Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana Náhoda je blbec
A ona stačí jen jedna jediná a může se zadařit
Tak ať tak nebo tak, držím pěsti, ať se to co nejdřív rozlouskne.
To by byla náhoda jak hrom. Nedávno jsem malovala obývák. Nadrela jsem se. Záda mě bolí. Ja si spis myslím že ovulace proběhla později a tím pádem i menses přijde později. Asi týden cítím v břichu takové napětí a říkám si každou chvíli to přijde a nic.
@kratjana vše je možné, moje známa otěhotněla po 9letech přirozenou cestou, ani neví jak
tfuj tufj, třeba i na tebe se štěstíčko usměje…
@Mattu budou tam dvě čárky neboj. už se těším až to napišeš. štěstičko. ![]()
@kratjana děkuji ti za ochotu. Přítel mi říkal, že to mám vypustit z hlavy kolik to bude stát, že se mám na to vykašlat. Uvažovala jsem, že bych přešla jinam, ale zase na druhou stranu čekat než nás vezmou na pohovor a ještě k tomu dojiždět několikrát někam. Acho jo zapomenu na ty ceny.
@adrusenkaaa chodis i na stimulaci do repromedy? Ja chodila ke sve gyndarce pac s nimi spolupracuje, takze do repromedy jsem jela jen na opu a na kety. Hele my meli nasetreno asi 20000. Pak jsme dosetrili. Jenze nam v te dobe diky bohu zbyvalo kazdy mesic 10000 tak to se setrilo jedna basen. Ted sel chlap s vyplatou dolu asi o 5000. A moje neschopenka je 7500. Vyplata byla kolem 12000. On mel v roce 2014 cca 35000 a ted 29000
@adrusenkaaa taky me ty penize stresuji. To proc si myslim ze mam zpozdeni ze stresu je prave to ze porad myslim na to jak to dame, chlap me zene do prace, tam mi smlouva v srpnu konci. Takze by mne pak nevysla materska kdyz bych otehotnela az po ukonceni smlouvy. No dvakrat nebyla ovulka, ted cekam na menses. Bojim se aby neprisel dopis ze mam jit pred posudkovou… no chapes, samej stres, proto si myslim ze v tom byt nemuzu, navic spermiogram katastrofa
@kratjana A to je aktuální spermio? Před IVF? Koukala jsem jakej měl manžel rok a půl před tímhle naším druhým pokusem. Říkali nám, že je to katastrofa a šance na přirozené početí téměř nulová. Je teda celkem o hodně lepší jak ten váš. Každopádně za ten rok a půl se mu mnohonásobně zlepšil a to nebral žádné vitamíny, nic.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.