1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6975
7.1.12 20:28

Mirko klobouk dolů, dojíždět do Repromedy 4 hodiny!!! To já si stěžovala, že tam musím jezdit 2× denně a to mám jen půl hodiny autem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
7.1.12 23:17
Mia77 píše:
A všem: já byla vážně trošku specifický případ, a proto věřím, že i vám všem ostatním se to podaří..... budu všem držet :palec:

Mio, velké gratulace!!!!!! :dance: :dance: :dance: Myslela jsem na tebe, to je nádhera!!! Tak jen tak dál a ikdyž už nebudeš chodit do Repromedy, piš nám, jak se daří:-))) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
9.1.12 09:04

Mirko, to tě tedy obdivuji dvojnásob, 4 hodiny dojíždění! Jak jsi to zvládala? Vždyť tě to muselo pokaždé vyjít na celý den, ne-li víc.

Marti: děkuji, to víš, že sem budu nakukovat! A budu držet, ať se co nejdříve zadaří všem :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
17.1.12 21:19

Ahojky děvčata, jakpak se daří? Příští týden jedu s partnerem pro výsledky genetiky a na domluvu, kdy začneme se stimulací, tak jsem zvědavá.........Jinak to strašně letí, doufám, že se máte fajn a miminkům se u vás v bříšku líbí:-)) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
18.1.12 08:08

Ahoj Marti, ať Ti genetika dobře vyjde!!! Já jdu v pátek na uzv. Minulý pátek se u mě v děloze objevila jedna bublina tak uvidíme co bude tento pátek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
18.1.12 21:32
Antoa píše:
Ahoj Marti, ať Ti genetika dobře vyjde!!! Já jdu v pátek na uzv. Minulý pátek se u mě v děloze objevila jedna bublina tak uvidíme co bude tento pátek…

Ahojky Antoa, děkuji za povzbuzení a i já ti držím pěsti, ať je vše O.K.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
19.1.12 09:02

Marti, také držím :palec: , ať jsou výsledky v pořádku a vy můžete začít co nejdřív! Ostatní vyšetření už máte hotová? A který den do CAR jedete? Určitě dej vědět, jak jste dopadli!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
19.1.12 20:04

Mia : Ahojky, no já nevím, jestli se bude ještě něco dít. Můj má hotový SPG( je špatný, proto budeme mít ICSI),na genetiku čeká a já budu mít výsledky z genetiky a horm. profilu příští týden taky. Tak jsem zvědavá, co se bude dít. Jen mě mrzí, že mi to tak blbě vyšlo, ale dřív do Repromedy nemůžeme, ještě by nebyly výsledky!! :,( Ve středu budu 7. den cyklu, to je jistě pozdě s tím začít se stimulací...... Jistě písnu, co a jak:-))

Opatrujte se těhulky :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
20.1.12 11:00

Ahojky, tak podávám čerstvé zprávy, máme potvrzená :srdce: + :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
20.1.12 11:49

To je nádherné, tak je hezky opatruj. :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
20.1.12 12:17

díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
20.1.12 13:29

Antoa, gratulujua drž se:-) Snad se taky brzo dočkáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
20.1.12 14:23
Verdasek píše:
Antoa, gratulujua drž se:-) Snad se taky brzo dočkáme.
díky…už si se objednala do Repromedy na konzultaci?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
20.1.12 14:51
Antoa píše:
Ahojky, tak podávám čerstvé zprávy, máme potvrzená :srdce: + :srdce: .

Jééé, to je nádhera, tak ne jedno, rovnou 2 :srdce: Velká gratulace!!! Držím pěstičky!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
20.1.12 15:03
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.