Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
konečně se to tu zase rozjíždí
![]()
Kelynko takový dlohý vlásky máš??
A jakse ti to rozčesává? Já je chci dát dolů hlavně kvůli rozčesávání. Vždycky u toho trpím ![]()
Ivčo toje mi líto, ale neboj zítra nebo pozítří se na to budeš koukat jinak
Chceš jít rovnou do IVF? Myslím si že to je mnohem větší zásah do těla. Já bych do toho šla jen tehdy až by nad IUI zlomili hůl.
Petuska a bere manžílek něco na ty spermošky? Dá se s tím vůbec něco dělat?
Zuzajda tak na tebe ve středu myslím
taky nemám vyšetřenou průchodnost a vůbec nechápu proč to u někoho dělají hned a u někoho to nechávají až po třech nezdařených pokusech IUI
Co bedeme dělat? Ptala jsi se na to?
Zuzajda 7 píše:
Já jsem taky nad tou lap. přemýšlela, ale bojím se toho. Ono se to dělá pod narkózou, myslím ne?
ano ta se dělá pod narkozou
ale někde dělají laparku před IVF a nekde až když se třeba IVF nepovede ![]()
Ahojík Pájo
já to taky nechápu proč to jednou dělají hned a třeba u mě se o tom nikdo ani nezmínil. Říkala jsem si, že se na to zeptám, ale pak jsem si o tom četla nějaký info a fakt se toho bojím. Nakonec jsem si řekla, že to ještě třeba na 2 pokusy nechám a kdyby to nevyšlo, tak se asi zeptám. A nebo budu zvažovat IVF. Jak jsi psala tady někomu, že je to zásah do těla, tak to jako jo, ale já si myslím, že nejhorší na tom je ta stimulace hormonama ne? A když už někdo stimuluje i na IUI injekčně, tak pak mi připadne fakt lepší jít už rovnou do IVF, protože je tam mnohem větší pravděpodobnost. Je tam horší akorát to vyndání vajíček…
Zuzajda 7 píše:
Ahojík Pájojá to taky nechápu proč to jednou dělají hned a třeba u mě se o tom nikdo ani nezmínil. Říkala jsem si, že se na to zeptám, ale pak jsem si o tom četla nějaký info a fakt se toho bojím. Nakonec jsem si řekla, že to ještě třeba na 2 pokusy nechám a kdyby to nevyšlo, tak se asi zeptám. A nebo budu zvažovat IVF. Jak jsi psala tady někomu, že je to zásah do těla, tak to jako jo, ale já si myslím, že nejhorší na tom je ta stimulace hormonama ne? A když už někdo stimuluje i na IUI injekčně, tak pak mi připadne fakt lepší jít už rovnou do IVF, protože je tam mnohem větší pravděpodobnost. Je tam horší akorát to vyndání vajíček…
Máš pravdu, ale odběr vajíček je pod narkózou a to je tedy větší zásah do těla. A navíc když člověk moc neví proč to nejde tak si akorát vyplácá pokus. nejprve by se mělo přijít na to proč to nejde a vyřešti to a pak tedy přistoupit případně k IVF. Plácat si pokus jen proto že už člověk to miminko tááááákk strašně moc chce, asi není moc dobrý nápad ne?
Jj to je jasné. Já mám momentálně radost z toho, že se folík vůbec udělal (bez stimulace), protože původně mi řekli, že ovulace vůbec není. Jsem teď ze všeho trochu zmatená protože po prvním vyšetření mi řekli, že je problém u partnera. Měl špatné výsledky spermiogramu. Nakonec se ukázalo, že to bylo asi stresem z toho vyšetření protože další 2 spermiogramy dopadly nesrovnatelně dobře. A pak řekli zase mě že není ta ovulace. No a ta teď taky je tak sakra proč to nejde
Ale pak je tam ještě ta moje alergie na spermijky, tak že by tady byl kámen úrazu? Na to ale beru prášky takže kdo ví… ![]()
Papapája píše:Zuzajda 7 píše:Máš pravdu, ale odběr vajíček je pod narkózou a to je tedy větší zásah do těla. A navíc když člověk moc neví proč to nejde tak si akorát vyplácá pokus. nejprve by se mělo přijít na to proč to nejde a vyřešti to a pak tedy přistoupit případně k IVF. Plácat si pokus jen proto že už člověk to miminko tááááákk strašně moc chce, asi není moc dobrý nápad ne?
Ahojík Pájojá to taky nechápu proč to jednou dělají hned a třeba u mě se o tom nikdo ani nezmínil. Říkala jsem si, že se na to zeptám, ale pak jsem si o tom četla nějaký info a fakt se toho bojím. Nakonec jsem si řekla, že to ještě třeba na 2 pokusy nechám a kdyby to nevyšlo, tak se asi zeptám. A nebo budu zvažovat IVF. Jak jsi psala tady někomu, že je to zásah do těla, tak to jako jo, ale já si myslím, že nejhorší na tom je ta stimulace hormonama ne? A když už někdo stimuluje i na IUI injekčně, tak pak mi připadne fakt lepší jít už rovnou do IVF, protože je tam mnohem větší pravděpodobnost. Je tam horší akorát to vyndání vajíček…
Ahojky Pájo
![]()
Papapája píše:Zuzajda 7 píše:Máš pravdu, ale odběr vajíček je pod narkózou a to je tedy větší zásah do těla. A navíc když člověk moc neví proč to nejde tak si akorát vyplácá pokus. nejprve by se mělo přijít na to proč to nejde a vyřešti to a pak tedy přistoupit případně k IVF. Plácat si pokus jen proto že už člověk to miminko tááááákk strašně moc chce, asi není moc dobrý nápad ne?
Ahojky Pájo
![]()
Zuzajda no je to děs
tak teď to musí vyjít!!!! Kolikpak ti je?
luksi píše:Papapája píše:Jakpak se máš při pátku ?
Ahojky luksi
Konečně pátek
jak jinak než báječně
a ty?
Papapája píše:luksi píše:také jsem ráda že je konečně pátekPapapája píše:Jakpak se máš při pátku ?
Ahojky luksi![]()
u mě to jde,přestala jsem špinit
Konečně pátekjak jinak než báječně
a ty?
Tak to je fajn
a teď máš jako ovulaci nebo to máš celé rozházené?
také jsem ráda ,to musím zaťukat
podle mě budu mít ovulku až příští týden ![]()
luksi píše: [*Papapája** píše:také jsem ráda ,to musím zaťukat
Tak to je fajna teď máš jako ovulaci nebo to máš celé rozházené?
Takže bude snaženíčko
![]()