Zhrzená milenka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.2.14 18:22

Oni chlapi o těch chorobách asi v daný moment vůbec nepřemýšlí… Ale jakmile je nějaké podezření to mají naděláno v kalhotech…
S manželem se snažíme rok a půl o mimi, podstoupili jsme různá vyšetření. Manžel byl na spermiogramu, pak na urologii… Sice všechno v pořádku, ale doporučili mu, abych se i já nechala nabrat na chlamydie a condylomata. Bylo na něm vidět jak je mu to vůči mně trapné… Nechala jsem ho v tom ještě trochu „vymáchat“, když jsem mu řekla, že přeci nic takového mít nemůžu, když spím jen s ním… ;) Na to mi řekl, že přeci vím, co bylo…, tak ať tam raději jdu. Tenkrát mu bylo hodně těžko… Ale když mě podváděl, tak si na to jistě ani nevzpomněl…

• Citovat
  • Upravit
14895
17.2.14 18:47

@pajinika tak tohle bych nepřekousla vubec,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.2.14 19:27

Jsem s mužem 15 let a máme dvě dcery 11 a 14.Nějaký stereotyp prostě přišel a on to řešil takto, slíbil že se s ní stýkat nebude, sice jsem mu nevěřila ale dala jsem mu šanci. A sám aby si ulevil od svědomí řekl mi to na rovinu jak to je že čeká dítě. A já se s tím mám ted trápit. čekám jen na vhodný okamžik a půjdu jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.11.14 15:35

Čím je manželka lepší? a to píšu nezaujatě…prát, vařit, spát s ním, rodit, smát se i hysterčit snad umí obě stejně ne? Obě mohou vypadat i krásně…tak proč by manželka měla být lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
19.11.14 16:49
@pajinika píše:
Jsem s mužem 15 let a máme dvě dcery 11 a 14.Nějaký stereotyp prostě přišel a on to řešil takto, slíbil že se s ní stýkat nebude, sice jsem mu nevěřila ale dala jsem mu šanci. A sám aby si ulevil od svědomí řekl mi to na rovinu jak to je že čeká dítě. A já se s tím mám ted trápit. čekám jen na vhodný okamžik a půjdu jinam.

By mě zajímalo, jak se to od února posunulo. S chlapem, který si smáčel svého… v nějaké cizí.. bych už dávno nebyla. TAkového doma nepotřebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.16 23:21

Moc se omlouvam za anonym, ale je to pro me moc citlive tema.
Pritel mel milenku, ve zkratce - vyreseno, pretrvali jsme krizi a ted zijeme celkem stastne…Jenze, pred tydnem se milenka ozvala, zacala pritele prosit o financni pujcku - pritel si s ni vymenil par emailu, kde ji napsal, ze ji penize nenuze pujcit ( fin na tom nejsme dvakrat dobre - nevim, zda by ji za jinych okolnosti ty prachy poslal nebo ne ), na chvili se odmlcela a dnes to zacalo znovu, ale uz neprosi ale vyhorozuje, ze pokud ji pritel do pondelka neposle penize na ucet, tak ze pujde s pravdou ven a udela mu par neprijemnosti, dokonce pry byla na potratu a cekala s nim dite, pritel se pod natlakem priznal, ze s ni neco takoveho resil, ale ona, ze nakonec rekla, ze tehotna neni a zakrakto to ukoncili, takze eventualne moznost, ze opravdu potratila tu asi je…
A ja se ptam, co s tim? Poslat penize a doufat, ze uz nam zmizi, ze zivota a brat to jako dan za blbost? Coz i sama v emailu zminila - posles prachy a uz o me nikdy neuslysis…
Nahlasit to na polocii jako vydirani?( Budou to vubec resit?)
Byt neustupny a cekat, az milenka zacne delat peklo? Docela lehko, by nam mohla zneprijemnit podnikani a to si nemuzu dovolit, nase deti by to mohly odnest, rodina atd…
( Pritel mi po fazi duse po bez tela vsechno vyklopil a dal precist)

• Citovat
  • Upravit
14895
10.9.16 23:29
@Anonymní píše:
Pritel mel milenku, ve zkratce - vyreseno, pretrvali jsme krizi a ted zijeme celkem stastne…Jenze, pred tydnem se milenka ozvala, zacala pritele prosit o financni pujcku - pritel si s ni vymenil par emailu, kde ji napsal, ze ji penize nenuze pujcit ( fin na tom nejsme dvakrat dobre - nevim, zda by ji za jinych okolnosti ty prachy poslal nebo ne ), na chvili se odmlcela a dnes to zacalo znovu, ale uz neprosi ale vyhorozuje, ze pokud ji pritel do pondelka neposle penize na ucet, tak ze pujde s pravdou ven a udela mu par neprijemnosti, dokonce pry byla na potratu a cekala s nim dite, pritel se pod natlakem priznal, ze s ni neco takoveho resil, ale ona, ze nakonec rekla, ze tehotna neni a zakrakto to ukoncili, takze eventualne moznost, ze opravdu potratila tu asi je…
A ja se ptam, co s tim? Poslat penize a doufat, ze uz nam zmizi, ze zivota a brat to jako dan za blbost? Coz i sama v emailu zminila - posles prachy a uz o me nikdy neuslysis…
Byt neustupny a cekat, az milenka zacne delat peklo? Docela lehko, by nam mohla zneprijemnit podnikani a to si nemuzu dovolit, nase deti by to mohly odnest, rodina atd…

Nahlasit na policii jako vydirani.. I kdyby ji meli jen domluvit jiste se lekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.9.16 23:31
@Anonymní píše:

neumím si představit jak by mu milenka - ex milenka mohla uškodit v podnikání, pokud teda na něj neví nějakou nelegální činnost :think:? Normálně at jí v klidu napíše, že výhrůžky vydíráním předává policii a hned druhý den bych podala oznámení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
10.9.16 23:31

Jak konkrétně vám může ublížit? Možná to jen myslela tak, že to vyklopí tobě, ale když ty už to víš, tak co…Nenechal bych se zastrašit..být manžel, tak jí napíšu, ať si klidně s pravdou ven jde, že manželka vše ví a nemůže to váš vztah ohrozit… s tím podnikáním nevím, jak konkrétně by vám to mohlo ublížit…klientům atd to může být jedno, to je vaše interní věc..a ani tomu nemusí věřit přece… Těžko radit, ale žádné peníze bych neposílala, pokoj vám pak stejně nedá…jak se ocitne zase v nějaké krizi, zase bude otravovat a vydírat! když jí to vyšlo jednou, proč ne znovu, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
10.9.16 23:33

Nahlásit na policii. Budou to muset řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.16 23:35

Jenze ona ty emaily pise tak naoko, ze se obavam, ze policii se nam akorat vysmeje…Nenapsala na rovinu - posli prachy jinak te znicim.
Podnikani nam muze poskodit tak, ze je pribuzna naseho nejdulezitejsiho odbratele a kdybychom o nej prisli, jsme uplne v haji a muzeme se jit povesit.

• Citovat
  • Upravit
49159
10.9.16 23:40
@Anonymní píše:
Jenze ona ty emaily pise tak naoko, ze se obavam, ze policii se nam akorat vysmeje…Nenapsala na rovinu - posli prachy jinak te znicim.
Podnikani nam muze poskodit tak, ze je pribuzna naseho nejdulezitejsiho odbratele a kdybychom o nej prisli, jsme uplne v haji a muzeme se jit povesit.

no ale tím vás bude vydírat tedy už navždy.. to se připrav že budete furt solit a ve finále vám to zavaří tak jako tak.. asi by bylo lepší ji předběhnou a s odběratelem jaksi promluvit - obchodník - pokud je dobrý rozhodně nebude míchat city a rodinné vazby a obchod..
jinak neříkej že nelze z těch emailů vyčíst nic.. tak holt ji musíte nějak "donutit aby byla konkrétní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
10.9.16 23:40

Pokud vyděrači dáte peníze, tak si pochopitelně za chvíli řekne znova. Proč by to neudělal, když ví, že to funguje.

Pokud máte nějaké maily, ve kterých požaduje penzíe za to, že nebude dělat ostudu, tak sepište trestní oznámení, kopie přiložte a odneste to na policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
10.9.16 23:54

Já bych jí ty peníze poslala, už jen to, že nejdřív prosí a pak vydírá naznačuje jistou zoufalost a pokud je pravda, že potratila brala bych to jako kompenzaci. Přítele bych v tom nechala pořádně vykoupat a ještě ho kopla do zadku - sorry ale tohle je fakt hnus. Slečnu/ paní bych varovala, že to je první a poslední ústupek z naší strany a aby to brala jako kompenzaci za potrat a psychickou újmu a, že s dalším pokusem o vydírání jdete na policii. S policií to bude na dlouho a peklo vám může udělat tak jako tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
11.9.16 00:00
@uklidcb píše:
Já bych jí ty peníze poslala, už jen to, že nejdřív prosí a pak vydírá naznačuje jistou zoufalost a pokud je pravda, že potratila brala bych to jako kompenzaci. Přítele bych v tom nechala pořádně vykoupat a ještě ho kopla do zadku - sorry ale tohle je fakt hnus. Slečnu/ paní bych varovala, že to je první a poslední ústupek z naší strany a aby to brala jako kompenzaci za potrat a psychickou újmu a, že s dalším pokusem o vydírání jdete na policii. S policií to bude na dlouho a peklo vám může udělat tak jako tak.

To si jako myslíš, že když dostane peníze, že přestane vydírat? Že přítel zahl je jedna věc, ale aby za to celý život platil, to snad ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí