Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Děkuji za názor - bude to těžký!!! Ale zvládli jsme horší, nějaká čůza mě přeci nemůže rozhodit![]()
Většinou to končí tak, že manželky a milenky si dobře rozumí a kamarádí spoku, pokud chlap podvádí se současnou kámoškou, je to deb.il,
Já osobně bych asi kámoška s manželkou svého přítele nebyla, prostě ber to tak - o kolik kamarádek jsi už za svůj život přišla?? Mysli si že se odstěhovala jinam a svůj koníček snad můžete provozovat i jinde než na stejných místech s ní…nebo snad chodíte na basket do jediný tělocvičny ve vesnici??
Nikdy jsem se s ní nekamarádila - byla to jen známá ze společného koníčku. Takže to není tak, že by mě muž podvedl s mojí kamarádkou. Navíc ona má snad všechno, co mému muži na ženách vadí…, podle mého ona využila slabé chvilky mého muže a vystartovala po něm. A jelikož jsme měli v té době krizi, nespali spolu víc jak tři měsíce a komunikovali jen o provozních věcech, potřeboval manžel někoho, kdo ho vyslechne a uchlácholí… Nechci svého muže omlouvat, ale znám ho a vím, že takový není a vím, že se z této chyby poučil - my oba se poučili… Kdyby to šlo, nechtěla bych ji do konce svého života vidět!!! Je to bezcharakterní čůza o čemž svědčí o to, že v době, kdy bylo po všem a já jsem jen tušila, že to ona byla, ale důkazy jsem pro to neměla - dokázala se mi podívat do očí a normálně se mnou komunikovat… Uvidím, jak se zachová teď, když ví, že vím, že to byla ona… Ale z toho setkání rozhodně radost nemám… ![]()
Mnohem raději bych byla, kdyby manželova milenka byla krásná, úspěšná, inteligentní… Bohužel se opět potvrdilo pravidlo, že milenky nejsou lepší než manželky…, jen v danou chvíli mužům nabídnou to, co jim doma chybí…
@Anonymní píše:
Mnohem raději bych byla, kdyby manželova milenka byla krásná, úspěšná, inteligentní… Bohužel se opět potvrdilo pravidlo, že milenky nejsou lepší než manželky…, jen v danou chvíli mužům nabídnou to, co jim doma chybí…
Noooo z pozice dlouholeté milenky mohu říct, že když je milenka krásná (nebo alespoň hezká), pokud je inteligentní a ještě k tomu o 10 let mladší…tak ten chlap v tom lítá a neví kam patří. Pkud chodí ten tvuj k psychologovi, tak ji miluje a neví jak z toho, prostě ji z hlavy nedal a jen tak nedá. Nejsem krásná, jsem jen inteligentní a o 10 let mladší, vím že ten muj mi od začátku lhal, ale tím že jsme spolu už pár let, tak jsme si lhát přestali, každý víme co od druhého očekávat. Bacha - to je horší než sem tam úlet ![]()
A ještě něco - ta jeho ví, že ji miluje a proto mu neustále píše, ona není vůbec zhrzená
já když jsem naštvaná, tak nepíšu vůbec, ale my máme společnej telefon - prostě ten o kterém manželka vůbec neví, jen má 2 naprosto stejné přístroje. Ne dnes už milenku neodhalíš podle smsky v telefonu, ale pokud mu najdeš ještě jeden telefon.
K psychologovi nechodí a ani nechodil - dokážeme spolu o tom mluvit od začátku otevřeně. Víme, kde byla chyba a nechceme tu chybu zopakovat. Pracujeme na našem vztahu - více se věnujeme jeden druhému, více mluvíme, děláme si malé radosti (vzkazy na zrcadle, neplánované pozvání do kina nebo na večeři) - plánujeme společnou budoucnost, těšíme se z každého dne, kdy jsme spolu. Ba naopak bych řekla, že manžel pomáhá mně, abych dokázala lépe žít s tím, co se stalo… Jsem si jista, že u nás už milenka nemá šanci
- pokud my sami ji tu šanci nedáme…
Tak kde jsem to četla že chodí?, asi jsem si dala 2 příspěvky dohromady, ale držim palce
chlapi jsou mrchy ![]()
@Anonymní píše:
K psychologovi nechodí a ani nechodil - dokážeme spolu o tom mluvit od začátku otevřeně. Víme, kde byla chyba a nechceme tu chybu zopakovat. Pracujeme na našem vztahu - více se věnujeme jeden druhému, více mluvíme, děláme si malé radosti (vzkazy na zrcadle, neplánované pozvání do kina nebo na večeři) - plánujeme společnou budoucnost, těšíme se z každého dne, kdy jsme spolu. Ba naopak bych řekla, že manžel pomáhá mně, abych dokázala lépe žít s tím, co se stalo… Jsem si jista, že u nás už milenka nemá šanci- pokud my sami ji tu šanci nedáme…
to bude dobrý
to dáš… třeba tahle aferka váš vztah naopak zachránila, mobilizovali jste síly a máte se fajn ![]()
Je nás tady víc Anonymních…, kdo se v tom pak má vyznat ![]()
Bude to dobrý, věříme tomu!!! ![]()
Tak zakladatelko, upřímně klobouk dolu, máš můj nesmírnej obdiv za to jak ses zachovala..já bych stím žít nedokázala.
Ahojky, můj muž taky má milenku, taky jsme to řešili a sliboval že toho nechá. Ted na valentýna mi pověděl něco co mi vyrazilo dech. Jeho milenka je prý těhotná a neví ským to má, prý měla víc těch potenciálních milenců. Jen můj muž prohlásil že pokud to dítě bude jeho tak že jej bude vychovávat, to znamená že ta ženská bude v našem životě neustále. Je to vážně hrozný.
@pajinika - to je šílený… Jakmile je v tom dítě, je to hrozný. To je to z čeho jsem měla taky strach. To už bych asi nerozdejchala…
My sami děti nemáme a tak by doma už nic nedrželo… Držím ti palce, ať to zvládnete - ať už to dopadne jakkoliv…
No, pokud tvůj muž tě podváděl bez ochrany s ženskou, která měla víc milenců najednou, tak bych se snad více než nemanželského dítěte bála nějaké pohlavbně přenosné choroby…to je od něj opavdu ohleduplné, že takhle riskuje tvé zdraví…
Ano taky se bojím různých chorob které z toho by mohly vzniknout.
Děkuji za názor - bude to těžký!!! Ale zvládli jsme horší, nějaká čůza mě přeci nemůže rozhodit