Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@missy-m ahoj mě dělali imunologii a vše bylo v pořádku tak nevím kde je chyba ![]()
@Nikicita ahoj mě to nikdo nenabízel jen sem o tom slyšela tak se chci na to poptat, embrya bohužel vyšetřené nemáme
@Nikicita ahojky, my PGS nemeli, jelikož jsme si nechali dělat genetiku my a vyšla nám dobře, tak by nám to pojišťovna neplatila a to jsou peníze pro nás dost velké pro 8 embryí.
O těch intralipidech jseelm si spíš jen četla, ale momentálně ten přístup Repromedy je takový nulový, takhle spíš hledám a pátral co bych jim mohla navrhnout aby mi zkusili ještě dát.
@Kacule8 Nam genetika tiez vysla dobre, ale asi tym, ze to bolo uz nase 3.ivf tak nam to poistovna platila. Kazdopadne stejne to bolo k nicomu, kedze tie dobre sa nechytili a to mozaicistne budeme zavadzat tiez.
Vy mate este hodne pokusov, urcite tam to prave bude. Ja mam pocit ze je to stejne len o stasti. Kolko si mala odobratych/oplodnenych vajiciek, ze vam vyslo tak hodne embryjek?
@Ejminka11 A kolko mate este zmrazenych? Nam teda pgs stejne nic nepomohlo, mozno tak len prinieslo vacsi stres ![]()
@Nikicita no jak říkáš, taky si myslím, že je to o štěstí, možná i o tom v jaké jsi zdravotní kondici zrovna v tu chvíli, kdy ti to embryo zavádí. Když vezmu to mé první těhotenství tak to embryo se drželo zuby nehty a musela jsem jít na kyretáž… je to divný…
Já měla 25 odehraných vajíček a z toho mám zbylo 8 embryí… paradox je, že moje AMH je nejakych 0.5…
@Ejminka11 A nevíš, jestli dělali jen základní nebo tu rozšířenou? Mně při té základní taky vyšlo vše v pořádku. A ejhle, teď tady při té hraniční NK buňky. Sice jen hraniční, ale i tak jsme se domluvili na těch intralipidech. Jestli to bylo to, co tomu pomohlo…kdo ví. Já mám pocit, že tak i tak je to prostě akorát to štěstí ![]()
@missy-m dělali mě tu rozšířenou imunologii. V pátek se na to zeptám a nějak to musíme dořešit už je to hodně špatné na psychiku
@Ejminka11 To chápu. Když nám nevyšel ani jeden transfer z 2.IVF, už jsem z toho byla fakt psychicky špatná. Tak držím pěsti, ať dojdete k nějakému řešení
a ať to má hlavně ten nejkrásnější konec ![]()
@missy-m děkuji,moje AMH 0,16
1.IVF jen 2embrya jedno zavedeno druhé se přestalo vyvíjet
2IVF to se zrušilo v průběhu stimulace protože sem vůbec nereagovala a neměla sem ani jeden folikul.
3IVF s darovanyma vajickama 7embryi, 2kety a nic. Mě už to přijde líto že jako ženská jsem k ničemu
když ani ty darované se nedaří
@lename
Ahooj no zatim stale nic noveho
pred tydnem jsem dobrala atb, za tri tydny budu mit vysledky z preventivky a pak uz jedu pro papiry k ivf a jde se na vec
akorat stale nevime vysledky z genetiky, tak doufame, ze budou dobre
co u vas?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.