1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
468
6.8.15 12:23

@Kikuška90 ty jo, tak to jste si taky prosli svym..Tak to budu drzet pesti co nejvic, aby se prdous uchytil…My to mame hodinu a pul cesty, kdyz neni nekde zarvano. a to vetsinou byva, ale co by clovek neudelal..Nejhorai je to pred opu rano krev a az idpo ten utz, to vzdycky zabijim cas v Globusu..
@missy-m jee,uz zitra…Tak na tebe myslim…
@marenkaF Presne,je to bezmoc a neudelas nic…My jsme meli imuno, akupunkt…vsechno co alo..po ket jsem bastila ananas a pila jsem nutridrinky a trikrat nic…A dlouho jsem se stim smirovala…a manzel taky… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
6.8.15 12:24

@marenkaF lepidlo? to slysim poprve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
6.8.15 12:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
6.8.15 12:53

@marenkaF @Micka2000
Kočky, díky. Bych se nejraději zítra po tom transferu někde uložila ke spánku a vzbudila se aaaž budu 100% těhotná. Furt si říkám, že mi to je už fuk, ale stejně tam někde v tý dušičce ta naděje, že by to vyšlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
6.8.15 13:31

@missy-m Musis doufat a hladit…Ikdyz ja jsem uz ten treti Ket brala taky tak…To bylo jako donest zbytecnou desitku pro neco, co vis, ze nevyjde…Takovej vnitrni pocit, ze uz predem vis.jak to skonci…Ale nadeje to je a velika…takze zitra tfuj tfuj tfuj…
Alespon mate za sebou odbery a tesite se z mrazacku…Ja vse pred sebou, ale zase s novou sanci.. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
6.8.15 13:35

@marenkaF to zni zajimave..otazkou je, jestli to neni zase jen dalsi zdimani penez z tech. kteri jsou ochotni zaplatit temer za vse, jen aby se zadarilo. :(.Ale R.to stejne nedela…ikdyz je to asi jen otazka casu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
6.8.15 20:48

Ahojte holky, urcite vim jak mizerne Vam je.ja mam pocit, ze se za chvili z toho zblaznim! mam v sobe tedka zkost, zase prisla ms a jeste k tomu se s pritelem nebavime, takze katastrofa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
6.8.15 20:50

Jinak cekam na email, volaka jsem do repromedy, ze bych chtela prodlouzit voucher.mela jsem napsat email, mela jste to nektera taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
6.8.15 21:15

@adrusenkaaa to me mrzi…Vim, jak ti je…Je to jako ledova sprcha a vsechno se ti zbori…My jsme po poslednim nepovedenem pokusu taky meli takove prkno mezi nama a chvilku trvalo, nez jsme to oba vstrebali…Chce to cas a pak si sednout a popovodat si..Kolikaty pokus mate za sebou? a mate jeste nejakeho mrazacka?…O voucherech ted nevim, konzultace nas ceka az v srpnu, takze nas uz se asi zadny tykat nebude…Jestli ho prodlouzi to netusim, ale urcite se poptej..Na co jste to meli, ICSI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
6.8.15 21:53

@Micka2000 ahoj,asi jsi to spatne pochopila. tedka jsem nebyla na ivf, snazime se prirozene.byli jsme poprve v dubnu a zacinam uvazovat o dasim pokusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
6.8.15 22:17

@adrusenkaaa Aha,. :) tak to jo…Ale odbery uz mate za sebou a mas nejakeho mrazacka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
6.8.15 22:19

No jo a voucher ted asi zadne nedavaji holky, co? nevite, jestli je neco aktualniho? alespon na neco malo by to bylo fajn..Pri prvnim IVF jsme meli neco na ICSI a PICSI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
6.8.15 23:07

Jeste dotazek, uz si nepamatuju, ktery den cyklu se delaji prvni odbery? neco se mi plete, ze treti den?vim.ze minule nam to vyslo uplne presne pri konzultaci, ale ted urcite ne…Uz si to poradne nepamatuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
7.8.15 09:18

@missy-m ahoj to ja si taky rikam ze si to nepripoustim a pak to akorat pekne orvu :D ale budu drzet palce at uz to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
7.8.15 12:01

Tak jsem doma na gauči :mavam: K mému překvapení a spokojenosti dnes dělala transfer moje oblíbená Dr. Tokareva. Strašně jsme se nasmály a tak věříme, že to byl začátek něčeho krásného. A potkala jsem tam i svoji oblíbenou sestřičku, která mě nakonec pohladila a popřála štěstí, ať nám to už konečně vyjde. Tak snad jooo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.