Zjistila jsem pravdu a teď nevím, co dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54030
7.6.13 00:27
@Z.jev píše:
Ty vole, kdes koupila ten matroš? :jazyk:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
7.6.13 00:34

Je blbost, aby měli tak vysoké shody v procentech DNA. Myslím si, že tvůj muž i bratr jsou domluvení a hrají to na tebe. Jsem zvědavá jaký důkaz ti dali, abys tomu věřila :roll:

• Citovat
  • Upravit
900
7.6.13 00:48

Proč mi to přijde jako totální blábol? 4.6 píšu dotaz, potom obecenstvo napínat a bingo!!! 7.6. Otcem je manželův bratr???Kristova noho!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
7.6.13 01:08

@82daniela Tvůj manžel a jeho bratr jsou jednovaječná dvojčata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
7.6.13 01:08
@82daniela píše:
Tak holky zjistila jsem že jsem opravdu kr*va. Protože holčička té ženy sice patří do naší „rodiny“ ale nemá s tím nic zpolečného můj manžel ale jeho bratr. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tvůj manžel a jeho bratr jsou jednovaječná dvojčata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
7.6.13 01:10

Zakladatelko, chtělo by to vysvětlit ty procenta…
pokud je shoda 98%, tak je to blbost.
Nebo je 98% pravděpodobnost, že jsou to jednotlivé vzorky sourozenců (polorodých), což ale neznamená 98% shodu.
Navíc, pokud by se nakonec ukázalo, že dítě je bratra, tak by pak ty vzorky nemohly být pravdivé, protože pak by muselo být i tvé dítě bratra…

je tedy něco shnilého v státě Dánském… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
7.6.13 01:56

Taky jsem googlila :lol: a ten výsledek je možný pouze v případě, že se jednalo o vzorky otce dítěte a té holčičky. Sourozenci mají shodu max. 50%. Něčí verze tady nesedí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
7.6.13 02:01

Zakladatelko, už jen chybí aby sis vzpomněla, že tvé dítě máš vlastně se švagrem a proto ta shoda DNA :mrgreen: :mrgreen: :zed: :zed:

Jak by řekl manžel, dělej si kozy z plastelíny :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
7.6.13 02:10
@martina0310 píše:
Proč mi to přijde jako totální blábol? 4.6 píšu dotaz, potom obecenstvo napínat a bingo!!! 7.6. Otcem je manželův bratr???Kristova noho!!!

05.06.13 11:43 zakladatelka píše, že manžela i tak miluje a za 30 minut píše, že teda buď půjde manžel nebo ona… :mrgreen: :mrgreen:
A nakonec happyend… No není to krása?? :potlesk:
Její manžel je určitě z dvojčat a proto to ta milenka popletla a nabulíkovala manželce, že spala s jejím chotěm…Skoro mi to připadá jako když v Dívce na koštěti čekala Růžičková u vodovodního kohoutku, že připlave Columbus… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
7.6.13 02:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
7.6.13 06:53

@Gingerka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to mě rozsekalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
7.6.13 07:31

@Z.jev :mrgreen: :mrgreen: matroš…no já na to cumim jak puk a ne ne pochopit, co tím chtěla dotyčná říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ycynka nepřihl.
7.6.13 08:04
@kočička Evička píše:
to asi těžko, otcem dítěte je ze zákona manžel, i kdyby tomu tak nebylo fakticky. Musely by proběhnout určité právní kroky na to, aby v RL nebyl manžel, ale bio otec. Tímto to podle mě nebude - ten důkaz :think:

Taky pravda, ale jiný pádný důkaz, který by zakladatelku natolik přesvědčil mě nenapadl :nevim: Snad jen foto při činu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.6.13 08:23

Hele a není důležitější to, že se přiznal bratr, ať je to jak to je, ona psala že ho má stále ráda a jestli mu to chce věřit, ať mu to věří. Já bych se asi taky nechala utáhnout, hlavně její syn bude mít i nadále tatínka, kterýho má rád. Lidi si v manželství odpouští kde co. Její situace rozhodně není jednoduchá a některé reakce mi přijdou nevhodné.

• Citovat
  • Upravit
7.6.13 08:27

Neviem ci zakladatelke verim alebo nie, ako stara naivka vsetkemu verim, ludia robia divne veci.

Ale co ma zarazilo - to ani jedna neviete citat? Jasne pisala ze vysledky zneli ze deti su na viac nez 98% pribuzni.. nie ze su od jedneho otca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí