1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3Lu
14272
22.6.12 21:34

A DNES ME TO TAKE BOLI. NESLA JSEM TEZKE TASKY A UKLIZELA KOLEM DOMKU. PO ET SI VEM URCO DOVCU, PROTO JDU AZ O PRAZDNINACH, TED BYCH VOLNO MIT NEMOHLA. ZITRA NAPIS, CO A JAK JU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
22.6.12 21:36

A ZDENI HOD SEM ODKAZ NA TO POCITANI DNE PORODU JO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
22.6.12 21:42

JO A NEDIVIM SE, ZE NAS TO BOLI. ZADEJ SI NA GOOGLU DO OBRAZKU ODBER OOCYTU A ASI 3.ORAZEK. VYPADA TO TAM, ZE JEHLA JDE MIMO DELOHU SNAD A NABODNE TEN VAJECNIK…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
23.6.12 09:11
@Zdeon píše:
Ahojky :-)
Jo, slyšela jsem, že se ten utrogestan zavádí do 3 měsíce. No to si ještě s kuličkama užijem :lol:. Zítra ve 12h mám volat. Už jsem tak nedočkavá!
Luci, tys už znova volala?
Stejně je mě prostě furt divně. Jakoby bolest celého břicha, žaludku…mám pocit, že je něco špatně 8o :(

Pokud půjdu v pondělí na ET, jakože doufám že jo, tak půjdu hned na neschopenku. Chodila jste některá normálka do práce, nebo jste odpočívaly doma?
Nemám náročnou práci, ale prostě chci mít jistotu, že jsem udělala maximum, aby se to povedlo :-).

Grilujeme na dvoře, tak jen čekám až malá usne a pak si půjdu dopít jedno z posledních citronkových piveček :)

Ahoj, určitě si holky vemte volno, protože minimálně ten první týden poET je pro uhnízdění důležitý. Já nastoupila na neschopenku hned po odběru oocytů a myslela jsem si, že se do práce vrátím, ale zatím to nešlo tak už doma budu do konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
23.6.12 10:27

Nurse-take si myslim. ja jsem ucitelka, takze mam 2mesice placene dovolene…a proto chceme emrya mrazit a jit na KET v cervenci. budu uz pred transferem 2tydny relaxovat, chodit na masaze a pripravovat se. navic budu chystat delohu k uhnizdeni. proste udelam vse pro to, aby to vyslo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
23.6.12 10:36
@kaspluc píše:
Nurse-take si myslim. ja jsem ucitelka, takze mam 2mesice placene dovolene…a proto chceme emrya mrazit a jit na KET v cervenci. budu uz pred transferem 2tydny relaxovat, chodit na masaze a pripravovat se. navic budu chystat delohu k uhnizdeni. proste udelam vse pro to, aby to vyslo!!!

Tak to je úžasný a moc držím palce at je vše ok. Čekání uteče jako voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
23.6.12 12:12

Holky jsem stestim bez sebe. JA I MANZEL! STAV 10 SE STALE DRZI, VSECHNA JSOU V PERFEKTNI KONDICI a vyviji se, maji od 6ti do 10ti bunek uz a v pond. mam volat, kolik jich pujde na pgd. V ramci ceny mame 7 embryji na vysetreni, pokud jich je vice, kazde dalsi stoji 7 tisic. Ale pujdeme do toho, clovek nikdy nevi. Ted jeste zvladnout selekci pgd a dat je hezky k ledu! A pak sup k mamince…SNAD…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
23.6.12 15:03

Tak a teď se to stalo i mě. Napsala jsem román a zmizel :cert:

Supeeer Luci :potlesk:. Určitě to dobře dopadne :-). A to PGD se bude dělat ve středu? Za jak dlouho je výsledek?

Já mám taky dobré zprávy :-). Všech 6 je v pořádku a v pondělí v 9h jdu na to!!! :dance:

Holky, co mě vlastně čeká?

Luci, dej si do vyhledávače těhotenská kalkulačka a vyplivne ti to hodně stránek, kde zadáš první den poslední MS a ukáže se ti termín. Ale nevím, jestli to platí i pro umělko, ale den sem, den tam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
23.6.12 19:45

To pgd v utery a ve st je vysledek a budou to mrazit. Teda pokud bude co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
23.6.12 21:40

A vam at to vyjde. Hlavne pak nenos malou a odpocivej a tu dovcu si urcite vem. A v pondeli pisni dojmy. Takze 5 jich mrazite? Nevis, jak dlouho je uchovavaji? Tak tfuj tfuj tfuj. Treba se tam jnste potkame!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
23.6.12 21:41

Luci, z těch deseti musí něco vyjít. Neboj :-). Ještěže to netrvá dél.

Ale já potom nepřežiju těch 14 dní do testování. To bude nekonečné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
23.6.12 21:43

Já půjdu na neschopenku. Obvoďačka je sestřenka, takže v pohodě.
Já ani nevím, kolik to mražení stojí?
Myslím, že to uchovávají jak dlouho chceš. Vím, že kamarádka teď „likvidovali“ po 4 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
23.6.12 21:48

Už se dívám na ceník. To jako dvě embryjka stojí 5000,–? Chápu to dobře? A pak každé další 1000,–?
A zmražení na rok 2000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
23.6.12 22:33

Opet se mi to smazalo, sakra:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
23.6.12 22:36

Zdeni zkus se v po zeptat, jak to je s tim mrazenim. A rekli vam, v jakem stadiu ty embryjka mate? No nas to tedy bude stat jak nove faro!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.