1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.9.17 11:57

@Len3ka hele já už tu několikrát holkám psala. Osmý a devátý den nic a až 13 tý den se objevily dvě //. Ještě vydrž. Držím palečky.. a ano utroš drží ms a já to mám teda taky tak, že dokud ho nevysadím ms drží. A na KET můžeš určitě hned další měsíc :-D.. držím palce moc a moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
29.9.17 12:33

Holky díky, MS mívám pravidelně, fakt až na den, to je vyjímka, že se opozdí a většinou to souvisí s nachlazením apod., pospíchám na případný další KET tak moc, protože mi je jednak milion let, od prvního pokusu jsem byla na neschopence a po všech těch peripetiích (nepovedená stimulace, potrat apod.) jsem byla těsně před tímto KETem na sociálce, kde mi řekli, že okamžitě do práce a že bezdětných ženských je spousta, tak nebudu sama… hulváti no. Nemusí vyhovět, ale říct se to dá i jinak. V práci jsem si domluvila neplacené volno (infekční prostředí, tahám těžký lidi), ale jak dlouho mi místo budou držet… zvlášť když ani já nejsem schopná jim říct, jak dlouho je budu potřebovat. Výsledkem je, že jsem doma bez koruny, naopak do práce nosím peníze na pojištění, stres z toho, jak to všechno bude pokračovat, to člověku nepřidá.
A je mi líp, jsem se vykecala aspoň takhle virtuálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.17 12:49

@Len3ka jezis tak to je tedy prekerka ????. Dneska jsou fakt penize az na prvnim miste. Zvlast, kdyz clovek podstupuje ivf. U me moznost mit deti bylo jedine ivf a pamatuju si jak jsem porad resila, penize, zustat doma, nezustat, strach o zamestnani, kolik budou procedury stat atd… Ale musis verit, ze to vyjde. Kdyz ne ted, tak pristi mesic urciteeeee… Kolik mate mrazacku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
29.9.17 12:58

Pajinkapajinka: mám za sebou během necelého roku 3stimulace, teď 2.KET, ještě jsou v mrazáku 2embrya, už nás to stálo 150tis a myslím, že ještě nejsme u konce :( U nás je primárně problém u muže, ale postupem času se ještě přidaly moje vaječníky - začala vynechávat ovulace. Takže u nás taky jediná šance IVF, navíc jsme starší, takže i adopce padá. Až si někdy říkám, jestli už toho nechci moc…
Každý menstruace nebo neúspěšný pokus je jen cesta do dalších chmur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.17 20:14

@Len3ka verim, ze je to tezke, ale nevzdavej to. My meli dve zdrava embryjka po pgs a kdyz jsem si predstavila ze je to moje posledni sance - vedela jsem, ze na dalsi bysme urcite nenasetrili- mela jsem stavy, kdy jsem se budila v noci s hruzou a nemohla jsem dychat. Nedovedla jsem si predstavit zivot bez ditete. Nad adopci jsem taky premyslela, ale chtela jsem zazit tehotenstvi a mit vlastni mimi. Verim, ze ted nebo ty dve urcite vyjdou. Repromeda jsou opravdu profici ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
29.9.17 21:41

@Len3ka Ahojky, každá etapa života něco přináší a věř tomu že se zadaří :hug: :hug:. Vrátila jsem se z nemocnice a když pár lidí zjistilo, že jsem nešla na to přerušení těhotenství včetně tchýně tak se na mě dívají skrz prsty. Je to v životě moc těžký a opravdu člověk nemá nic zadarmo. Drž se budu na tebe moc myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
30.9.17 15:15

Ahojte holky tak ja jdu 9.10. Na ultrazvuk pred transferem :mrgreen: uz se mi to blíží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
1.10.17 06:47

Holky, prosím vás, nemáte u sebe některá rozpis na ket a lepite climaru? Po ket rozpis nedávají jen napíšou climaru á 4 dny. Ale oni počítají už i ten den nalepení, takže vlastně nalepit a za 3 dny vyměním, že? V rozpisu jsou vždycky jen 2 volné řádný mezi climaru? Nějak mi to vlezlo do hlavy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
1.10.17 08:23

@hancami Jak dávají zprávu po Ketu, tak tam to napsaný není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
1.10.17 08:31

@Potkyš je, ale jak jsem psala climaru à 4 dny, což je úplně stejně jako před ketem, ale tam to rozepisují přesně k těm daným dnum. A jestli si to pamatuju dobre, tak byla climaru, pak 2 dny nic a zase napsaná climara. Asi to neumím vysvětlit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
1.10.17 09:07

@hancami Tak nechceš radši zavolat do repromedy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
1.10.17 09:22

@Len3ka nevzdávej to. Někdy si s námi osud hodně hraje, ale ty pořad naději na miminko máš. Musíš doufat, že se zadaří a dočkáš se. Taky už nejsem zdaleka nejmladší a po poslední stimulaci jsem měla jen jedno jediné embryo po PGS. A chytlo se. Držím ti moc palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
1.10.17 09:42

@Potkyš když tak brnknu zítra, lepila jsem v pátek, takže buď v pondělí nebo úterý menit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
1.10.17 09:47

@Len3ka nějak to nechápu, sociálka může rozhodnout, jestli můžeš být na nemocenské??? A kolik ti je, že i adopce padá? Hola drž se a moc ti přeju, aby byly // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
1.10.17 15:42

Holky, děkuju, ale dnes menstruace i přes utrogestan…
Marcya, tak jsem to měla po 2. stimulaci - PGS prošlo jen jedno embryo, chytlo se, bohužel ve třetím měsíci konec, někdy si říkám, že je toho na mě někdo naložil až dost
hancami: jasně, ona vyplácí nemocenskou, tak rozhoduje… na jaře mi bude 39, ale partner je o 13let starší, malé dítě nám nikdo nedá :nevim: A pořád ještě doufáme ve svoje…
Pindrušenka: myslím na Tebe, nemáš to jednoduché :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.