1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.9.16 17:10

@kratjana no nadhera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
9.9.16 17:41

@beata123 Třetí KET. První byl v květnu, druhý v červenci a třetí teď na konci srpna. Pokaždé ani ťuk… ani náznak že by se embryo chtělo chytit… Na další pokus už nejdu, sice máme ještě 3 sněhuláky, ale nehodlám je vyplácat jen tak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
9.9.16 18:53

@Iloon zkus ten intralipid a scratching jako já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
9.9.16 21:11

@kratjana dám si cca půl roku pauzu, hodím se trochu do pohody, budu chodit na hormonální jógu atd… zkusím si nějak vylepšit tu ovulaci a děložní sliznici - tu nemám moc ideální (na to že si lepím 6 náplastí, tak ji mám docela nízkou)a mezitím mi doktorka slíbila ještě nějaká imunologická vyšetření… takže tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
9.9.16 22:48
@beata123 píše:
Holky tohle píši na reprofitu je to i v repro?
Mám mít před transferem plný močový měchýř?
Na embryotransfer není nutné mít extrémně naplněný močový měchýř. Doporučujeme jen nechodit těsně před embryotransferem na záchod měchýř vyprázdnit. Středně naplněný močový měchýř napomáhá napřímení dělohy a tím usnadňuje zavedení embryí do dělohy.

Ne, to není potřeba. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
9.9.16 22:49

@Iloon to je mi líto :(
Třeba je brzy, třeba se ještě druhá čárka ukáže :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
10.9.16 00:36

@beata123 já jsem o yom slyšela taky ale teď jsem byla úplně nasuchu a malá se chytlq :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
10.9.16 13:30

odběr oocytů

Ahojte tak dnes jsem po odběru. vše probíhalo dobře a i já se cítím dobře :) jen bříško mě pobolívá, ale to se není čemu divit, odebrali mi 37 vajíček! :) nikdo nechápe, kam se mi vešly. v pondělí se dozvíme, kolik jich přežilo a v pátek kolik jich prošlo při PGD. ve středu jdu na kontrolu co dělaji moje vaječníky po takové náloži. a oplodňovat se bude další nebo až přes další cyklus, podle toho, jestli se mi vaječníky vzchopí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
10.9.16 14:32

@yareah ty joooo, tolik? 8o. Tak ať jich co nejvíc vydrží :srdce:
Hlavně teď hodně pij a mají se jíst bílkoviny, aby se tělo dalo co nejdřív dohromady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
11.9.16 14:24

@yareah ahoj… tak to má taky tak… Huráááá… ještě kontrola 10DC a když to půjde dobře tak odběr ve středu a nebo ve čtvrtek. To mi přesně řekne v pondělí na poslední teda doufám, že poslední kontrola. Huráááááá už mám úplně rozpíchaný břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
11.9.16 19:38

Tak zítra mě čeká transfér. dnes jsem zbodla ananas a nervy začínají pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.16 20:30

@beata123 drzim moc palce a tfuj tfuj tfuj hpdne stestiiii :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
11.9.16 20:58

@pajinkapajinka
Díky moc, věřím že to dobře dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
11.9.16 21:18

@beata123 také držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
11.9.16 21:50

Ahoj holky, moc vas zdravim a preji vsem pozitivni testiky. :* Pred par roky jsem v teto diskuzi byla a ted jsem tu znova. Prvni ivf dopadlo dobre a ted 8.den po Ketu a jsem z toho vseho nejaka nervozni. Delala jste si nektera test drive nez po 14 dnech? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.