Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@82daniela píše:
Tak holky zjistila jsem že jsem opravdu kr*va. Protože holčička té ženy sice patří do naší „rodiny“ ale nemá s tím nic zpolečného můj manžel ale jeho bratr.![]()
![]()
Takze moje idea nebyla az tak od věci… ![]()
@Starej Pardal
To tedy nebyla
ale stejně nechápu proč mě nechala při tom že ten s kým tenkrát něco měla byl zrovna můj manžel. ![]()
Hlavně, že to dopadlo dobře pro tebe. Akorát mě osobně by rýpalo hlavou, proč, když manžel ví, že mě to tak dlouho trápilo, proč my to neřekl hned a jestli to neni bouda… Ale zase je pravda, že pochybuju, že by tě manžel nechal bavit se svojí milenkou, to si myslim, že nedovolí žádnej chlap.
Možná bráchovy chtěla dělat nepříjemnosti, tak se svezla po tom tvojím.. Účel světí prostředky.. ![]()
No rozhodně je to pěkná mrcha, když si tě takto vychutnávala a podle mne z toho měla pěknou prdel.Ale tohle se sakra nedělá, co kdyby jsi i bez důkazů od manžela odešla, zničila by bezdůvodně rodinu.
Je holky STOP-strácím se. Sice jsem nepsala ale vlákno jsem četla a trnula jak to dopadne-bo já bych na toho svého vlítla a kufry by měl přededveřma raz, dva. Ale teď jsem se zamotala
Jako nakonec zakladatelčin chlap nebyl nevěrnej ale ta „kamarádka“ měla poměr s jeho bratrem???
Se musím zeptat bo si asi sedím na vedení - tohle je na mne už moc složitý ![]()
Tak já jsem teď ráda že vím celou pravdu a to že mi to manžel neřekl dřív bylo proto že mě chtěl chránit ale bohužel špatně.
Protože po tom co mi řekl bych mu to stejně nevěřila.
@Dagisek Ty bláho
To je teda síla. Ještě, že ho nevykopla(což já bych udělala)
Fajn, že to dopadlo dobře a doufejme, že to tak skutečně je.
@82daniela No, oni chlapi dost věcí vidí jinak (pro nás nepochopitelně)
Tak hlavně, že to dopadlo dobře ![]()
@Uju
Tak to je pravda. Ale na druhou stranu se mu zase nedivím protože kdyby mi to řek dřív tak bych mu to stejně nevěřila.
Ale ted vím že ta ženská a jeho bratr jsou pěkný mrchy.
@82daniela No, tady se potvrdilo co se říká-všechno špatný pro něco dobrý-alespoň víš, co jsou zač a budeš si moc na ně dát v budoucnu pozor.
@Uju
Tak to je pravda jen by mě nikdy nenapadlo že ta ženská a švagr jsou takové sv*ně ![]()