Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@aidule JoJo uteklo to jako voda, vůbec jsem si to nedovedla představit být doma tak dlouho a ono šup a je to pryč, 9 měsíců uteklo a já už tu funim a čekám kdy už to přijde a ten náš drobek bude s námi
všechno nachystané, doufám že jsem na nic nezapomněla. Ted byl od úterý přítel na montáži a dnes se vrací tak už to může být.. dělal si srandu že to má s prckem domluvené že na něj počká
![]()
@Markys25 Na kila nevím, něco jsem ale určitě přibrala, nemohla jsem zapnout kraťasy. Ale šlo to potom zase do normálu. Tak moc držím pěsti, ať pěkně reaguješ a ať se co nejdříve dočkáte miminka.
@Markys25 já si píchala 125 jednotek a nepribrala jsem nic. Ale známá říkala, že přibrala kolem 8 kg. Jinak jsme taky byly v brněnské Repromede a spokojenost. První KET a jsem 28 TT.
tak držím palce ![]()
@campús Já začínám zítra a mám si píchat 175 jednotek. Tak uvidíme, no
. Jinak jsem byla docela překvapená z ceny gonalu. Myslela jsem, že poj. hradí 2250j. a stejně jsem za 1800 jednotek dopacela 7000,– a to jen zatím asi.. Jé, tak to moc gratuluji. Snad nám to taky tak pěkně vyjde jako vám
![]()
@Markys25 určitě vyjde
držím moc palce. Já tomu teda nemůžu uvěřit do teď. A to tam už prcek pěkně řádí. Jste taky v Repromede v Brně?
@Markys25 však stimulace rychle uteče a už prcka taky ucitis. ![]()
@Markys25 ja si pichala 300jednotek gonalu a nepribrala jsem nic, akorat jsem byla nafoukla jak lekla ryba
a doplacela jsem kolem 13-14 tisic za komplet gonal
@Markys25 ahoj, taky začínám píchat gonal, teď 3.den a taky v Repromede Brno😊též mé první IVF. Držím palce
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.