Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše:
@Mart81 často tu vidím větu „má doma vypráno (vyžehleno), naklízeno“. Zejména s tím praním tomu vůbec nerozumím, pere přeci pračka, ne?
Nech toho!!!
Na tohle mám úplnou alergii a pokouší se o mě nepříčetnost.
KDYZ KU.VA TADY DĚLÁM HO.NO A VSECHNO SE PERE A DĚLÁ SAMO, ALE STEJNĚ BUZERUJEŠ MĚ, TAK PROČ TO HO.NO NEDELÁŠ SÁM?
![]()
Uaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Tak už jsem nepříčetná, jdu si zabít manžela.
@Myssicka píše:
Nech toho!!!![]()
![]()
Na tohle mám úplnou alergii a pokouší se o mě nepříčetnost.
KDYZ KU.VA TADY DĚLÁM HO.NO A VSECHNO SE PERE A DĚLÁ SAMO, ALE STEJNĚ BUZERUJEŠ MĚ, TAK PROČ TO HO.NO NEDELÁŠ SÁM?
![]()
![]()
![]()
Uaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Tak už jsem nepříčetná, jdu si zabít manžela.
@Venetia píše:
ale někdo to musí roztřídit, dát do pračky, pak vyndat, usušit, vyžehlit, uklidit
A to je moc velká challenge, kterou nezvládne jakýkoli dospělý?
@Mango_Lassi píše:
A to je moc velká challenge, kterou nezvládne jakýkoli dospělý?
no podle mně zvládne…nevím, proč s tím někdo má takový problém
@Venetia píše:
no podle mně zvládne…nevím, proč s tím někdo má takový problém
A proč se to tady prezentuje jako sakra velký achievement?
@Mango_Lassi píše:
A proč se to tady prezentuje jako sakra velký achievement?
já nevím, asi to hodně lidi řeší..nebo když manžel řekne, že pračka pere sama, tak je dobré mu vysvětlit, že to tak uplně není
@malá_holka píše:![]()
![]()
![]()
jsem kdesi četla hlášku, že když já dělám celý dny doma houno, tak co pak děláš v práci ty, když pořád nejsme milionáři?
![]()
@Venetia píše:
já nevím, asi to hodně lidi řeší..nebo když manžel řekne, že pračka pere sama, tak je dobré mu vysvětlit, že to tak uplně není
Ale co komu chceš vysvětlovat. Pračka pere sama. Nahazu do ní obsah koše, zapnu program a víc neřeším. Prádlo vyndá ten, kdo si zrovna všiml, že dopralo
@Mango_Lassi píše:
Ale co komu chceš vysvětlovat. Pračka pere sama. Nahazu do ní obsah koše, zapnu program a víc neřeším. Prádlo vyndá ten, kdo si zrovna všiml, že dopralo
u nás to dělám já a nijak mi to nevadí
Jsem rád, že jste některé konečně pochopily, co jsem vám už kdysi psal. Ač chlap, nemíním se kolegů zastávat. Většina sjíždí, co by kde píchla a na nornících to vidíte ukázkově.
Taková tichá pošta… Budu na školení v Brně, nevíte, kde můžu zapustit… to je běžná věta… No a o výhodné koupi Viagry ani nemluvím. Nepotřebuji ji doma, ale venku to musí klapnout, říkají si v diskuzích. Tedy ti, co jim hůlka už moc nestojí.
@Mango_Lassi píše:
A co s ním pak udělá?
@Kobliha51 píše:
A co s ním pak udělá?
Pověsí, trvá to tak dlouho jako napsat 2 příspěvky na EM
@Mango_Lassi píše:
Když pereš čtyři kousky, tak to stihne.
A dále následují další prádelní operace až k té chvíli, kdy se prádlo objeví složené ve skříni. Tipuju, že to to trvá tak 5 přípěvků na e mimi. Tedy problém prádlo trvá cca 6 příspěvků na e mimi což je cca max. 10 minut.
U nás tedy ne. Jsi prostě lepšíííííí. ![]()
@Mango_Lassi píše:
Všichni asi nebydlí v domku na pláži a nevěší jenom bikiny ![]()
@Mango_Lassi No ale od tamtud je dost velké riziko…