Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa mas fakt dobry pocet! Ja kdyz sla na opu tak jich tam bylo jeste vic nez si dr myslela
31oocytu a 24s vajickem.
Holky kdyz mi da chlap masaz ta se bojim zrme budou bolet zada ;( mam stIm problrmy od listopadu.
V tepromede se da vysprchovat ze? A sukni mi daji?
@kratjana Na co sprchu?
Jo jo, sukni ti kdyžtak půjčí, ale já si brala radši svojí teda..
@Kikuška90 no chci jit predtim do ikei a abych jim tam nesmrdela
ja sukne nenosim. Mam jedny saty.
@kratjana Aháááá a na kolikátou jdeš?? A jinak sprcha je tam moc pěkná ![]()
@Kikuška90 píše:
@kratjana Aháááá a na kolikátou jdeš?? A jinak sprcha je tam moc pěkná
Mam si zavolat dnes kolem 11.na potvrzeni casu. Ale volala jsem tam uz v utery a domlouvala jsrm se na 13.00h. By me zajimalo jestli se me zeptaj na rodny cislo aby vedeli ktera Kratochvilova jde na ket. Aby mi nevlozilu embryo kdovi ktere kratochvilove ![]()
@kratjana Když jsem si volala na upřesnění termínu, tak se mě na RČ ptali. Aby prý nedošlo k záměně
A na zítra moc držím pěsti. Ať tam mrňous vpluje a už se nepustí
Mně u toho v pondělí doktor pořád vykládal o koupališti a nakonec povídá, že budeme mít plaváčka, když jsme se u toho pořád koupali. Tak snad měl pravdu a měl šťastnější ruku než posledně paní doktorka.
@adrusenkaaa Neboj se těch počtů. Ještě nějaký můžou vyrůst a i tak je to pěkné. Mně jich odebrali 12 a do finále se probojovaly 4. Držím pěsti, aby byly pěkně kvalitní a byla z nich spousta miminek ![]()
@missy-m ja ted nevim, taky lepis naplasti? kolik stoji utrogestan v repromede? Moc bych si prala aby to vyslo. Nevim jak bychom pokracovali dal. ;-/
A jak se citis?? Kdy budes testovat? By ne zajimalo kdo mi bude zavadet. Zavadela uz Hromadova a Tokareva. Na chlapa nejsem zvykla! Uz sedm let na me jiny chlap nesahl nez ten muj ![]()
@kratjana Neboj pan doktor je moc milý, aspon mě tak připadal
Týoo kolik stojí Utrouš už si nepamatuju, ale je to pár korun ![]()
@kratjana Myslíš, že mám dobrý počet? Já se tak strašně bojím, aby jak to vysajou byly ty vajíčka kvalitní a aby jich bylo nejméně 10.Bože prosím at mám tak 20 vajiček.
Dávám na sebe pozor, doktor říkal, že mi už jeden praskl, tak se bojim neco zvedat aby to nemělo souvislost. @Kikuška90 TAk se můžu osprchovat jo? a stojí to něco? O sukni mi nikdo nic neříkal. co si mám vzít na opu???Když budu pod narkozou tak mi daji asi andělíčka ne?
a můžu být namalovana?
@kratjana Prosím tě, mysli pozitivně. Ani chvili nepomýšlej na to, to ani nebudu psát, to si domyslíš. Zitra ti to dobře dopadne a za dva týdny se budeš radovat, že máš pozitivní test. Moc ti to přeji.
Hlavu vzhuru!!!
Holky jinak dneska si pochovám miminko, bratrancovi se narodila holčička, tak se moc na ni těším. Jsem trošku citlivá posledních pár dní, tak doufám, že nebudu plakat až ji uvidím, musím se držet. ![]()
@kratjana Jj, náplasti pořád lepím. Minimálně do toho 13., kdy jdu na krev, mám brát všechny léky a nic nevysazovat. A kolik stojí Utroš teď nevím. Já řekla, že mám doma ještě skoro celé balení, tak jsem dostala recept a vyzvedla si to v lékárně (tam jsem doplácela 24 Kč za krabičku).
Hlavu vzhůru, kočko a zítra hlavně s úsměvem. Ať to miminko vidí, že bude mít pohodovou mamču.
Já se cítím tak nějak normálně. Jen mě strašně bolí zuby a dásně a sem tam mě píchne v podbřišku. Ale raději nekoumám, jestli to něco znamená nebo ne. Stejně tomu nijak nepomůžu. Tak jen jím ananas a snažím se vyhýbat nemocným lidem. Bohužel, tohle prostě neovlivním. A snažím se věřit a dneska jsem mimino uplatila nákupem kelímků do vany
A testovat budu asi až co nejpozději. Zkusím vydržet minimálně do konce příštího týdne.
@Kikuška90 Já teda z pana doktora (myslíme toho stejného??? dr. Kafka) moc na větvi nejsem. Ne, že by mi vadil chlap, mám normálně gynekologa, ale tenhle na mě působil nějak zvláštně. Ale tak minule to byla Hromadová, nevyšlo to, tak třeba bude mrňous od pana doktora úspěšnější ![]()
@adrusenkaaa Osprchovat se můžeš, nic to nestojí. Sprcha je normálně na pokoji. A na OPU si vezmi noční košilku (nebo delší tričko)a papuče. Namalovaná být můžeš asi. Já teda nebyla, šla jsem hned ráno na osmou. A žádné šperky. A pokud nosíš kontaktní čočky, tak bez nich. A občanku. Já měla s sebou i knížku, protože jsem nikdy neměla s narkózou problémy, tak kdybych se potom nudila (a taky že jo). A měla jsem s sebou vložky, protože potom můžeš trochu špinit. A víc si teď nějak nepamatuju. Jo, vodu a sváču mi potom dali oni. A hlavně doprovod na cestu domů.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.