Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tralalajda Děkuju
Budu bojovat dál. Ještě nenastal čas na smíření, že nebudu mít dítě. ![]()
@Potkyš to je mi líto ale nevzdávej se všechno zle je k něčemu dobré. Drž se ![]()
@Potkyš určitě budeš! Dočkáme se všechny. Nám tenkrát z prvního ivf, taky nic dobrého nezůstalo, pak jsem šla hned znovu a bylo jich 5 ok. Akorát teď se jim u mě nelíbí ![]()
To bylo moje 2IVF. Ale nevzdávám se. Až bude odvaha, tak půjdeme do třetího. Teď užívám léto a koupaliště. Pořád vás všechny sleduji a držím palce. To mi dává naději,že i já se dočkám. @solat
@helposhel tak uz to mám za sebou celý zákrok trvá asi čtvrt hodiny a jen zavedeni toho zrcátka na zacatku je nepříjemné pak už víceméně nic necitis jen to vidíš na obrazovce pred sebou a doktorka ti vše vysvětluje. Vyfasovala jsem arzenál náplastí a utrouše a tehotensky test který smim udělat až za čtrnáct dní. 27.8 jdu ráno na krev a ve 12:00 na ultrazvuk a to už by se mělo vidět ![]()
@missy-m nějaká nová mudr. Iryna Matskula ale moc příjemná i když ji čeština moc nejde tak jsem ji vše rozumnela.dekuju
@Slvz jee dekuji že bezva popis ????aspoň vím co mě čeká.. taky mám být doktorku, dnes říkala sestra. A byl s tebou tvůj chlap?
@helposhel bohuzel nedostal volno v praci dost ho to mrzelo, vezla me tam mamka cestovat v tomhle horku MHD by byla vražda a na transferu jsem byla sama. Může s tebou jít oni jsou velmi ochotní a aspoň budete mít hezké vzpomínky na zrod vašeho mimča ![]()
@Slvz no my to máme právě taky složité, jede semnou, pak ale pojede rovnou do práce a přijdou pro mě rodiče, udělají si aspoň výlet.
@helposhel a nezapomeň tak hodinu před už nečůrat!já byla sice teda objednana na půl třetí a šla jsem na řadu až skoro v 15:15 takže ti bylo celkem mučení a neboj než začnou tak tě doktorka otře tam dole jakousi jak kdyby mokrou hadrou ![]()
@Slvz jj to mi taky říkali že má být plný močový měchýř.. a co jak se cítíš?
@helposhel řekla bych asi jako normálně akorát když jsem šla spát tak mi nedělalo dobře ležet na břichu a já jsem na něm zvyklá spávat nakonec jsem našla jinou polohu a mám furt tendence si na ten podbřišek sahat. Takže tfujj tfuj nemusíš mít z ničeho strach a ve dvě na tebe myslim ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.