1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
210
25.1.18 07:27

@Potkyš kde jsi byla na té mobilizaci páteře? Taky o tom uvažuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
25.1.18 10:30

@Pindrušenka jen se vyplakej :hug:. Ulevi se ti :hug: Na plicni ventilaci je asi proto, ze mu chteji setrit plice :hug: :andel:..Pokud uz ma termin operace, tak mu doktori davaji velkou nadeji :hug: :hug:… Drzte se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
25.1.18 11:27

@kelynka Těch termínů máme víc, doktorka mě říkala, že málo kdy klapne hned ten první. Zítra prcka uvidím :andel:, sice jen pár minut, ale aspon něco. Něco málo se zlepšil protože mě doktorka říkala že se poprvé vykakal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
25.1.18 11:38

@Pindrušenka to je super, ze je zlepseni :hug: On to urcite zvladne :hug: :andel: Akorat ta pece o nedonosenatka jsou narocnejsi, ale nejdulezitejsi je, ze bude v poradku a bude a maminkou :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
25.1.18 12:36

Na Provaznikové. Je to mladá holčina, ale šikovná. Konečně jsem se vyspala, žádné buzení, když jsem se otáčela. Nechápu, že mi pomohla už po první návštěvě… Pokud budeš chtít kontakt, tak ti pošlu v sz. @solat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
25.1.18 17:55

@Pindrušenka ahojky, moc moc gratuluji ke Štěpánkovi. Držte se oba a hodně štěstíčka a sil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.18 20:10

Devcata chtela bych se vas zeptat. Ty zvas co meli vice vajuch kolik jste si jich nechali zamrazit? U me se jich podarilo 19 oplodnit a mam celkem dilema kolik jich zamrazit, nejradeji bych vsechny, ale zase tech penez :( dekuji za vase zkusenosti :hug:

• Citovat
  • Upravit
3346
25.1.18 20:16
@Anonymní píše:
Devcata chtela bych se vas zeptat. Ty zvas co meli vice vajuch kolik jste si jich nechali zamrazit? U me se jich podarilo 19 oplodnit a mam celkem dilema kolik jich zamrazit, nejradeji bych vsechny, ale zase tech penez :( dekuji za vase zkusenosti :hug:

Uvidíš kolik jich dojde do pátého dne. Je malá pravděpodobnost, že na mražení bude všech 19. Samozřejmě ti přeju ať jich máš co nejvíc. Já z 15 měla 4 blasty na mražení. Jinak jsem pro zamrazit všechny, je to levnější, než jít do dalšího IVF pokud by KETy nevyšly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
25.1.18 20:59

@Marcya Ahojky, moc děkuji :hug:, ale vyhráno ještě nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
25.1.18 22:37
@Anonymní
Já platila za zamraženi bez ohledu na počet oplodněných vajíček. Jsi z Repromedy?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
25.1.18 22:45

@Sshelbby mrazeni embryi stoji prvni dve 5tis a za kazde dalsi embryjko 1tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
25.1.18 22:50
@kelynka
Tak to jsem úplně mimo :zed:
Platila jsme 7.500,– a mrazili mě 3…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
26.1.18 07:56

Anonymní: Taky bych pockala kolik jich prezije do 5.dne a zamrazila vsechny i s ohledem na penize, nove ivf te vyjde na mnohem vic, nehlede na nove davky hormonu. Co ja bych dala za tolik vajicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
26.1.18 08:05

@Sshelbby jj za PICSI je mrazeni o 500 vic, takze to sedi. Dve za tech 5tis a dalsi to treti za 1500. I ja jsem to tak mela… Silene penize, ale jak uz tady psala @labelinka tak lepsi zamrazit nez potom platit cele ivf znovu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
26.1.18 08:53

@Potkyš holky, jakou davku hormonu jste pichaly, ze jste mely tolik vajicek? A mely jste kratky nebo dlouhy protokol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.