Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mirko klobouk dolů, dojíždět do Repromedy 4 hodiny!!! To já si stěžovala, že tam musím jezdit 2× denně a to mám jen půl hodiny autem. ![]()
Mia77 píše:
A všem: já byla vážně trošku specifický případ, a proto věřím, že i vám všem ostatním se to podaří..... budu všem držet
Mio, velké gratulace!!!!!!
Myslela jsem na tebe, to je nádhera!!! Tak jen tak dál a ikdyž už nebudeš chodit do Repromedy, piš nám, jak se daří:-))) ![]()
Mirko, to tě tedy obdivuji dvojnásob, 4 hodiny dojíždění! Jak jsi to zvládala? Vždyť tě to muselo pokaždé vyjít na celý den, ne-li víc.
Marti: děkuji, to víš, že sem budu nakukovat! A budu držet, ať se co nejdříve zadaří všem
.
Ahojky děvčata, jakpak se daří? Příští týden jedu s partnerem pro výsledky genetiky a na domluvu, kdy začneme se stimulací, tak jsem zvědavá.........Jinak to strašně letí, doufám, že se máte fajn a miminkům se u vás v bříšku líbí:-)) ![]()
Ahoj Marti, ať Ti genetika dobře vyjde!!! Já jdu v pátek na uzv. Minulý pátek se u mě v děloze objevila jedna bublina tak uvidíme co bude tento pátek…
Antoa píše:
Ahoj Marti, ať Ti genetika dobře vyjde!!! Já jdu v pátek na uzv. Minulý pátek se u mě v děloze objevila jedna bublina tak uvidíme co bude tento pátek…
Ahojky Antoa, děkuji za povzbuzení a i já ti držím pěsti, ať je vše O.K.papa
Marti, také držím
, ať jsou výsledky v pořádku a vy můžete začít co nejdřív! Ostatní vyšetření už máte hotová? A který den do CAR jedete? Určitě dej vědět, jak jste dopadli!
Mia : Ahojky, no já nevím, jestli se bude ještě něco dít. Můj má hotový SPG( je špatný, proto budeme mít ICSI),na genetiku čeká a já budu mít výsledky z genetiky a horm. profilu příští týden taky. Tak jsem zvědavá, co se bude dít. Jen mě mrzí, že mi to tak blbě vyšlo, ale dřív do Repromedy nemůžeme, ještě by nebyly výsledky!!
Ve středu budu 7. den cyklu, to je jistě pozdě s tím začít se stimulací...... Jistě písnu, co a jak:-))
Opatrujte se těhulky
![]()
Verdasek píše:díky…už si se objednala do Repromedy na konzultaci?
Antoa, gratulujua drž se:-) Snad se taky brzo dočkáme.
Antoa píše:
Ahojky, tak podávám čerstvé zprávy, máme potvrzená+
.
Jééé, to je nádhera, tak ne jedno, rovnou 2
Velká gratulace!!! Držím pěstičky!! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.