Ženy znáte norníků pruvodce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18001
28.5.18 10:14

Hey jako ja nevím ale okecávat si, že p. cám jinde tím, že mám naročnou babu, to je extra morda teda 8o :lol: brutal kontrast mezi tímhle tak natvrdo napsaným a mikionem diskuzí tady o svatbě a manžílkovi a snaženíčku a všem to, jak je láska boží atd. To pak nic takovýho ani nemůže existovat a je to jen slovo ne? :nevim: Toho se asi teda všichni dočkáme až po smrti :lol: když je důležitější v životě olízat co nejvíc zadků v kamioně na kartonu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
28.5.18 10:16
@Venetia píše:
nevím… je jedno, kdo pere..ale pokud se mi něco nepovede, nápravu zajistím sám..takže pos@rané trenky v prádle mají určitou vypovídající hodnotu

přesně :lol: že je chlap kanál co si neumí utřít p.del :mrgreen: ty voe a toto by po mě chtělo sex jo? :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myssicka
28.5.18 10:29
@malá_holka píše:
přesně, každá je tam pomalu chladná :lol: co by chtěli že? vocasové :lol: já zas četla o špatný hygieně, že ta a ta neměla umytou p.del a nemohl ji olízat anál :lol: :mrgreen: no nářez. asi pošlu mladýho preventivmě na testy :think: hey ale i ty holky, sex bez gumy :zed:

S tím análem to je úlet a normálně se mi skoro vrátila zpola strávená snídaně 8o

• Citovat
  • Upravit
5918
28.5.18 10:30
@Venetia píše:
nevím… je jedno, kdo pere..ale pokud se mi něco nepovede, nápravu zajistím sám..takže pos@rané trenky v prádle mají určitou vypovídající hodnotu

Možná má povolené svaly nebo nějaké počínající zdravotní potíže, asi docela rozšířené u starších mužů, že se to tak často u žen objevuje jako stížnosti. Pak to prádlo špiní a na trenkách je charakteristická čárka na místě, kde je měl mezi půlkami. ;)

Ostatně to se občas děje i ženám, že si zašpiní kalhotky tím nebo oním způsobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
28.5.18 10:33
@Mart81 píše:
Možná má povolené svaly nebo nějaké počínající zdravotní potíže, asi docela rozšířené u starších mužů, že se to tak často u žen objevuje jako stížnosti. Pak to prádlo špiní a na trenkách je charakteristická čárka na místě, kde je měl mezi půlkami. ;)Ostatně to se občas děje i ženám, že si zašpiní kalhotky tím nebo oním způsobem.

no jasně, ale nehodím to pak mezi běžné prádlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
28.5.18 10:41
@Mart81 píše:
Možná má povolené svaly nebo nějaké počínající zdravotní potíže, asi docela rozšířené u starších mužů, že se to tak často u žen objevuje jako stížnosti. Pak to prádlo špiní a na trenkách je charakteristická čárka na místě, kde je měl mezi půlkami. ;)Ostatně to se občas děje i ženám, že si zašpiní kalhotky tím nebo oním způsobem.

hele můj brácha je měl po. raný každou chvíli, v pubertě a pak i pozdějc. prostě prase :nevim: ono se taky všechno vydává za zdravotní problém :nevim: prostě to chce pořadně vydrandit škvíru po velký, když si člověk nepere sám :nevim: ale jako klidně si haž takový trencle ženě, jistě je z toho nadšená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
28.5.18 10:49
@Venetia píše:
no jasně, ale nehodím to pak mezi běžné prádlo

Pokud je zvykem, že žena pere všechno prádlo, posbírá ho tak různě po domě a i své kalhotky hází na jednu hromadu s ostatním, tak to chlap nejspíš bude dělat i se svým prádlem. Pokud mají vše roztříděné ve špinavém, zvlášť spodní, zvlášť ponožky, předepírá se a ručně drbe a dodržují a řeší se návody a štítky, potom se vše žehlí, skládá a rovnou ukládá do komínků ve skříních, tak je to třeba chlapa naučit, jak to má dělat.

No a naučit je ho to třeba, protože to žena nejspíš bude chtít mít podle sebe (protože tak je to jediné správné řešení ;) ). Kdyby to fungovalo podle systému chlapa, bude to učit on jí.

Systém nepořádná žena a pořádkumilovný, čistotný muž - tam žena také nebývá nadšená, že jí neustále připomíná vlasy tam a tam, kalhotky pohozené na zemi, ruličky od toaletního papíru nechané na záchodě… Navíc jak píše Zoidberg, chlap hospodyňka je pro část žen málo sexy a vadilo by jim, že se jim motá do ženských prácí, místo aby konečně přišrouboval tu poličku. Se vždy dá něco najít.

Občas mi připadá, že některé ty stížnosti na bordelářství mužů jsou jen snahou upozornit na to, jak je ta žena důležitá a nepostradatelná. „By vás beze mně sežraly červy“.

A že i když si žena stěžuje na nepořádek, tak řešením není, aby si začal striktně vše uklízet, zavedl systém a přešel na dokonalou hygienu, ale aby ji ocenil za to, co vše ona dělá a že je v jeho životě důležitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
28.5.18 10:54
@malá_holka píše:
hele můj brácha je měl po. raný každou chvíli, v pubertě a pak i pozdějc. prostě prase :nevim: ono se taky všechno vydává za zdravotní problém :nevim: prostě to chce pořadně vydrandit škvíru po velký, když si člověk nepere sám :nevim: ale jako klidně si haž takový trencle ženě, jistě je z toho nadšená :mrgreen:

Za náš vztah jsem podobnou debatu nezažil nikdy, pereme oba. Jediná debata byla kolem ponožek mých, ty dávám a peru zvlášť. A pak kolem pár kousků oblečení, co se nesmí prát tak nebo tak, ale kdo si to má sakra pamatovat. :)

Nevím, jak jsem se s tím nemusel potýkat, tak mi to přijde jako zcela zanedbatelná drobnost, ale chápu, že u někoho jsou podělané trenky velké vztahové téma, které ovlivňuje kvalitu společného života, sexualitu i duchovní souznění. ;)

Tímto se omlouvám z jinak zábavné konverzace. Pročtu si to když tak večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
28.5.18 10:57
@Jirka765 píše:
Ale norník a masher jsou i na běžné masáže. Masáž není nevěra, a když se ty kopyta, co mají doma nenaučí ani pořádný prstoklad/tantra masáž, tak se nemůžou divit. Tady jde o zdraví mužů. :zed: :D :roll:

To ten chlap musí stát za to. :dance: Za co stojíš ty?

• Citovat
  • Upravit
káťa
@Mart81 píše:
Pokud je zvykem, že žena pere všechno prádlo, posbírá ho tak různě po domě a i své kalhotky hází na jednu hromadu s ostatním, tak to chlap nejspíš bude dělat i se svým prádlem. Pokud mají vše roztříděné ve špinavém, zvlášť spodní, zvlášť ponožky, předepírá se a ručně drbe a dodržují a řeší se návody a štítky, potom se vše žehlí, skládá a rovnou ukládá do komínků ve skříních, tak je to třeba chlapa naučit, jak to má dělat.

No a naučit je ho to třeba, protože to žena nejspíš bude chtít mít podle sebe (protože tak je to jediné správné řešení ;) ). Kdyby to fungovalo podle systému chlapa, bude to učit on jí.

Systém nepořádná žena a pořádkumilovný, čistotný muž - tam žena také nebývá nadšená, že jí neustále připomíná vlasy tam a tam, kalhotky pohozené na zemi, ruličky od toaletního papíru nechané na záchodě… Navíc jak píše Zoidberg, chlap hospodyňka je pro část žen málo sexy a vadilo by jim, že se jim motá do ženských prácí, místo aby konečně přišrouboval tu poličku. Se vždy dá něco najít.

Občas mi připadá, že některé ty stížnosti na bordelářství mužů jsou jen snahou upozornit na to, jak je ta žena důležitá a nepostradatelná. „By vás beze mně sežraly červy“.

A že i když si žena stěžuje na nepořádek, tak řešením není, aby si začal striktně vše uklízet, zavedl systém a přešel na dokonalou hygienu, ale aby ji ocenil za to, co vše ona dělá a že je v jeho životě důležitá.

Jé, tak to já jsem za bordeláře ráda ;)
Sice po něm občas sbírám bordel, ale absolutně mi nikdo nebuzeruje v domácnosti kvůli čemukoli a když neuklidím já (neumeju nádobí, nevysaju, nevytřu, cokoli…), tak si toho vůbec nevšímne. Mám osypky z diskusí, kde chlap ženské vyčítá každé smítko a kontroluje komínky ve skříních a prach na poličkách. Zlatej bordelář, a to myslím naprosto upřímně :)

• Citovat
  • Upravit
107637
@Mart81 píše:

no já to moc neřeším..k žádným extrémům u nás nedochází..přítel je čistotný bordelář :D
nemám potřebu někoho vychovávat, možná proto, že jsem zažila vzorec nepořádná žena, buzerující muž… pokud mi něco už opravdu vadí..u nás je to hromádkování, třeba má přijít návštěva..slušně požádám a uklidí si to…ted už stačí říct, že někdo přijde a udělá to automaticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
28.5.18 10:59
@Jirka765 píše:
Hospodyně mají e-mimino a my norníka, mashera atd. Jinak by to mohla být diskriminace, kdyby se muži neměli kde bavit o zážitcích a nových objevech. :roll: A taky jim to šetří peníze a čas, takže mohou mít více zážitků. :mrgreen: Vy taky máte bazar na em. apod.Příspěvek upraven 28.05.18 v 00:14

Tak to ty musíš být ukázková hospodyňka, když místo chlapských serverů sjíždíš ve velkém maminkovské servery :lol:

• Citovat
  • Upravit
107637
28.5.18 11:00
@Kobliha51 píše:
To ten chlap musí stát za to. :dance: Za co stojíš ty?
zrovna tu masáž sleduju :D nevidím na tom nic zvláštního
@káťa píše:
Jé, tak to já jsem za bordeláře ráda ;)
Sice po něm občas sbírám bordel, ale absolutně mi nikdo nebuzeruje v domácnosti kvůli čemukoli a když neuklidím já (neumeju nádobí, nevysaju, nevytřu, cokoli…), tak si toho vůbec nevšímne. Mám osypky z diskusí, kde chlap ženské vyčítá každé smítko a kontroluje komínky ve skříních a prach na poličkách. Zlatej bordelář, a to myslím naprosto upřímně :)

přesně tak…neskutečná úleva a pohodové žití

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
28.5.18 11:16

@Mart81 často tu vidím větu „má doma vypráno (vyžehleno), naklízeno“. Zejména s tím praním tomu vůbec nerozumím, pere přeci pračka, ne?

• Citovat
  • Upravit
107637
28.5.18 11:20
@Mango_Lassi píše:
@Mart81 často tu vidím větu „má doma vypráno (vyžehleno), naklízeno“. Zejména s tím praním tomu vůbec nerozumím, pere přeci pračka, ne?

ale někdo to musí roztřídit, dát do pračky, pak vyndat, usušit, vyžehlit, uklidit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí