Tchyně :-o

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
29.1.14 18:25

Anonymní

Ahoj, sestřenice má podobný problém. Má totální averzi vůči tchýni, který bydlí ve stejném městě a je u nich každý druhý den, sestřenice se tz snažila nedávat najevo, ale její tchýně se ráda hadá a sestřenici furt provokovala. Také se jí několikrát stalo to, že šla pro děti do školky a tam jí řekli, že už je vyzvedla babička. Jediné co opravdu pomohlo bylo to, že tchýni společně s manželem poslali na dvoutýdenní pobyt do lázní. Během té doby, doma předělali vše co šlo, vymalovali, děti dali do jiné školky a udělali úplně jiný systém domácnosti a hlavně sestřenice zapojila svou mámu, která bydlí 30 km od nich. Navštěvovala je často, starala se o malé, k doktorovi šla ona, vařila a tak podobně. Samozřejmě když se tchýně vrátila měla hrozný vztek, že nemohla poradit jak vymalovat nejlíp, vybrat školku, nedělní oběd nedělala ona a tak podobně. :lol: Nejlepší bylo, že během těch dvou týdnů naplánovali rodinou sešlost o které ona neměla ani párů. Řeklo se jí to den předem :lol: Její vztek byl opravdu k popukání. :lol: Furt to řešila a podobně. Nakonec byla sestřenice sama kdo jí poslal někam, účelně se sní pohádala tak, aby ji urazila, protože tu averzi a její chování nemohla vydržet a teď se u nich tchýně ukáže jednou za 2 týdny, a to se ještě snaží přijít tak, aby nebyla sestřenice doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
29.1.14 18:42

@novo123

Nechci od toho utíkat, za prvé je mi s přítelem víc než dobře a za druhé to není má povaha utíkat od problému, ale přišla jsem na to jak to udělám. Ona je totiž hrozně na peníze, vstupy kamkoliv chce zaplatit po synovi. Natož kdyby měla vzít své auto. Prostě jakmile někam pojedeme, řeknem jí, že bereme kamarády a bude vystaráno. :palec: A hlavně, ona si myslí, že vše bude podle ní a že budeme mít děti s přítelem asi tak v mých 21 letech… Dnes jsem o tom s přítelem mluvila a on mi říkal, že mu nedávno říkala, že až pojedem zase bruslit ať na ní nezapomeneme jako naposled. Přítel je zcela na mé straně a v pátek nás čeká rozhovor s ní. Myslim, že to bude mazec, problém je, že je trošku natvrdlá, a sem tam jí něco dojde až dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
30.1.14 08:46

Od tchyne nikdy neuteces dost daleko :D chce to proste nejak prezit a naucit se nastavit si pravidla a respektovat je ale to je fakt tezky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
30.1.14 08:53

@Haninaaa já nechápu že jste si ji nakvartýrovali k sobě domů 8o :zed: :zed: :zed: to nikdy nedělá dobrotu. normální je, že se každý snaží bydlet sám a mít klid. já bydlím s manželem u jeho rodičů :pocitac: taky máme dva vchody, je to dvoupatrový dům a můžu ti říct, že mi z nich za 7 let jebe, už je to tak daleko že se na ně nemůžu ani podívat, nenávidím je, otravují mi život už svou přítomností. ještě jsem nikdy nezažila tak zlé lidi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
30.1.14 08:56

@siamka7 hustýýý a co dělají???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
30.1.14 09:07

@Jesm hele, chápu, že si chceš podržet vztah s přítelem, ale bohužel k tomu patří ona a nezmění se, takže pokud chceš zůstat, tak se spíš začni smiřovat s tím, jak to je. S mojí tchýní jsme měli pohovor asi tak milionkrát (jsem s manžel deset let) a ona chápavě pokyvuje a za dva dny je tam, kde byla před tím :mrgreen: Jedině snad jestli je dost stará, tak by to nemuselo dlouho trvat (krutý, ale já už o tom přemýšlím takhle), těžko předěláš povahu u staré baby :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10959
30.1.14 09:15
@ladano píše:
@siamka7 hustýýý a co dělají???

to by byl román :mrgreen: tak budu dávat příklad jo např. věším venku prádlo, reakce tchyně-ty máš tolik ložního prádla, tolik druhů, na co to máš/o ručníkách říká to samé/ :zed: a proč pořád pereš/to nenávidím ze všeho nejvíc/vše co říká říká rýpavě ironicky podotýkám :pocitac: jinak dobrý fór, vedle nás si postavili vilu mladím lidi s dítětem, a ta pere už několik let denně tak 6 praček :mrgreen: a tchyně na ni z okna kouká a je úplně nepříčetná, takže já jsem slabý odvar :pankac: ps. takže věším prádlo když není doma, jo, dál mám doma siamskou kočku, a tchán pořád že mi ji zastřelí, že v jejich baráku kočka nebude :roll: a paradox on je nemohoucí na nohy a já ho musím vozit vlastním autem po dr.na to jsem mu už dobrá :zed: :zed: a tchýni vozím na nákupy a k zubařovi a tak, když jsem dostala od našich auto, tak tchyně ta ku.va letěla za mým manželem, že to auto mám abych jezdila za chlapama a spala s nimi :roll: /a to mu řekla týden před odjezdem do AF on je voják víš/jak říkám to je jen střípek…říkám je toho milión, připadám si tu jak vězeň, vše dělám když není doma, třeba jdu ven umýt okna, projít se po zahradě…prostě ji nechci potkávat :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
30.1.14 09:18

@siamka7 Proč se neodstehujete?!?!?! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
30.1.14 09:23
@novo123 píše:
@Elilen naprosto ti rozumím a taky si říkám, že s tou bezbřehou úctou a slušností ke staršímu člověku bych asi měla zajít ke cvokařovi :mrgreen: Fakt ti to tolik pomohlo to překonat? Bylas tam víckrát nebo jak to probíhá? Já si zase říkám, že jenom to, že mi někdo řekne, že nemám brát ohledy mi, asi automaticky nepomůže :nevim:

Já jí tak strašně nenávidím, že už k ní úctu ani cítit neumím. Ona mě brala jako kus hadru bez žádných vlastních práv a citů… A k člověku, který nemá emoce a cit, se úcta ztrácí. Až se jednou úplně vytratila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
30.1.14 09:26
@Elilen píše:
@siamka7 Proč se neodstehujete?!?!?! 8o

střádáme peníze na svůj domek, proto jel manžel do AF, vrací se ted v dubnu a já jsem ted v 5. měsící těh. po IVF :kytka:,to mi taky vyčítali že s ním nemám dítě :poblion:,jenže zase když odejdem, tak nechci aby se mstili manželovi, páč řekli že mu nikdy barák nedají, jestli se mnou odejde :( je to složité

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
30.1.14 09:32

@siamka7 Radši bych byla bez dědictví než s tchyni. :-) Hlavně po narození prcka. To pak nastane největší peklo, na to se priprav. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
30.1.14 09:33

@siamka7 uplně tě chápu!!! tak to je drsny co dělájí to já naštěstí mám lepší ale i tak občas těču nervama hlavně když o své dceři co bydlí ve vlastním domě ve městě a je doma nemusí řešit peníze ma 3 děti a manžela řekne že je chudák to mě uplně vytáčí jako, my si nemáme na nic stěžovat ale její dceruška je chudák ve všem a to fakt si nemusí nic odpírat přemýšlet nad tím co kolik stojí jako my..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
30.1.14 09:35
@Elilen píše:
@siamka7 Radši bych byla bez dědictví než s tchyni. :-) Hlavně po narození prcka. To pak nastane největší peklo, na to se priprav. :roll:

nechci aby mi to třeba někdy manžel vyčítal :( ale on mě miluje a stojí při mě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
30.1.14 09:47
@siamka7 píše:
nechci aby mi to třeba někdy manžel vyčítal :( ale on mě miluje a stojí při mě :hug:

Pro mě udělal taky hodně.. když jsme spolu začínali, odkoupil od tch. půdu. Po pár letech jí začal předělávat. S pomocí pár firem mu trvalo dva roky, než to dodělal. Trávil tam víkendy, po práci.. Stálo nás to milion a čtvrt, takže zadarmo to nebylo.. Jenže tchýně se chovala nesnesitelně a tak jsme se odstěhovali. Přítel se tam dřel, splácet to budeme ještě několik let, ale za ten klid to stojí. Ten klid je k nezaplacení. :srdce: Nebojím se, že by mi to někdy vyčítal. On ví, že jsem se trápila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
30.1.14 09:49
@siamka7 píše:
nechci aby mi to třeba někdy manžel vyčítal :( ale on mě miluje a stojí při mě :hug:

Tím jsem chtěla napsat, že normální chlap by ti to nevycital. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová