Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@siamka7 přeji pevné nervy
já ještě nejsem ve stejné fázi jako ty protože „spolužijeme“ teprve cca 2,5 roku
snažím se to brát pozitivně a neznechucovat si ji… protože až bude prcek tak to bude děsný ![]()
@sweet78 píše:
@siamka7 přeji pevné nervyjá ještě nejsem ve stejné fázi jako ty protože „spolužijeme“ teprve cca 2,5 roku
snažím se to brát pozitivně a neznechucovat si ji… protože až bude prcek tak to bude děsný
bacha at jí nebudeš chtít za 7 roků taky zabít
![]()
@lucindaluckatá návštěva za náma a vymyslela jsem to dobře, vzala jsem s sebou noťas a celou dobu jsem pracovala ![]()
Ahoj holky, tak už jsem zase tady
porod za mnou, máme krásnýho chlapečka a zabydlujeme se už třetí den a řeknu vám, že teda tchýně předvádí ještě větší masakr než jsem si představovala
neskutečný
ale mateřství mě asi zocelilo, bráním svoje mláďátko a svoje psychický zdraví, takže jsem jí odkázala do patřičnýho místa sotva jsme přijeli z porodnice. Ne že by to mělo nějaký úspěch, za půl hodinky tady byla nakvačená znovu
v podstatě když slyší, že je malej vzhůru tak nakluše, stojí mi tady za zadkem než ho nakrmim atd. Tady bude ještě veselo. Ona si prostě nemůže nic odpustit, nikdo na ní neni zvědavej. Manželovi vykládá, že se mě úplně bojí, že sem sama chodit nebude když bude v práci, že jsem na ní zlá atd. pak spustí slzy a manžel začíná měknout, ale naštěstí je stále 100% za mnou, tak snad mu to vydrží ![]()
@vlastule30 tak to držím palečky at své území hezky bráníš dál
a gratulace k pindovi. ![]()
@novo123 šikulka
ještě sis mohla vzít pecky do uší a pouštět si písničky, tak když tak pro příště zlepšovák. Hezký den! Kdy máte další „párty“?
@lucindaluckatá tak asi za 14 dní, ale njespíš pojede manžel sám, já pojedu na kafe za kamoškou, kterou jsem neviděla asi půl roku
co u tebe?
@novo123 snad to tchýně zvládne a nebude si chtít tu citovou deprivaci vyléčit hned v týdnu.
No u mě je teď aktuálně tchýně pasé, páč se právě rozcházíme s ex, no a je mi fajn. Když to není dobrý, je zbytečný se trápit.
@lucindaluckatá v tom případě doporučuji to, co mají dvě moje kamarádky a to chlapy bez matek
Kdybych si teď hledala chlapa, tak jedině už bez matky a nebo s tím, že se s ní ani neseznámím ![]()
@novo123 no udělat ještě takový kritérium, tak už vážně žádnýho nenajdu ![]()
@novo123 teď jsem viděla na obědě jednu rodinku, rodiče tak 60 a synek, tak 30 let a on byl v obličeji hezkej, ale totálka zadupanej do země, mastný vlasy, jakejsi svetr šukézní, manžestráky, vytáhl láhev z vodou z tašky a všichni si pěkně dali, no tak tímhle se mi výběr zase zužuje, jestli maminky nenechají syny vyrůst a udělají z nich tohle.
@novo123 ahoj, tak jsem zase tady, malej už je na světě dva týdny, z toho týden už jsme doma a z tchýně se za chvíli prostě zbláznim. Bojuju jak lvice, bohužel občas i s manželem, kt. měkne když tchýně spustí slzy
Tchýně naplnila moje nejhorší představy a zašla ještě dál, což jsem si nemyslela, že je možný
chjo chjo
![]()