1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
98
11.3.20 10:56

@Ejminka11 ach jo, je mi to moc líto :( půjdete hned na dalsi pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
11.3.20 11:51

@Markeet1 krásná práce :palec: už to bude ráz na ráz :hug:
My byli jsme začátkem března pro zbytek výsledků z genetiky a vše ok, 6.den na injekcích - dnes kontrola a prý solidní úroda :) 10 pěkných folikulů a asi 8 menších, tak přidáme od zítra Cetrotide a asi příští středu odběr :) jsem zvědavá kolik jich bude použitelných :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
11.3.20 13:59

@lename
Jee tak to vypada dobre :palec: budu drzet palecky at mate hodne kvalitnich vajicek :srdce: No ja uz se nemuzu dockat az do sebe pichnu prvni injekci :mrgreen: chci se jen zeptat, jak jste to resili s pojistovnou? Museli jste jim neco dokladat? A jak dlouho trva vyrizeni Schvaleni pojistovny cca? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
11.3.20 15:18

@Kacule8 jj půjdem a chci vyzkoušet to embryoglue tak snad to vyjde a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
11.3.20 15:50

@Ejminka11 my půjdeme. taky, vychází nám. to v půli dubna snad. Ted si nechávám jeden cyklus bez léků. Neboj už mám to.musi klapnout :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
11.3.20 15:55

@Markeet1 dostali jsme asi 3 papíry v Repromedě - anestezii, pojišťovnu a ještě něco - to podepisoval i manžel.. Buď si to můžeš vzít domů, přečíst vyplnit a podepsat na recepci (ať nemusíte řešit na poště ověření podpisu) a nebo přímo na místě. V tom pro pojišťovnu byly iniciály, odkdy začíná léčba atd. a ten jenom odevzdáš a už si to vyřídí Repromeda. Aspoň teda u nás to tak bylo ;) Pojišťovna něco přispěla, ale tím, že nemáme víceméně žádný problém a jsme mladí nám proplatí asi 1/3 :roll: Nechte si udělat i předběžnou kalkulaci (na nás se dívala doktorka jak na socky, ale chtěla jsem mít představu a jestli to dáme - někdo říkal 30 a někdo 120), na recepci naznačili, že to standardně nedělají automaticky a že pak je pár trošku zaskočen při placení - což se nedivím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
11.3.20 15:59

@Markeet1 jo a schválení nevím, prý do měsíce :nevim: jsme to tam vezli v půlce února tuším a od začátku března jsme v programu, tak je to asi rychlejší. Nikdo nic neříkal, tak snad vše ok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
11.3.20 16:04

@Kacule8 taky si nechám jeden cyklus a v dubnu začneme novou přípravu budeme si navzájem držet pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
11.3.20 16:19

@Ejminka11 určitě, tak třeba se tam sejdeme  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
11.3.20 16:54

@lename
Supr dekuji moc za info :hug: kalkulaci uz mame, spocital nam to na 43tis. Mame tam i to icsi a prodlouzenou kultivaci. Ale rikal ze mozna budem platit min, ze to napalil s nadsazkou :) tak to asi zajedu hned jak bude ta genetika pro ty papiry at uz to pojistovne muzu poslat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
11.3.20 23:33

@Markeet1 nám tam teda šupli PICSI, i když spermio je na 1* :nevim: Ale jsem ráda, jistota je jistota :)
To víš, že jo! Není čas ztrácet čas :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
16.3.20 08:39

@Kacule8 ahoj tak nakonec sme v repromede nebyli a jen to řešili po telefonu, volali mě ať nejezdime kvůli tomu koronaviru. S partnerem sme se domluvili že hned teď po ms půjdem na další pokus a kdyby nevyšel tak si dáme pár měsíců pauzu a zkusíme to v létě. Jinak sem se ptala na to embryoglue a repromeda ho nenabízí, že sním nemají dobré zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
16.3.20 16:18

@Ejminka11 ahojky, tak snad se podaří. A oni stále jedou? Nebudou to odkládat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
19.3.20 10:30

Tak já dnes byla propuštěna z Repromedy. Miminko je v pořádku, srdíčko bušilo jako zvon, i je prďolka trošku napřed…a budeme mít páreček. K synovi přibude holčička :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
19.3.20 20:14

@missy-m
Jeee, to je krása, moc gratuluji :srdce: :andel: :srdce: :andel:!!! Jen ať je i nadále vše v pořádku :kytka: :mavam:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.