1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
216
27.8.18 13:01

Tak mé obavy se potvrdili že není vše jak by mělo být. Na testech to byli spíš pořád duchové ne viditelná tmavá druhá čárka :( mám nízkou hladinu hcg a to 248 takže se čeká do středy znovu na krev a podle toho se uvidi doufám že se udrží :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
27.8.18 13:11

@Tralalajda chodila jsem k dr Kafkovi, ten bohuzel odesel. Kdybych vedela, ze odejde, dalsi ivf podstupujeme jinde. Ted bud dr Tokareva nebo dr Hromadova. Ted na konzultaci misto dr Tokarevy byl nekdo jiny, zrejme nova nejaka a ta mi teda absolutne nesedla. Snazila se byt vtipna, vyptavala se me na me tetovani :zed: . Nez me vzali, tak jsem hodinu cekala, uz jsem si myslela, ze na me zapomneli. Uz to neni ta repromeda, ktera driv byvala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
27.8.18 13:13

@Slvz HCG 248 neni malo, neboj :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
27.8.18 13:17

@kelynka děkuju to mi taky Tokareva říkala nezbývá než věřit že se mrňous udrží :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
27.8.18 13:25

@Slvz hlavne zadny stres, ver miminku :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
27.8.18 14:44

@Slvz dnes jsem na tebe myslela, mrzí mě to, ale věř že to bude dobré, odpočívej a drž se, i když věřím že to musí být těžké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
27.8.18 17:29

@helposhel ještě nehazim flintu do žita, budu mu věřit, ta hodnota zase není tak nízká tak třeba se rozjede :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
27.8.18 17:54

@Slvz koukala jsem hned na net a informovala se, není tak nízká a naděje tam je, takže moooc na tebe budu myslet :hug: :hug: :hug: jedeš zase do Brna? Já jdu taky k Dr Tokareva, tak jsem na ni zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
27.8.18 18:13

@helposhel děkuji budu to potřebovat jo do Brna, ve středu nanovo ráno na krev a v 13:45 na utz jen přemýšlím jestli tam nezkusit zavolat dřív na výsledky té krve do dvou hodin by to měli mít hotové abych aspoň mohla trošku dopředu počítat s tím co bude,potom je to hrozná rána přes držku když ti v té ordinaci neřeknou dobře zprávy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
27.8.18 18:50

@Slvz to věřím, musí to být děs.. taky mám strach co nám řeknou, budu na tebe fakt moc myslet, hlavně odpočívej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
27.8.18 19:15

@Slvz Držím mrňousovi moc pěsti, aby to vybojoval. Odpočívej a ve středu na tebe budu myslet, aby byly jen dobré zprávy :srdce:
@helposhel A ty jdeš kdy na krev? Budu taky moc držet pěsti, aby bylo vše v pořádku :srdce:

@kelynka Mně vždycky zaváděli 5. den, až poslední ket byl 6. a ten vyšel. Ale já mám cyklus řízený, takže to je asi jiná situace. Každopádně mi ale teda taky přijde dost pozdě, že až tak pozdě na ket, když máš krátký cyklus :think: A dovolala ses dnes, jestli to teda neposunou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
27.8.18 19:20

Děkuju holky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
27.8.18 19:35

@missy-m já jdu taky ve středu na krev a ultrazvuk. Holky a když se jde na krev na HCG, musí se jít na lačno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
27.8.18 19:52

@missy-m dovolala a sestra mi rekla, ze ne. Ani me neprepojila k doktorce. Vcera jsem psala dr Hromadove, ale po dnesnim telefonatu nepocitam s tim, ze mi vyhovi :nevim: . Proste pry to ted maji jinak a maji uspechy :zed: . Nereknu kdyz se lepi naplasti, ale u nativu je to podle me proste pozde, ale nenadelam nic. Nastvana jsem teda byla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
27.8.18 20:25

@kelynka ja jsem sla taky 6.den, cyklus v nativu a vyslo :hug:
Jinak vsem dekuji za gratulace :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.