1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
2.2.18 08:18

@Tralalajda drzim na dnesek pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
2.2.18 08:30

Taky se přidávám s držením palečků. @Tralalajda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.18 08:35

@Tralalajda taky drzim palceee :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
2.2.18 09:45

@Tralalajda i já :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
2.2.18 13:10

Děkuji holky. :hug: Ráno jsem si delala test a byl oproti včerejšku silnější. Mam hCG 88, je to hodně málo, byla jsem u dr. Turcakove a řekla mi ze měli případy kdy se to rozjelo a taky to muže byt mimodelozni, takže ted musíš počkat do pondělí. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.18 13:20

@Tralalajda tak drzim palce dal, at miminko pekne roste a roste tam, kde ma :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
2.2.18 13:25

@pajinkapajinka děkuji,zkusim mu domluvit. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
2.2.18 13:42

@Tralalajda taky drzim palce, at se to vyviji tak jak ma a at cekani do pondelka brzy utece :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
2.2.18 13:42

@Tralalajda Třeba je to kluk a proto se hcg vylučuje pomaleji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
2.2.18 13:48

@labelinka Děkuji, taky doufám ze to uteče, každé ráno budu testovat jestli sílí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
2.2.18 13:50

@Potkyš myslíš? No uvidíme, stejne s tom nic neudělám. Ale reknu ti ze to jsou teda nervy, me bylo tak špatně než me vzali do ordinace. A jak jsi dopadla ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
2.2.18 14:00

@Tralalajda Nejdůležitější je pozitivní myšlení… Hlavně máš potvrzeno, že jsi těhotná, tak si to užívej… :dance:

Jak jsem dopadla já… noo co napsat… :think: Už vám nemám co nabídnout snad jen test kde se vezme vzorek sliznice… Jooo ERA test, ten už mi nabízíte po několikáté… Ještě mluvila o hysteroskopii… Ptala jsem se na stimulaci jestli by byla stejná. Nejdřív byla odpověď ano, ale když se podívala do papírů jaký jsem měla vajíčka, tak řekla, že bude lepší dlouhý protokol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
2.2.18 14:07

@Potkyš takže budeš zkoušet jiné centrum? A co je to ten ERA test? K čemu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
2.2.18 14:10

@labelinka ERA test
Molekulárně diagnostický text k vyšetření receptivity endometria (stavu děložní sliznice).

Receptiva endometria je stav, kdy je endometrium (děložní sliznice) připraveno na implantaci (zahnízdění) embrya. Tato optimální situace by u každé fertilní ženy měla být mezi 17.-21. dnem.

Běžně se endometrium hodnotí dle ultrazvukového vyšetření, které ukáže jeho výšku a strukturu. ERA test nabízí širší možnosti, jak posoudit sliznici, čímž zvyšuje pravděpodobnost úspěšného otěhotnění.

Vyšetření je vhodné pro ženy s opakovaným selháním implantace embrya.

Test vyšetří 238 genů, které se podílejí na receptivitě endometria. Nejvhodnější dobou k provedení testu je cyklus, který předchází cyklu, ve kterém je plánován embryotransfer.

Lékař může vyhodnotit, zda je v daných dnech endometrium správně vnímavé pro přenos embrya nebo zda je tzv. „okno implantace“ posunuto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
2.2.18 14:11

@Potkyš Ty jsi vlastně byla u Hromadove, ze? Ja byt tebou tak bych zkusila konzultaci v tom RG. Treba tam vymysli něco jiného. Jako Ja si teda nemůžu pomoct ale pokaždé když jdu k dr. Turcakove, tak je taková, odrazila, neusmeje se, nepoda ruku, hlavně mi toho moc řekla, jen mate nízkou hladinu hCG a Ja říkám a kolik to je 88,no veškeré informace jsem z ni tahala. Navic me nadala ze jsem si test delala uz 10 den :lol: tak jsem ji řekla ze se to nedá vydržet. Nasadila mi nové prášky a ani mi nevysvetlila jak je užívat a kolik, takže když jsem se zeptala sestřičky tak se divila ze mi to neřekla doktorka.Na to jaké jim tam platíme peníze tak nás pekne dobývají to stejne i s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.