Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Po pravdě jsem s ní nikdy kamarádit nechctěla jen jsem chtěla vědět co všechno mezi nimi bylo a hlavně nějak pochopit proč a co jsem udělala špatně :/
@paola white spatne pochopeno, spolehlivost neni uspesnost, yspesnost v tonto prupade znamena sanci na uspesne ziskani DNA s tohoto vzorku a dalsi analyzu.
@82daniela nějak nechápu, proč jsi zkoušela tahat kostlivce po takové době
tak buď ho nakopat hnedle, nebo to už teď neřešit, ne? když už jsi toto udělala, řekla bych, že je dost pozdě.. ať uděláš, co uděláš, budeš se tím trápit..
@martina.se píše:
@82daniela nějak nechápu, proč jsi zkoušela tahat kostlivce po takové dobětak buď ho nakopat hnedle, nebo to už teď neřešit, ne? když už jsi toto udělala, řekla bych, že je dost pozdě.. ať uděláš, co uděláš, budeš se tím trápit..
Ale já jsem ho nemohla nakopat hned protože pořád zapíral že by s ní cokoliv měl a já musela počkat až se ta malá narodí abych měla nějaký důkaz že mi lhal ![]()
A nyní je Váš vztah s manželem jaký? dobrý nebo na hovno?
Madam milenka z toho vyšla po špičkách, ty se užíráš, nedivím se. Taky by mě to žralo, ale asi bych si nedokázala představit kamarádství s ženskou, která prošla životem mého chlapa…
Zatím bych si to nechala pro sebe, a třeba i nadhodila jejímu chlapovi, že jeho dítě mu „jaksi“ není podobné.
Jestli s tebou manzel zustane, tak bych mu to rekla ve stari.
@Anonymní píše:
A nyní je Váš vztah s manželem jaký? dobrý nebo na hovno?
Madam milenka z toho vyšla po špičkách, ty se užíráš, nedivím se. Taky by mě to žralo, ale asi bych si nedokázala představit kamarádství s ženskou, která prošla životem mého chlapa…
Zatím bych si to nechala pro sebe, a třeba i nadhodila jejímu chlapovi, že jeho dítě mu „jaksi“ není podobné.
Náš vztah je z jeho strany asi dobrý pořád mi říká že mě a malého miluje atd…Ale já i když ho mám moc ráda tak vím že už mu nedokážu věřit a pořád vě mě bude ten strach jestli náhodou není někde nějaká jiná ![]()
Příspěvek upraven 05.06.13 v 18:23
@Barčí1411 píše:![]()
![]()
no taaaaak, prece nejsme ve venezuelskej telenovele
![]()
![]()
dobrý ![]()
ovšem jestli je to pravda tak hustý ![]()
@nikol.ondrášovka Jestli je to pravda, tak to nebudu ja, kdo se bude celej zivot stydet a vycitat si to
Jen mi nedalo to dementne neokomentovat
A popremejslet nad tim, proc nekdo, kdo se snazi mit s nekym mimino, leze do postele cizakovi ![]()