chodily by s tím, že ti chlapi, to je paráda co, na nich prostě není co a proč najít špatného a co na nich zlepšit, to je dokonalost sama? ;)

Ne, pak by byl zase problém typu „můj muž se chová jako hospodyňka, vůbec mě nepřitahuje jako chlap“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
28.5.18 09:57

Znam, cetla jsem ho naposledy asi před rokem, je to zajimava sonda do duse chlapa. Blivno mi jako zene není, nijak se me to osobne nedotyka. Souznim s @Mart81 (zejména s jeho 2 příspěvky ze zacatku) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
107637
28.5.18 09:58
@Mart81 píše:
No jo. Přes ty posraný trenky se zkrátka člověk nepřenese. To je zabiják vztahu. :mrgreen:

nevím… je jedno, kdo pere..ale pokud se mi něco nepovede, nápravu zajistím sám..takže pos@rané trenky v prádle mají určitou vypovídající hodnotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí