Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Netaneta jj tento tyden je to přesně rok od transferu..dělala ho Tokareva.. ![]()
@Lilly15 nazev kliniky je fertimed a zakrok se jmenuje transvaginalni hydrolaparoskopie. nestoji to nic.
@Lilly15 boze jak nekdo tohle muze cloveku dopustit, vzdyt zvirata jsou vzdycky oplodnena hned, zvlastni a clovek musi tohle protrpet. kazdopadne jsi silna zenska. drzim ti palecky at ti ti vyjde.44ž ![]()
Holky tak co, testovaly jste uz nektera? myslim na vas a drim palce! ![]()
@Kikuška90 Pořád
Dneska to šlo samo, protože jsem šla ráno k zubaři, takže na nějaký testy nebyly vůbec myšlenky. Ale zítra už se tomu asi nevyhnu
Nejen testu ale i opět zubaři…se rozhodl, že mi spraví osmičku. No ještěže to je takový fešák, budu se mít aspoň hodinku na co koukat.
@missy-m Taky mám zubaře fešáka, takže vím o čem mluvíš
Jinak máš teda nervy, já už bych to nevydržela
.. Těším se zítra na dobré zprávy
![]()
Ahoj holky. Čtu vaši diskusi už asi od jara, kdy jsem byla na 1. IVF v Repromedě. Pořád vás tak nějak sleduju a fandím vám všem, aby se konečně zadařilo. No a dneska jsem si říkala, že bych se k vám mohla konečně připojit, protože mám prostě úplně ty stejné starosti… Na přelomu měsíce bych měla jít na transfer, ovšem pokud budou ideální podmínky, že… Když vidím, co všechno se může přihodit - jsem už jakási otupělá ![]()
@Lalunta Ahoj, vítám Tě tu
A v jaké fázi ted tedy jsi? Kolik máte embryjek? Měli jste PGS nebo PGD? A KET má proběhnout v nativu? Nebo bude ET? A ke komu chodíš? Jsem malinko zvědavá ehm
![]()
@Lilly15 ano kdo nezazil nepochopi. citim to stejne. a jsem rada, ze si tady muzu o tom popovidat. pritel je fajn, ale zenske rozumi vice. jeste jedna moje kamaradka mi rozumi, snazila se tri roky takze vi a co jse! ale taky jsem strarila nektere kamaradky a o jinych jsem si pomyslela sve, jelikoz porad se ptat tak co jeste nic? me uz rozcilovalo! verim, ze nam vsem to vyjde.
Děkuji za přivítání ![]()
Právě jsem dopsala svůj podpis, ještě to tady moc neumím, ale doufám, že se vám to zobrazí… V pátek jdu na ultrazvuk, protože ms mám pravidelnou, takže transfer by měl proběhnout v nativu. Našich 7 kousků, těch chudáků u ledu, je na diagnostice, ale nevím, jestli je to PGS nebo PGD
Snad se v pátek dozvím, kolik a jestli vůbec něco nám zbylo. Prolívám se kontryhelem, aby byla dost tlustá sliznice, minule byla sice ok, ale nebylo z toho nic… ![]()
@Kikuška90
Nechodím k nikomu konkrétnímu, však víte, jak se to tam střídá… Mám stejné pocity, jak píšete, Krajčovičová chladná, přijde mi i taková nezkušená, nebo já nevím, nemám z ní úplně dobrý pocit. Ostatní jsou skvělí. Nejradši mám po prvním ostychu Kafku, u posledního transferu byl skvělej. Vůbec se mi tam nemohl dostat, zavolal si i Hromadovou, ale nakonec to zvládl, vše mi vysvětlil a jako jediný z dokotorů co mi kdy dělali utz přišel na to, že mám jaksi jinak zakřivenej čípek a připustil, že by to mohla být příčina neplodnosti, což potom ovšem vyvrátila Hromadová, takže nevím, co si o tom myslet. Každopádně bych chtěla, aby příští transfer dělal zase on, protože už to se mnou umí, vždy mi dělal OPU…
@Lalunta Vidíš to, taky bych měla mít KET v nativu a Kontryhel mě taky napadl, ale mám docela strach. Strach jakkoli zasahovat
Minulej měsíc bylo vše tak jak má, ale ted se fakt bojím, protože už by mě asi kleplo čekat další měsíc. Takže u vás není příčina neplodnosti zjištěná?
Držím palce ať KET tentokrát vyjde
A v pátek jdeš na kontrolu nebo si jen budeš volat?
Kontryhelem nic nepokazíš. Je to ženská bylinka a dva šálky denně nijak neublíží, naopak. Četla jsem o něm hodně a ničeho se nebojím. Je celkem chutný a já mám aspoň pocit, že pro to něco dělám, i když to zní možná směšně. V pátek jdu na UTZ, budu 11DC, pokud budou dobré podmínky, bude se plánovat KET. Pokud nám tedy po PGS něco zbylo. A Ty máš jít kdy?
Ano, u nás nic nezjištěno. Vše v pořádku, AMH, spermie, genetika, utz malé pánve,… kromě prolaktinu, ten byl mírně zvýšený, ale po Dostinexu zase pod normou. Podle mě to byl momentální výkyv. Jediná ta cesta toho děložního čípku mě zarazila, že by se ty spermie prostě tam nemohly dostat… ![]()
@Lalunta píše:
Jediná ta cesta toho děložního čípku mě zarazila, že by se ty spermie prostě tam nemohly dostat…
To mi zní taky docela logicky
… Já jsem Kontryhel právě pila dřív ještě když jsme se snažili a chutnal mi
Tak asi jo, zajdu si ho dneska koupit
Já jsem dneska 4DC a na UTZ jdu 29.8… držím v pátek palce, ať máte co nejvíc embryjek a ať je u Tebe vše tak jak má být
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.