Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@rossie0911 ahoj koci, uz jsi to dostala? Ja zatim nic, snad zitra.. Uz se tesim na ket ![]()
@rossie0911
mě imuno udělaly v Repromedě
a úplně v pohodě
prej jak dyně
![]()
já jsem taky kus ženské tzv.krev a mlíko
že sestře gratuluji
neboj i ty budeš mít takového úžasného prcka jako tvoje sestra ![]()
koukám na hokej, to jsou nervy!!jinak menstruace zase v řitce, tak nevím co to znamená! objednala jsem se na středu na gyndu, ať se na mě podívají, a asi půjdu na vyvolávačku
prostě vyžírám všecko! obličej mám samý jebák, nafouklá jsem, prostě krasavice k pohledání!
se na to taky můžu vysrat
![]()
@rossie0911 hele, kéž by jsi byla těhule, když ms nedorazila. ![]()
Ahoj devcata. Dney prvni den ve staronive praci- jsem na jinr prodejne. Jednim slovem hruza. Bordel maji bsude a na to nemam zaludek.
@rossie0911 ja jsem to taky jeste nedostala..
Dnes mam silenou migrenu, kterou mam vzdy den pred menzes, tak snad zitra dorazi.. Nafoukla zatim nejsem.
Tfuj, tfuj at menzes dorazi a muzes se pripravovat na ket ![]()
@kelynka tak ja jsem měla včera totální bolehlav, a to nikdy nemívám! a dneska jsem to dostala, mám dneska v práci v půl den, tak povalím domů a lepím náplast, hurá
co ty? budeme na stejno?
@rossie0911 tak to je super, ze uz dorazila
Ja zatim nic, treba v prubehu dne nebo snad zitra ![]()
@kelynka tak šup šup ať nejsem samaaa! jinak co jinýho kromě těch náplastí a kyseliny listové? nějaký nápad?? ![]()
@rossie0911 ja budu uzivat jen ten prednison, anopyrin a femibion.. Pak uvidim na utz jestli mi zase nenasadi estrofem.. Dnes to urco dostanu, max zitra.. Zdalo se mi, ze uz mam naruzovely vytok
Snad nam to obema vyjde.. Ani jsem se nedivala jaky je kveten co se tyce uspesnosti ivf ![]()
@kelynka no jestli to nevyjde, tak nevím co dál! ne skrze peníze, ty nějak uškudlím, ale toho bordelu do těla, a prostě nervů
hlavně mám za sebou dvě ivf a teprve bude druhý transfer, je mi z toho na blvačku
pak nevím proč nemám ten prednison a anopyrin, snad si ho nasadím sama! jak ho jíš ty?
@rossie0911 u nas to bude asi taky posledni pokus, uz na to totiz nemam nervy
Prednison 1tableta rano a anopyrin pul tablety vecer. Dr Hromadova mi do protokolu napsala jen prednison. Anopyrin rikala, ze jeste podle nejakych testu kdyztak nasadime.. Ja uz nemam cas tam jezdit jen na krev, takze si ho taky sama nasadim a hotovo
Ja tem lekum verim.. ![]()
Rikala, ze prednison je, aby embryjko telo nevylucovalo a anopyrin podporuje zavrtavani ve sliznici, vic se prokrvuje.. Ja ho tehdy vysadila kvuli spineni a i to mohlo mit vliv na potrat.. Mela jsem dve ivf a vzdy tady tyto leky a vzdy to vyslo.. Proto je chcu i ted..
@kelynka takže mysliśˇ že si ho můžu
nasadit ode dneška? taky si ho nasadím
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.