Zjistila jsem pravdu a teď nevím, co dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.6.13 11:52
@82daniela píše:
Tak holky zjistila jsem že jsem opravdu kr*va. Protože holčička té ženy sice patří do naší „rodiny“ ale nemá s tím nic zpolečného můj manžel ale jeho bratr. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Takze moje idea nebyla az tak od věci… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
6.6.13 11:57

@Starej Pardal
To tedy nebyla :mrgreen: ale stejně nechápu proč mě nechala při tom že ten s kým tenkrát něco měla byl zrovna můj manžel. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
6.6.13 12:01

Nude je hrozná věc, co? :roll:

• Citovat
  • Upravit
151
6.6.13 12:18

Hlavně, že to dopadlo dobře pro tebe. Akorát mě osobně by rýpalo hlavou, proč, když manžel ví, že mě to tak dlouho trápilo, proč my to neřekl hned a jestli to neni bouda… Ale zase je pravda, že pochybuju, že by tě manžel nechal bavit se svojí milenkou, to si myslim, že nedovolí žádnej chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
6.6.13 12:19

Možná bráchovy chtěla dělat nepříjemnosti, tak se svezla po tom tvojím.. Účel světí prostředky.. :)

• Citovat
  • Upravit
151
6.6.13 12:21

No rozhodně je to pěkná mrcha, když si tě takto vychutnávala a podle mne z toho měla pěknou prdel.Ale tohle se sakra nedělá, co kdyby jsi i bez důkazů od manžela odešla, zničila by bezdůvodně rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
6.6.13 12:22

Dagisek. Ona mu měla věřit, tak jakýpak vysvětlování.

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
6.6.13 12:32

Je holky STOP-strácím se. Sice jsem nepsala ale vlákno jsem četla a trnula jak to dopadne-bo já bych na toho svého vlítla a kufry by měl přededveřma raz, dva. Ale teď jsem se zamotala :oops: Jako nakonec zakladatelčin chlap nebyl nevěrnej ale ta „kamarádka“ měla poměr s jeho bratrem??? 8o Se musím zeptat bo si asi sedím na vedení - tohle je na mne už moc složitý :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
6.6.13 12:34

Uju-Ano, tak jsem to taky pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
6.6.13 12:38

Tak já jsem teď ráda že vím celou pravdu a to že mi to manžel neřekl dřív bylo proto že mě chtěl chránit ale bohužel špatně. :( Protože po tom co mi řekl bych mu to stejně nevěřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
6.6.13 12:38

@Dagisek Ty bláho 8o To je teda síla. Ještě, že ho nevykopla(což já bych udělala) :oops: Fajn, že to dopadlo dobře a doufejme, že to tak skutečně je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
6.6.13 12:39

@82daniela No, oni chlapi dost věcí vidí jinak (pro nás nepochopitelně) :nevim: Tak hlavně, že to dopadlo dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
6.6.13 12:48

@Uju
Tak to je pravda. Ale na druhou stranu se mu zase nedivím protože kdyby mi to řek dřív tak bych mu to stejně nevěřila. :( Ale ted vím že ta ženská a jeho bratr jsou pěkný mrchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
6.6.13 12:55

@82daniela No, tady se potvrdilo co se říká-všechno špatný pro něco dobrý-alespoň víš, co jsou zač a budeš si moc na ně dát v budoucnu pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
6.6.13 13:04

@Uju
Tak to je pravda jen by mě nikdy nenapadlo že ta ženská a švagr jsou takové sv*ně :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí