Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jenze ona ty emaily pise tak naoko, ze se obavam, ze policii se nam akorat vysmeje…Nenapsala na rovinu - posli prachy jinak te znicim.
Podnikani nam muze poskodit tak, ze je pribuzna naseho nejdulezitejsiho odbratele a kdybychom o nej prisli, jsme uplne v haji a muzeme se jit povesit.
Co myslíš, že by tomu vašemu odběrateli řekla. Něco jako spala jsem se zadaným chlapem, dal mi kopačky tak s ním přestaň spolupracovat? Toho bych se nebála. Naopak bych mu to řekla dřív než ona, že se chce mstít a vydírá vás. Inteligentní člověk to pochopí.
Ja porad nechapu, jak by vam mohla zavarit v podnikani..tak je pribuzna vaseho odberatele a co? Vsak i on ma z toho obchodu zisk, proc by vam to zrusil a snizil si zisk? To jako prijde hele spala jsem s tim chlapem, kasli na ne, zrus ten obchod? Vzdyt se ji vysmeje, to bych udelala i ja na jeho miste…
@Anonymní píše:
Moc se omlouvam za anonym, ale je to pro me moc citlive tema.
Pritel mel milenku, ve zkratce - vyreseno, pretrvali jsme krizi a ted zijeme celkem stastne…Jenze, pred tydnem se milenka ozvala, zacala pritele prosit o financni pujcku - pritel si s ni vymenil par emailu, kde ji napsal, ze ji penize nenuze pujcit ( fin na tom nejsme dvakrat dobre - nevim, zda by ji za jinych okolnosti ty prachy poslal nebo ne ), na chvili se odmlcela a dnes to zacalo znovu, ale uz neprosi ale vyhorozuje, ze pokud ji pritel do pondelka neposle penize na ucet, tak ze pujde s pravdou ven a udela mu par neprijemnosti, dokonce pry byla na potratu a cekala s nim dite, pritel se pod natlakem priznal, ze s ni neco takoveho resil, ale ona, ze nakonec rekla, ze tehotna neni a zakrakto to ukoncili, takze eventualne moznost, ze opravdu potratila tu asi je…
A ja se ptam, co s tim? Poslat penize a doufat, ze uz nam zmizi, ze zivota a brat to jako dan za blbost?Coz i sama v emailu zminila - posles prachy a uz o me nikdy neuslysis…
Nahlasit to na polocii jako vydirani?( Budou to vubec resit?)
Byt neustupny a cekat, az milenka zacne delat peklo? Docela lehko, by nam mohla zneprijemnit podnikani a to si nemuzu dovolit, nase deti by to mohly odnest, rodina atd…
( Pritel mi po fazi duse po bez tela vsechno vyklopil a dal precist)
Nezmizí, pochopí, že dostane a bude chtít stále víc. Nic bych jí nedala a klidně to i předala na PČR
Přesně jak psaly holky, odběratel od vás přece nebere jen kvůli tomu, že nějaká jeho příbuzná spala s tvým mužem, ale pro to, že je to pro něj nějakým způsobem výhodné. Takže nejspíš nepřestane odebírat proto, že nějaká jeho příbuzná za ním přijde a vylíčí mu, co jí tvůj manžel „provedl“.Asi bych jí s tou půjčkou odkázala na toho příbuzného
.
Jo jo, to jsou ty charakterní milenky, které nedělají nic špatného a svedl je ženatý chlap, jak se tady občas doctu. Manžel je teda vytrestany pěkně. Já bych se na chvíli odmlčela a neodpovidala. Pokud přitvrdi, šla bych na policii. Ještě me napadlo, ze pokud bude chtít manžela nějak spinit veřejně, pak k vydírání by šlo i o pomluvu.
Souhlasím s ostatními, žádné peníze nezesílat, slečně oznámit, že to chcete hlásit na Policii ČR a uvidíte reakci.
@Kfětoslava píše:
Jo jo, to jsou ty charakterní milenky, které nedělají nic špatného a svedl je ženatý chlap, jak se tady občas doctu. Manžel je teda vytrestany pěkně. Já bych se na chvíli odmlčela a neodpovidala. Pokud přitvrdi, šla bych na policii. Ještě me napadlo, ze pokud bude chtít manžela nějak spinit veřejně, pak k vydírání by šlo i o pomluvu.
Tak vydírání je snad špatné obecně a je jedno jestli se jedná o milenku, podvádějícího manžela nebo o manželku, ne?