Zvláštní vztah s matkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Meha
15.12.14 22:01

@bamba Trošku OT - z Tvého písemného projevu je zase evidentní hodně slabá znalost gramatiky.

• Citovat
  • Upravit
merde
15.12.14 22:05

@Elen.Lenka napisu ti to takhle. Hranice mezi laskou a nenavisti je velmi tenka. Kdyby te mama nemela rada, tak ji nebudes stat ani za ty negativni emoce. Proste by jsi ji byla lhostejna. Ten vztah mezi vami je velmi spatny a pokud nejste schopne ho resit mezi sebou, mozna by pomohl psycholog, terapeut.
Pokud ani to ne, pak nezbyva nez se s tim smirit, odpustit a osamostatnit se uplne.

• Citovat
  • Upravit
bamba
15.12.14 22:05

@luc31 Tak čti dál, už drobet obrací. Jen pro info. Mám 6 vnoučat, hlídáme je často a rádi, zrovna tady jednoho z nich máme. Jenže zakladatelka nejdříve psala, že matka hlídá, když jezdí za přítelem, najednou hlídala jen jednou :nevim:.Nejdřív nani nenechá nit suchou, pak je najednou není tak hrozná…

• Citovat
  • Upravit
424
15.12.14 22:06

@merde

Ano, dceru mám s přítelem, nejsme manželé. Dá se říct, že rozchod byl iniciován opravdu mnou.

Ale slušně jsem za našima šla, řekla jim svou situaci. Navrhla jsem, že si najdu podnájem a vyřídit si soc. dávky do doby, než si najdu práci. Naši se shodli v tom, že bude lepší, když přetrvám do té doby u nich, že s tím nemají problém. Dům je velký, peníze v tom nehrají roli, příjem mají ohromný. Pomáhám s úklidem, s vařením, a s dalšími věcmi.

Opravdu nemám v úmyslu parazitovat na svých rodičích, věřím, že situace je nepříjemná jak mě, tak i jim. Nikdo z nás nemá soukromí. Jen si myslím, že některé věci jsou až moc silné, co je má maminka schopná udělat, popřípadě mi říct. Ne, bohužel nejsem dokonalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
15.12.14 22:08
@Elen.Lenka píše:
@luc31

Ano chtěl by ji, i po rozchodu máme krásný vztah jak s ex, tak s celou jeho rodinou a vídáme se.

Já nevím proč ji to vadí, maličká se od něj vrací veselá, usměvavá. Nehádáme se o ni, nehádáme se, jezdíme častokrát všichni spolu. Myslím, že má strach, aby malá pak neměla chaoz v tom, kdo je vlastně její tatínek.

tak jak si to napsala, je vidět, že otec i jeho rodina o holku mají zájem, vůbec tvé matce nepřísluší do toho kecat, nemůže tě ani nijak donutit to neudělat, takže bych v pátek holce zabalila, ať si užije tatínka a druhých prarodičů. A jestli nebude mít zmatek v tom, kdo je její otec? tak právě proto, musí se svým biologickým otcem strávit víc času než jen pár hodin týdně. Naši jsou rozvedení od mých 2 let a opravdu vím, kdo je můj otec. Důležité je, aby si holku neučila říkat táto i tvýmu přítelovi, mýmu nevlastnímu otci řikám jménem od mala, ale byl od rozvodu jen jeden :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
15.12.14 22:13
@Meha píše:
@bamba Trošku OT - z Tvého písemného projevu je zase evidentní hodně slabá znalost gramatiky.

Nejsem ve škole a nepíšu diktát a ty nejsi má učitelka. Určitě to není tak velký problém, jak být arogantní a ublížená. Navíc zakladatelka drobátko mlží, bo jednou napíše to a podruhé zase jinak. Takže buď je to všechno vymyšlené, nebo lže.
Ve vztahu si našla milence, jenže s partnerem už to dál nešlo, tak se napáskovala k rodičům. Světe div se, jim se to moc nelíbí. Jaká opovážlivost.

• Citovat
  • Upravit
424
15.12.14 22:15

@bamba

Je zajímavá, jak víš jak to bylo! Jsi dokonalá! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shellmyska
15.12.14 22:17
@merde píše:
@Elen.Lenka jeste jednou jsem si precetla zakladajici prispevek. Takze dceru mas s pritelem, manzel to nebyl. Meli jste neshody, ale rozchod byl zrejme iniciovan tebou :?: protoze se vyskytl novy pritel. A vy jste skoncili u tvych rodicu.
Vis, prece jenom, maloktera matka mluvi s dospelou dcerou jako s kurvou, proste ona vse co jsi udelala, vidi velmi negativne a nesouhlasi s tim, moc by si prala, aby jsi byla jina a nedochazi ji, ze te nemuze zmenit a ze tohle chovani vse zhorsuje

Ja asi ctu jinde. Neopustila kvuli novemu priteli, ale pro neshody.

Viz tve predchozi prispevky, jsem moc rada, ze mi rodiceby v jakekoliv nouzipomohli, mne i manzelovi a nebrblali by o uzivani si apod. Jednou jsme rodina a tak to je. Pomahame si. Vyletenim z hnizda materska laska a pomoc nekonci :think:. Preji zakladatelce at vse kuprospechu vyresi. Vim, diky kamaradce, ze takovato opici laska je hrozna. Cely zivot s matkou chtela mit vyborny vztah ale te to proste nebylo po chuti. Bohuzel.

• Citovat
  • Upravit
bamba
15.12.14 22:18

@Elen.Lenka Nezlob se na mě, už jen tím, žes před nimi vyslovila návrh jsi vlastně dala najevo, že od nich očekáváš pomoc. Měla sis najít bydlení a sama se postarat, nenavrhovat před rodičema, že to uděláš. Ono jim vlastně nezbylo nic jiného, než ti nabídnout bydlení u nich.
Bylas to ty, kdo odešel od přítele a otce dítěte, tak jsi takyměla mít vyřešeno to ostatní.

• Citovat
  • Upravit
bamba
15.12.14 22:19
@Elen.Lenka píše:
@bambaJe zajímavá, jak víš jak to bylo! Jsi dokonalá! :nevim:

Nejsem dokonalá, ale číst umím.

• Citovat
  • Upravit
shellmyska
15.12.14 22:20
@Elen.Lenka píše:
@luc31

Ano chtěl by ji, i po rozchodu máme krásný vztah jak s ex, tak s celou jeho rodinou a vídáme se.

Já nevím proč ji to vadí, maličká se od něj vrací veselá, usměvavá. Nehádáme se o ni, nehádáme se, jezdíme častokrát všichni spolu. Myslím, že má strach, aby malá pak neměla chaoz v tom, kdo je vlastně její tatínek.

Tve matce pravdepodobne muze vadit dobry vztah otce a matky (tebe) s dcerou. Pokud sex vychazite muze ji to vlastne vadit, treba sama prosla zivotni krizi (2manzelstvi) a nedokazala se vyrovnat s danou situaci jako ty. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Meha
15.12.14 22:20

@bamba Jen neustále vytváříš nějaké domněnky, kritizuješ a ubližuješ.
Zakladatelka si ve svých příspěvcích nijak neodporuje, problém je spíš v Tvé interpretaci.

• Citovat
  • Upravit
Meha
15.12.14 22:22
@bamba píše:
@Elen.Lenka Nezlob se na mě, už jen tím, žes před nimi vyslovila návrh jsi vlastně dala najevo, že od nich očekáváš pomoc. Měla sis najít bydlení a sama se postarat, nenavrhovat před rodičema, že to uděláš. Ono jim vlastně nezbylo nic jiného, než ti nabídnout bydlení u nich.
Bylas to ty, kdo odešel od přítele a otce dítěte, tak jsi takyměla mít vyřešeno to ostatní.

Ty jsi fakt mimo. Proč by jim nezbývalo nic jiného? Já bych nějakou životní krizi také konzultovala s rodiči.

Promiň, ale přijdeš mi jako zlá a zakomplexovaná ženská.

• Citovat
  • Upravit
shellmyska
15.12.14 22:25

@bamba prosim, tak asi kazda cteme neco jineho… muzesmi rict, proc ses do zakl. tak pustila? Princip diskuze totiz v tom tvem vylevu jaksi mizi. Diskuzeje o diskutovani, nikoliv o urazkach, tvych fantazijnich tezich a emocni labilite.

• Citovat
  • Upravit
merde
15.12.14 22:25
@bamba píše:

s timhle musim naprosto souhlasit

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová