Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kelynka Tééééda ty mě lanaříš…
Dnes určo test dělat nebudu. Piju jak duha, takže moč je moooc světlá.
@kelynka Možná v pondělí nebo v úterý. Každopádně to chci vědět dřív ve středu na konzultaci.
@kelynka Děkuju
Ta akupunktura má něco do sebe. Díky těm jehlám v uchu jsem klidnější, nevztekám se a vydržím testovat áááž později… ![]()
@kelynka Jsem domluvená s Tokarevou, že vánoční stromeček si budu odzdobovat až po krvi, abych si pod něj mohla dát pozitivní test… ![]()
@kelynka Tu mi nabízeli vždy. Dokonce teď naposled Kafka volal sestřičce kde se vyzvedávají léky ať se mě zeptají jestli nechci aku, že se mě nestihl zeptat v ordinaci. U nich stojí 2500 kč.
@Potkyš
Máš můj velký obdiv, já jsem byla tak hrozné nedočkava!!! Říkala jsem si, že to stejně neovlinim ale ze se buď mužů už radovat nebo se smířit, ze to opět nevyšlo. Ale hlavně ty nervy a doufaní… já byla na transferu 27.11 takže přesně o měsíc to máme. Já jsem teď úplně nedočkava za tebe!!!
Příspěvek upraven 05.01.18 v 17:27
@Potkyš píše:
@kelynka Tu mi nabízeli vždy. Dokonce teď naposled Kafka volal sestřičce kde se vyzvedávají léky ať se mě zeptají jestli nechci aku, že se mě nestihl zeptat v ordinaci. U nich stojí 2500 kč.
Tak to se divim, ze mi to nikdo nenabidl. Kolikaty den cyklu se dela?
@Potkyš
5 ti denní embrio vloženo a termín 14.8.2018. Teď už nechodím do Repromedy ale ke své dr. a vyšel ji stejný termín dle menstruace…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.