Zjistila jsem pravdu a teď nevím, co dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1767
7.6.13 08:35

Holky, to je pořád dokola… Zakladatelka nepsala, že je shoda 98%, ale že jsou děti na 98% příbuzné. A to je sakra rozdíl 8o Nevím, jestli může být takový výsledek, ale pochopila jsem to tak. Myslím, že nebyla řeč o „podobnosti“ vzorků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
7.6.13 10:36

Omluva, to jsem nepsala já, nechala jsem otevřený noťas, a tohle je výsledek hrani mé pubertální neteře.
Takže na ten matroš se musím zeptat jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
7.6.13 12:27
@ireeenka píše:
Holky, to je pořád dokola… Zakladatelka nepsala, že je shoda 98%, ale že jsou děti na 98% příbuzné. A to je sakra rozdíl 8o Nevím, jestli může být takový výsledek, ale pochopila jsem to tak. Myslím, že nebyla řeč o „podobnosti“ vzorků.

to je fakt :think:. Takže tam tá příbuznost může hrát roli, mě jen prostě zarazilo, že v tak velkém procentu :nevim:,ale nejsem znalec. Snad nám zakladatelka aspoň trochu naznačí, čím ji tak přesvědčili ;). Jsem hrozně zvědavá :lol:.
Jinak samozřejmě je fajn, že se rodina nerozbila, takže asi úplně do toho rýpat nemá cenu ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
7.6.13 12:51

@ireeenka
Ano shoda že jsou děti příbuzné né že jsou mého manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
7.6.13 13:00

A to čím mě přesvědčily byli dopisy mezi nimi fotografie z dovolených kam spolu jezdili a mnoho dalšího také mi objasnili proč do toho mého muže zatáhli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
7.6.13 13:26

Přeji ti, že se vše vysvětlilo a už můžeš volně dýchat :kytka: Ale neodpustím si dodat, že je to od nich svinstvo, když do toho zatáhli těhotnou ženu a tvůj muž to dopustil. Místo vysvětlení tě nechal žít v pochybnostech a málem zničil váš vztah. Chápu, že kryl svého bratra, ale na druhé straně stála jeho těhotná žena. Fakt hustý :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí