1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
541
16.9.16 13:25

Dneska 5.den po transféru a v neděli 7.den bych chtěla zkusit už testnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.16 14:00

@beata123 drzim palce :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
16.9.16 14:21

@kliki 5 se jich asi oplodnilo a začaly se vyvíjet, teď se bude čekat 3-5 dní jak se budou embryjka vyvíjet. Může se stát, že se některé vyvíjet přestane - to je potom nepoužitelné. Většinou mrazí pěkně vyvinuté blastocysty. Mě jich posledně z dvaceti oplodněných zbylo 8 a po genetice 6 z toho jedno mozacistní (tzn. nic moc kvality). Přeju hodně štěstí, aby byly kvalitní a co nejvíc se jich dobře vyvinulo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
16.9.16 15:07

Holky kolikáty den jste začly testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
16.9.16 15:20

@pajinkapajinka
Díky za podporu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
16.9.16 20:15
@beata123 píše:
Holky kolikáty den jste začly testovat?

Já ti to řeknu a ty pak začneš taky a budeš vystresovana stejně jako já. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
16.9.16 20:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
16.9.16 20:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
16.9.16 20:24

Holky já potkala na vinobraní moji obvodní gyndarku která mě tu ve Znojmě stimulovala ma ivf. Po třetím neuspesnym ketu jsem se rozhodla že budu chodit už jen do repromedy a mě bylo blbě se k ní potom s případným tehu vracet. Ona mě dnes pozdravila jako první a usmála se na mě. Mám z toho dobrý pocit a už mi není blbý jít k ní ;) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
16.9.16 20:47

@kratjana vsak poradcjezdit do Brna taky nebudes. Pak se posloucha srdicko kazdy druhy den kdyz je nejakej problem. Nechci strasit ale ja taky ptemyslim, ze z Prahy odejdu sem k nam abych to mela blizko. A ja na vinobrani neprsi??? Uzivejte vecerniho pruvodu ikdyz uz je po nem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
16.9.16 20:50
@kliki píše:
Holky tak mi volali, že z 8vajec je 7dobrých a pět jich oplodnilo. a že mi ještě zavolají po kultivaci kolik jich zamrazí a kolik jich bude k transferu: Moc tomu nerozumím, nejsem z toho moudrá… víte některá jak tohle chodí??? dík za rady

@Iloon a proc neoplpdnili vsech 7?Kdyz jich bylo vhodnych vsech 7? To nechapu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
16.9.16 21:03

@kliki ahojky, já mám vycházky jen do 19. Tak jsem dojela spíš. Dojeli jsme kolem 15.30 a málo lidí. Byla js vždy zvykla chodit na vinobraní od pěti a yo už bylo vždy narváno :D hele program hudební tam letos zajímavy nebyl takže mě tam ani nicl nedrzelo.

Jinak, já vím že do brna budu jezdit jen do srdíčka že mě pak predaji mě gyndarce, jen jsem uvažovala o yom že bych přešla. k někomu jinému. Ale když mě dnes tak pěkně s úsměvem pozdravila :) má u mě plusovy body :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
16.9.16 21:34

@kratjana
teda ted jsi mě fakt pobavila :* :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
16.9.16 21:41

@beata123 jestli to chceš vědět tak jsem teď testovala od pátého dne. A už jsem viděla když jsem zasilhala. Ale někdo tak brzy nevidí. Taky mě z toho bolely oči a za krkem :D Radim ti zkus to nejdřív 9.den, dřív ne. Zbytečné stresy. Vím o čem mluvím :zed: zároveň chápu tvoji zvědavost. Přeji ti ať najdeš dvě čárky, tak jako yo přeji třeba i Adriance která je mám pocit zítra 8.den @adrusenkaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
17.9.16 08:07

@kratjana Janicko dekuji, ze na me myslis! potesi to. :hug: ja vubec nevim jdy dostanu odvahu testovat.Mam hrozny strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.