1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
539
25.9.14 07:54

@Petitchat me to zase vubec neutika :(, porad jsem na neschopence a uz na ni i zustanu, tak se to tak nejak tahne.Taky jsem se tesila na prvni navstevu u sve doktorky, dostala jsem prvni obrazek :) :potlesk: :hug: a byla jsem stastna jak nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
25.9.14 14:52

Tak mam nejakych 18vajec :-) do pondelka picham gonal (dnes sem za nej dala o 250 vic, pry je zdrazeny od predevcirejska :- ). Picham 125jednotek. Kdybych pichala vic tak bych mola mit nejakej ten blbej syndrom. Tak snad to bude ok. Ve stredu jdeme na odber a kdyz bude hodne embryi tak se udela genetika a kdyz malo tak na zavedeni jdu pristi pondeli. Konecne se neco deje…

Ja kdyz vas tu procitam tak mi dodavate silu :potlesk:  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
25.9.14 14:59

@kratjana tak to je super, taky jsem rikala, at se uz neco deje.Budu drzet pesticky, aby slo vse jak po masle a hlavne abyse zadarilo hned :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
25.9.14 15:21

U me dneska strasne, byla jsem v Bohunicich v nemocnici na tom vysetreni tlaku a v cekarne jsem zacala krvacet. Sestricka me nastesti napsala zadanku na gynekologii ve vedlejsi budove.Tam me odvezl sanitar na kresle.Pak si me prohlidl pan doktor, strasne mili doktor. Rikal, ze mala je v poradku, srdicko krasne bije, napsal me leky na zastaveni krvaceni a mam byt jen v klidu. Nesmim se nervovatlnesmim nic tahat, nic delat. Proste od rana do vecera jen lezet, mit klid na luzku. Doufam, ze to bude dobre a prejde to.Domu me odvezla sanitka a ted uz jen lezim.Tak uvidim jak to bude dal :,( Hlavne at je to dobre :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
25.9.14 16:21
@jarunka13 píše:
U me dneska strasne, byla jsem v Bohunicich v nemocnici na tom vysetreni tlaku:-) a v cekarne jsem zacala krvacet. Sestricka me nastesti napsala zadanku na gynekologii ve vedlejsi budove.Tam me odvezl sanitar na kresle.Pak si me prohlidl pan doktor, strasne mili doktor. Rikal, ze mala je v poradku, srdicko krasne bije, napsal me leky na zastaveni krvaceni a mam byt jen v klidu. Nesmim se nervovatlnesmim nic tahat, nic delat. Proste od rana do vecera jen lezet, mit klid na luzku. Doufam, ze to bude dobre a prejde to.Domu me odvezla sanitka a ted uz jen lezim.Tak uvidim jak to bude dal :,( Hlavne at je to dobre :,(

To bude dobre! Musi o gyt sok kdyz zacnes krvacet. Ale to nemusi nic znamenat. Jak rikal doktor-odpocivej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
25.9.14 16:29

@kratjana dekuji :hug:, uvidime. Chlap okolo me lita jak pominutej a dokonce me chce jet zitra koupit do loznice televizi, abych se nenudila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
25.9.14 18:44

@jarunka13 jeeezis, Jarunko, drzim palce, at je vse vporadku! :hug: urcite to bude dobre…odpočívejte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
25.9.14 18:52

@Petitchat dekuji kocko, snad to bude dobre :hug:, zitra budu volat ke sve doktorce a uvidim.Pri nejhorsim se ji zeptam, jestli by nebylo dobre, me hospitalizovat v nemocnici na nejakou dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
25.9.14 18:59

@jarunka13 Jjj a uz je to lepsi, uz nekrvacis? Treba to byla jen nějaká cevka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
25.9.14 19:37

@Petitchat prave ze krvacim porad, dokror rikal, ze to bude nejaky ten den asi trvat, tak uvidim, jsem z toho opravdu takova vykolejena :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
25.9.14 19:50

@jarunka13 moc na Tebe myslim,..a neptala ses, nemůže to nějak souviset s vysazenim utrogestanu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
25.9.14 20:05

@Petitchat dekuji jsi zlata :hug:, ptala jsem se, ale to na to vliv nema.Ja ho jeste dobyrala a dneska rano jsem si ho jeste zavadela.Ale i tak jsem se na to ptala,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
25.9.14 22:40

@jarunka13 Ahoj Jarunko, uvidíš, že to bude určitě dobrý. Měla to teď moje teta cca 14tt a prý je křehký ten čípek a může to být i po sexu. Hlavně odpočívej a nenervuj se, já vím, že je to těžké. Jsem taky doma, teď zrovna nemocná, takže na přemýšlení mám dost času a někdy mě napadají fakt kraviny. 20.9 sem cítila první pohyby, myslím tedy, bylo to krásně zvláštní :) ale od té doby nic :( tak se těším na kontrolu, aby mi řekli že je vše ok. Myslím na tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
26.9.14 09:35

@Monika1987 ahojky kocko, snad mas pravdu. Nejhorsi je, ze me celkem poboliva v brisku, mam tam takove divne krece, tak nevim. I kdyz treba si psiknu, tak to strasne boli :(.Proste budu muset opravdu jen lezet a uvidime casem, jak se to vyvrbi.Jsi strasne hodna :hug:.Doufam, ze teta uz je v poradku a nic ji neni :(.Ty se taky brzy uzdrav, at jste zdrave :*.Neboj se ona jeste za ne kopat a to teprve bude :potlesk: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
27.9.14 19:00

@jarunka13 ahoj,Jarunko, tak jak? uz lepsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.