1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
453
22.1.19 13:33

Holky poraďte , je možné že mi sestřička řekla že při kontrole 5-6dc. Mi budou delat vnitřní ultrazvuk? :D :D :D ja jsem z toho cela nesvá a doufám že jsem se přeslechla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
22.1.19 16:35

@Adelastra Možný to je. Já byla na utz 2dc. Ještě, že jsem moc nekrvacela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
22.1.19 19:02

@Adelastra Budou. Aby spočítali folikuly. A neboj, jsou zvyklí na vše. Já tam už třikrát byla kvůli krvácení v těhotenství a taky dělali vnitřní utz. Ale stejně z toho mám taky pokaždý nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
22.1.19 19:17

Já normálně nemam s gynekologem problém vubec ale toto teda… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
22.1.19 19:25

@Adelastra
Jo, jo… To je v pořádku, slyšela jste dobře :D… Jak píší děvčata, je to kvůli počtu a růstu folikulů… Nebojte, v centru ví, co a proč dělají, jsou super :potlesk: :potlesk: srdce!!!
Ale určitě jim nebude vadit, že se budete ptát… To je taky v pořádku :* :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
22.1.19 19:41

@Adelastra
Naprosto úžasně a po žensku vyřešeno…s tím manželem :P :P :P :potlesk: :potlesk: :potlesk: …Prostě se to dotýká jejich chlouby a ješitnost jim brání v nějakém racionálním smýšlení :lol: …Ještěže mají k tomu usměrnění nás! :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
22.1.19 20:12

@aidule děkuji :D trvalo mi vymyslet jak ho uklidnit ale nakonec to zabralo perfektně :pankac: :potlesk:

Holky ještě otázka ohledně gonalu, mám počítat 1.dc když už dnes špinim nebo az zitra fakt spusti ms tak to bude teprve 1.dc…mam v tom ted hokej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
22.1.19 20:54

@Adelastra První den se počítá, až teče opravdu červená. Takže špinění určitě nepočítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
22.1.19 21:18

@Adelastra
Určitě počkat na krvácení, ne jen špinění…Hodně zdaru a pevní nervy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.1.19 23:01

@veri77 ano psala jsem o vitaminu D. Ja obcas po sobe nectu jak specham :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.19 15:50

Holky a jak a kdy jste platily celou castku ,nebo nejak postupne? Treba za zmrazeni embryjek a tak uz v den opu nebo az pozdeji?diiky:)

• Citovat
  • Upravit
7157
27.1.19 19:03
@Anonymní píše:
Holky a jak a kdy jste platily celou castku ,nebo nejak postupne? Treba za zmrazeni embryjek a tak uz v den opu nebo az pozdeji?diiky:)

Vse se plati postupne. Prvni za leky, potom po odberu, zalezi co vse vam delaji a potom az mrazeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
27.1.19 19:24

Zdravím!
My platili určitě postupně, protože na začátku nikdy nevíte, co všechno a v jakých dávkách se bude dít a užívat atd. Takže postupně… :D
Hodně štěstí na cestě za miminkem!!! :andel: :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
3.2.19 16:31

Ahoj , potřebuju asi trošku uklidnit.. kolikátý den jste si začaly při stimulaci pichat cetrotide (lék k předčasné ovulaci) já až dnes což je 8mi DC. Ode dneška mě břicho docela tlačí, přidala se i bolest prsou a řekla bych,že i trošku ovulační hlen. Zkrátka mám strach, že by mohlo dojít k ovulaci a na odběr už by nic nezbylo:-/ na kontrole jsem byla včera,tak se zase uklidňuji,že by to doktorka poznala, kdyby měl nastat nějaký problém. Další kontrolu mám v úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
3.2.19 16:48
@Wenndy..88 píše:
Ahoj , potřebuju asi trošku uklidnit.. kolikátý den jste si začaly při stimulaci pichat cetrotide (lék k předčasné ovulaci) já až dnes což je 8mi DC. Ode dneška mě břicho docela tlačí, přidala se i bolest prsou a řekla bych,že i trošku ovulační hlen. Zkrátka mám strach, že by mohlo dojít k ovulaci a na odběr už by nic nezbylo:-/ na kontrole jsem byla včera,tak se zase uklidňuji,že by to doktorka poznala, kdyby měl nastat nějaký problém. Další kontrolu mám v úterý.

Ahojky,ja zacala pichat 7.dc dnes jsem 12 dc. A zitra jdu na opu pichala jsem cetrotide do 11dc. A uz tak 2 dny mi doslova hori prsa:D ovulační hlen muzes mit az 4 dny pred ovu a s tím tlačením u me to bylo nejhorsi tak 8-10dc. Ted uz je to jaks taks v pohode :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.