Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Neboj jak se chytí, tak už se nepustí. Já kdybych našla 2 na testu, tak bych bouchala šampus, už bych se jen radovala.Snad to konečně klapne. A neboj, jájsem byla před každým odběrem vystresovaná a nakonec to bylo úplně v pohodě, pak jsem byla trošku naštvaná, že mě budily z narkózy, tak dobře se mě spalo, zdálo se mi, že něco vařím a sestřičky se potom smály, že už su třetí ten den, ale žádná jsme to nestihly dovařit ![]()
Ahoj @skubanek 86, tak si říkám jestli jsme neleželi spolu, taky jsme totiž vařili
Jinak držím pěstičky, aby se zadařilo ![]()
Jo ještě jsem si vzpoměla, že tam s nama ten den ležela Ruska a měla hrozný bolesti a jestli jsi to opravdu ty Mony tak je to supeeeer náhoda že jsme se tu našli. ![]()
@skubanek 86 No to si děláš srandu, to budu asi já
Tak to je super, že jsme se tu tak sešli, docela dost jsem na tebe myslela
Jen pro upřesnění odběr byl 7.4.
Jo, tak tou ruskou si to potvrdila, zůstala tam na kapačče, když už jsme mi odcházeli. Sem ráda, že si sem přišla ![]()
Jasně7.4 jsem byla na odběru a tys řekla sestřičce po narkóze ahoj teto jestli si to ty?
![]()
Tak toje faaaakt super, ja su Kačka, černé vlasy, určitě jsmebyly spolu
![]()
Jo Kači, já sem byla na pokoji první a ty si došla jako druhá, dobře si tě pamatuji, řešili jsme i to pgs. Doufám Kači, že najdeš ty dvě čárky na testu..moc ti to přeji
![]()
Tak to je paráda, taky jsem na tebe myslela, jestli se vám to povedlo, tehdá jsme si hned dobře poplkaly, my jsme stále bez úspěchu a co vy?
Jak jedno vaření v narkóze najde dva lidi ![]()
Příspěvek upraven 28.09.14 v 20:03
Tak na to ahoj teto vzpomínám často a vždyky se tomu zasmějeme
Určitě jsou tam zvyklí i na horší případy ![]()
Já jsem zase při druhém odběru furt mlela sestřičce, že jsem musela mluvit ze spaní, už byla ze mě na nervy, protože mě měřila tlak a já jsem mlela jak kafemlýnek. Ale ta tvoje teta mě vždyky zvedne náladu a vzpomenu si na tebe ![]()
Tak nakonec jsem měla na vyšetřeni PGS jen 2 embrijka a vyšetřením prošlo jen jedno. Měla jsem hroznej strach, byly to muka, ale naštěstí se zadařilo hned na poprvé a čekáme holčičku
Termín mám 22.2. Jsem doma, do práce nechodím. To máš pravdu, že jsme dobře splkli
Mrzí mě, že zatím se vám nedaří. Moc Vám to přeji.
Nonám taky tehdá prošlo jen jedno a tomu se u mě nelíbylo, tak teď už mám 3KET, tys měla vlastně taky KET? Tak holčičku, kamarádka má z Repromedy taky holčičku, to je pěkná růžová úroda, snad už se taky dočkám, já jsem měla zavedené taky holčičky, tak je my smutno že to nevyšlo, nám to řekli hned, že kluci u nás v rodině mají moc genetických vad, tak nám budou dávat jen holčičky. Mooooc ti to přeju, budu na tebe moc myslet, jak budeš mít termín. Já už bych tak strašně chtěla mýt břííííško ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.