Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, to je pořád dokola… Zakladatelka nepsala, že je shoda 98%, ale že jsou děti na 98% příbuzné. A to je sakra rozdíl
Nevím, jestli může být takový výsledek, ale pochopila jsem to tak. Myslím, že nebyla řeč o „podobnosti“ vzorků.
Omluva, to jsem nepsala já, nechala jsem otevřený noťas, a tohle je výsledek hrani mé pubertální neteře.
Takže na ten matroš se musím zeptat jí.
@ireeenka píše:
Holky, to je pořád dokola… Zakladatelka nepsala, že je shoda 98%, ale že jsou děti na 98% příbuzné. A to je sakra rozdílNevím, jestli může být takový výsledek, ale pochopila jsem to tak. Myslím, že nebyla řeč o „podobnosti“ vzorků.
to je fakt
. Takže tam tá příbuznost může hrát roli, mě jen prostě zarazilo, že v tak velkém procentu
,ale nejsem znalec. Snad nám zakladatelka aspoň trochu naznačí, čím ji tak přesvědčili
. Jsem hrozně zvědavá
.
Jinak samozřejmě je fajn, že se rodina nerozbila, takže asi úplně do toho rýpat nemá cenu
.
@ireeenka
Ano shoda že jsou děti příbuzné né že jsou mého manžela.
A to čím mě přesvědčily byli dopisy mezi nimi fotografie z dovolených kam spolu jezdili a mnoho dalšího také mi objasnili proč do toho mého muže zatáhli.
Přeji ti, že se vše vysvětlilo a už můžeš volně dýchat
Ale neodpustím si dodat, že je to od nich svinstvo, když do toho zatáhli těhotnou ženu a tvůj muž to dopustil. Místo vysvětlení tě nechal žít v pochybnostech a málem zničil váš vztah. Chápu, že kryl svého bratra, ale na druhé straně stála jeho těhotná žena. Fakt hustý ![]()