Exekutor Vrána, Přerov

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.1.14 20:23

exekutor vrana prerov

Dobry vecer, prosim zachovat anonymitu, jedna se o mou rodinu.mam dotaz. konkretne me zajima jestli exekutor Vrana, Prerov, nekomu vysel vstrict se splatkami, kdyz uz mu kape uplne do bot, primo tece. zajima me jestli je opravdu tak nelidsky, nebo to nekomu vyjde a splatky povoli. dekuji vsem za informaci. treba anonymni janka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.1.14 20:51

Je to ten nejhorší…po nás chtěl splátky 20 tis!(exe, ale neoprávněná-řešíme už přes právníka.80 tis, jeho náklady dalších 80tis!!)Zabavil vše, včetně mobilního telefonu, ledničky, pračky, dětských věcí, židle + stůl, dětem i televizi, která nemá hodnotu ani 200…Domluva s ním není, jen zavolejte zítra, na maily nereaguje vůbec a jeho vykonavatel co byl u nás, podle exekutorské komory neexistuje!!!S jinýma řeč je, s ním ne! Anonymně z pochopitelných důvodů.

• Citovat
  • Upravit
288
11.1.14 20:51

Osobní zkušenost nemám, ale jednám s ním coby mzdová účetní kvůli našim zaměstnancům. A přijde mi dost arogantní a nepřístupný. Z té hromady exekutorů, s kterými komunikujeme patří k těm nejhorším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.1.14 20:57

Je to to nejhorší, co v téhle republice je. Dluh 120000, přistoupil na tři splátky po 40.000. Nebo strhával z platu do nezabavitelného minima cca 9-10.000 měsíčně. Dluh 180.000 Nechával jen nezabavitelné minimum a po půl roce seozval, že se dluh umořuje málo a chce ještě dalších 5000 měsíčně, aby se dobrovolně navíc posílalo, páč sám si víc strhnout nemohl, nebo vyhrožoval, že přijde olepit všechno v bytě a skutečně přijel, dle exekutorské komory jednal právem, může konat souběžně vícero způsoby. Dohoda s ním je nemožná, téměř. Kdybych já jednou potřebovala z někoho dostat peníze, dám svůj platební rozkaz Vránovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.14 20:59

Propana, to je na obeseni, bydlime pod jednou strechou i s detmi. nejsme moviti, a to malo co tu je to jako poberou i hracky? a co to nekde schovat? otec ma televizi stary typ, kazetak, starsi nabytek z 60let a tak bych mohla pokracovat

• Citovat
  • Upravit
3861
11.1.14 21:08

Osobni zkusenost s nim nemam, ale pritel mel od neho exekuci na plat. je to arogantni bl***, kterymu jde jen o to to z tebe dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
11.1.14 21:13

Hele pokud náklady na mobiliární exekuci jsou vyšší než je zisk s prodeje tak na něj podejte trestní oznámení pro umělé navyšování dluhu.

Jinak co vím tak pokud chcete poznat tohoto exekutora tak si otevřete učet u komerční banky nebo si vemte leasing od společnosti Essox.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1846
11.1.14 21:16

@MartinKa36 co má společného s KB?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
11.1.14 21:17

K našim přijeli od Vrány kvůli bráchovi. Sebrali i kolo, na kterém jsem tam s dcerou přijela (holka na cyklosedačce, brácha dítě nemá, takže bylo víc než evidentní, že jeho být nemůže). Prostě jsem na místě nemohla dokázat, že nepatří bráchovi. Olepili mamce pračku, kuchyňský stůl s lavicí…no, byl to docela stres. Stihli odvézt jen kolo a noťasy, na to jsme našli doklady, takže jsme si pro to zase mohli jet. Brácha měl rozjetý osobní bankrot, takže to byla dobrá hra o čas, kdy to bude mít odklepnuté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
11.1.14 21:19

Heled.. dulezity je, kdo je veritel.. at je to jak chce, spravcem pohledavky je vzdy veritel.. neznam vasi situaci.. ale pokud neni puvodni dluh astronomicky a je alespon minimalni sance dat dohromady aspon tu jistinu, da se veritel „ukecat“ na stazeni exekuce.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.14 21:25

Co můžete, odvezte mimo domov, moc se s ním nedá domluvit. Olepí fakt všechno, i tu nejmíň hodnotnou věc. U známých třeba i rozflákaný bezcenný mobil, kytaru bez strun apod. Pokud se s ním dohodnete na nějakých splátkách, všechno řešte přes právníka a mějte na to papír!!! Je to parchant, co dá naději, utáhne lidi na nějakou ústní dohodu, kterou pak klidně poruší.. A na oběšení to není, pořád to jsou jen prachy a a věci, člověk se naučí žít i s málem, zdraví je důležitější! Gába

• Citovat
  • Upravit
3480
11.1.14 21:27

Ja snim zkusenost nemam, ale potkala jsem se snim osobne u kamaradky, ale takoveho ču… bych kopla nekam, arogantni debil, ktery si hraje na neco co neni, neda se snim domluvit, myslim ze by byl schopen ti zabavit i ponozky, vubec ti to nezavidim, drzete se a preji at vam to dobre dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.1.14 21:34

Jsem si na milion procent jistá, že se žádná z vás nepotkala s Vránou osobně, to co přijíždí k lidem, jsou jeho vykonavatelé, nikoliv Vrána sám, ten se topí těžce v milionech a užívá si, ten nejezdí po lidech.

Vám taky kolo 8o nám taky, mamča se znovu vdala, a za rok od svatby talhle zastavila pře domem dodávka, vyskočili z ní dva s kamerou, vrazili nám do ruky papír, že jako exekuce na 120.000, její manžel je kamioňák, nebyl doma, mamka vůbec netušila, oni natáčeli, my byli úplně v šoku, tak jsem volala manželovi, on, že doveze peníze z banky, že domů to má hodinu, tak jsem je prosila o tu hodinu, no neexistovalo, hned se jali olepovat, máme domy vedle sebe, exekuce byla na staršího chlapa, vše vzniklé před tím, než se vůbec poznali, takže se jali olepovat vše, co se domnívali, že by ohlo patřit starýmu chlapovi, takže komplet vše, načeš přijela naše tříletá dcera na odrážedle, švihla ho na chodbu a běžela dovnitř, než jsem jí vypoklonkovala, bylo olepené to koloodrážedlo pro tříleté dítě, tak jsem už ječela a on mě natáčel a vyhrožoval, že jestli se neuklidním, budu mít oplétačky se soudama. Než to doolepiůi, přijel manžel, s penězma v hotovosti, on že si musí zavolat a vyčíslit úkon olepování a stálo to 7000 navíc 8o 8o 8o prostě nejšílenější zážitek, co jsme zažili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
11.1.14 21:36
@mili84 píše:
@MartinKa36 co má společného s KB?

oprava
Essox a Kb využívají služeb exekutora Mgr. Martina Tunkla,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit